تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 1 از 5 12345 آخرآخر
نمايش نتايج 1 به 10 از 47

نام تاپيک: انتن های وایرلس به اسم sns – ms مال کدوم شرکت است ؟

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Apr 2006

پيش فرض انتن های وایرلس به اسم sns – ms مال کدوم شرکت است ؟

سلام دوستان
    می خواستم ببینم کسی میدونه انتن های وایرلس به اسم sns – ms مال کدوم شرکت است ؟
    من هرطرف انتن وایرلس خودم رو می چرخونم انتنهای این شرکت رو می بینم . (sns-ms-nst یا sns-ms- chamran و...) باید اکسس پوینتهای قوی داشته باشه . کنجکاو شدم ببینم مال کدوم شرکت است ؟

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Apr 2006

پيش فرض

یعنی کسی تو تهران از این شرکت وایرلس نگرفته ؟

اگه نباشه جاش خالی می مونه image369's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2009

پيش فرض

با درود
    این سیستم وایر لسی که استفاده میکنید چه جوریه ؟؟

کاربر فعال انجمن عکاسی sinaxex's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2008

پيش فرض

دوست عزیز با چی سرچ میکنید؟
    با ubnt descovery?
    SSID اشون اسم اش SNS هست؟
    یک شات از سرچ اتون بزارید براتون میگم قضیه اش از چه قراره

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Apr 2006

پيش فرض

با سلام
    من با انتن پاوراستیشن اسکن می کنم این ssid رو با چند اسم مختلف می بینم . می خوام ببینم مال کدوم شرکت است ؟
    چون دنبال یک شرکت وایرلس خوب می گردم .

تاريخ عضويت
    Nov 2008

پيش فرض

اوه اوکی . روش سرچ شما غلط هست . چون شما دارید انتن های که عین خودتون هست رو رصد میکنید نه انتن مرجع که ازش فرکانس مادر میاد بیرون.شرکت هایی که اینترنت وایرلس در تهران ارائه میدند کلا 3 الی 4 تا انتن مرجع بیشتر ندارند که باید به اون انتن ها دید داشته باشید.
    انتم های مرجع رو خدمت اتون میگم که کدوم سمت هست
    یکی در سمت دارآباد ما با فایندر پیدا کردیم
    تعداد بی شماری در برج دوقولوی های الهیه
    3 عدد در شهرک غرب
    این ا شمال تهران هست در منطقه مرکزی و جنوب تهران اطلاع خاصی ندارم!
    اگر منطقه اتون رو بگید میتونم بهتون بگم چه شرکت هایی اونجا بیم دارند

---------- Post added at 04:25 PM ---------- Previous post was at 04:23 PM ----------

راستی اون ssid هایی که رصد میکنید با چند دی بی هست؟
    ان شاا به زودی ساختمان ما هم بیم وایرلس خواهد شد (منطقه زعفرانیه /آصف) و اگر به این سمت دید دارید میتونید با دی بی بسیار پایین رصد کنید
    Last edited by sinaxex; 11-02-2011 at 16:27.

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Apr 2006

پيش فرض

من قسمت جنوب تهران هستم و در حال حاضر جهت انتن به سمت شمال تهران است که انتن سیستک و اوج نت را با سیگنال 65 و 58 می بینم و انتن اواگستر و SNS رو با سیگنال 80 می بینم ولی تعداد انتن های SNS بیشتر است و نویز پایین تری دارد .
    راستی عدد نویز باید بالا باشد یا پایین ؟
    من دنبال شرکتی می گردم که اینترنت با سرعت بالا و حجم کم بدهد چون اصلا دانلود ندارم . سیستک 512 را 10 گیگ کمتر نمی دهد ولی شرکت خوبی باید باشد .
    حالا نظر شما دوست عزیز چیست ؟
    راستی من چطور باید سرچ کنم ؟ چون گفتید روش سرچم غلط است .

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Jul 2009

پيش فرض

من قسمت جنوب تهران هستم و در حال حاضر جهت انتن به سمت شمال تهران است که انتن سیستک و اوج نت را با سیگنال 65 و 58 می بینم و انتن اواگستر و SNS رو با سیگنال 80 می بینم ولی تعداد انتن های SNS بیشتر است و نویز پایین تری دارد .
    من دنبال شرکتی می گردم که اینترنت با سرعت بالا و حجم کم بدهد چون اصلا دانلود ندارم . سیستک 512 را 10 گیگ کمتر نمی دهد ولی شرکت خوبی باید باشد .
    سیستک بسیار مزخرف هست . خیلییییییییی . 1ماه گرفتم و شاید کلا 50MB تونستم دانلود کنم . همش قطعی و سرعت خیلی پایین . در طول روز شاید کلا 2 ساعت وصل باشه که همون 2 ساعت هم نمیشه استفاده کرد

دوستان کسی میتونه راهنمایی کنه تو منطقه جردن چه شرکت هایی سرویس میدن ؟ پینگ خوب میخوام

تاريخ عضويت
    Nov 2008

پيش فرض

65 و 58 خوب هست میتونید مخصوصا 58 که عالی دارید میبینید روش سرویس اینترنت داشته باشید. با 80 دی بی امکان برقراری ارتباط بسیار کم هست حتی به نظرم اصلا وجود ندارد!
    ببینید گفتم سرچ اتون اشتباه هست به این دلیل هست که شما دارید استیشن هایی که مثل خودتون هست رو میبینید باید انتن های شرکت ها رو رصد کنید. ازنظر سخت افزار هم انتن های شرکت با انتن های که مثل خودتون یوزر هستند فرق خاصی نداره فقط گفتم باید بدونید انتن های اون شرکت ها کجا بیم داره که به اون سمت انتن رو نگه دارید. خوبی پاور این هست که تو تنظیمات اش انتی نویز داره و به مقدار بسیار محسوسی نویز رو کم میکنه
    اینکه از شرکت های ارائه دهنده میاییند امکان سنجی میکنند چیز و کار خاصی انجام نمیدهند فقط مسیر و جهت انتن هایی مرجع اشون رو میدونند.
    در مورد کیفیت خدمات سیسنک هم والا نظری ندارم کلا اینها بدون مجوز هستند همگی و وقتی سرویس گرفتید از روی ای پی تون متوجه میشید که بر روی کدوم ای اس پی سرویس میگیرید!!
    یک شرکتی هم به تازگی باز شده به نام ارتباط گستر (البته تازه از دید من والا خیلی وقته باز شده)
    که تماس بگیرید ببینید انتن اشون دید داره سمت شما؟88782055
    در کل من بهترین شرکت ارائه دهنده اینترنت وایرلس در کل تهران رو شرکت فراتر اندیشان ماهان میدونم.
    در اخر هم اگر شما زیر 5 کیلومتر انتن خوبی پیدا نکردید (با این همه نویز که سمت شما هست) مجبورید برید سمت بولت چون با بالای 70 دی بی سرویس جالبی نخواهید داشت : پینک بالا و دی سی زیاد که برای سرویس وایرلس اینترنتی جالب نیست که همین دو مورد رو یدک میکشه یعنی پینک پایین و دی سی بسیار کم!
    به این شماره هم زنگ بزنید من از اینجا سرویس میگیرم ببنید سمت شما انتن دارند:
    22925288 الی 9

دیبا گستر هم سمت شما بیم داره نمیدونم انتن هاش به چه SSID هست اما این شماره اش:55083176
    پرداز گستر هم باید بتونه بهتون سرویس بده:44838217 - 44837648 - 44825953

راستی شما در شمال تهران که انتن های اواگستر رو رصد میکنید انتن هایی به نام FAM-STیا FAM خالی رو نمیبینید ؟

---------- Post added at 05:02 PM ---------- Previous post was at 04:58 PM ----------

سیستک بسیار مزخرف هست . خیلییییییییی . 1ماه گرفتم و شاید کلا 50MB تونستم دانلود کنم . همش قطعی و سرعت خیلی پایین . در طول روز شاید کلا 2 ساعت وصل باشه که همون 2 ساعت هم نمیشه استفاده کرد

دوستان کسی میتونه راهنمایی کنه تو منطقه جردن چه شرکت هایی سرویس میدن ؟ پینگ خوب میخوام
    شرکتی که بنده دارم ازش سرویس میگیرم فاصله تقریبا 8 کیلومتری رو با برج دوقولو های الهیه لینک کرده با دی بی 63.
    شما به برج دوقولو ها یا به سمت میرداماد رازان جنوبی دید مستقیم دارید؟
    سیستک هم گفتم تو پست قبلی کیفیت نداره لینک هاش و توصیه نمیشه سرویس رو روی شرکتی که معلوم نیست برای چه کسی هست ممکنه پس فردا ببندن اش قرارداد بست چون گفتم به جز چند شرکت در تهران همه این شرکت های وایرلسی غیر قانونی هستند گزارش بشه به تنظیم مقررات رادیویی سریع بستند اشون

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Jul 2009

پيش فرض

دوست عزیز من نسبتا به اکثر دکل ها دید خوبی دارم فقط میخوام بدونم کدوم شرکت پینگ خوبی میده ؟ اطلاع دارین ؟

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •