با سلام
لطفا خواهشمند است در مورد خريد يكي از اين سه مدل تلويزيون پلاسما نظر دهيد.
تلویزیون پلاسماي الجي 42 اینچ - 42PJ650
تلویزیون پلاسماي پاناسونيك 42 اینچ TH-P42x20
تلویزیون پلاسماي سامسونگ 42 اینچ - 42C470
با سلام
لطفا خواهشمند است در مورد خريد يكي از اين سه مدل تلويزيون پلاسما نظر دهيد.
تلویزیون پلاسماي الجي 42 اینچ - 42PJ650
خب من بودجه ام محدوده و حداكثر تا يك تومن ميتونم هزينه كنم
ميخواستم با توجه به امكانات متفاوتي كه هركدام از اين مدلها دارند ، تلويزيوني بخرم كه هم امكاناتش تقريبا كامل باشه ، و هم كيفيتش خوب باشه
سلام
من خودمم می خواهم تی وی بگیرم در همین حدودای 1 این مدلو دیدم به نظرم ارزش 300 تومان بیشتر رو داره:
42LX6500
به نظرتون چطوره؟ تی وی دیجیتال هم داره + 3 بعدی ، وایرلس و ...
ببخشید شما چرا می خواهید پلاسما بگیرید؟
مطابق تحقيقاتي كه كردم پلاسماها ، نسبت به ال سي دي ها چيزي ندارند و حتي بيشتر مواقع يك سرو گردن بالاترند.
مشخصات تي وي پاناسونيك [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
مشخصات تي وي الجي [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
مشخصات تي وي سامسونگ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
من هم همین سئوال را دارم.از بین سه مدل پلاسمایی که گفته شد کدام بهتر است؟ای مدل پاناسونیک تیونر دیجیتال داخلی دارد؟ تلویزیون پلاسماي الجي 42 اینچ - 42PJ650
من هم همين طور ميخواهم بدون پاناسونيك بخرم يا نه در ضمن قيمتش توي بانه چقدر است
سلام خدمت دوستان
بلا شك همه ميدونن كه يكي از بهترين Plasma سازهاي دنيا Panasonic ه ، بنابراين اگر نظرت رو پلاسماس پس شك نكن V20 panasonic اگر هم led بازم نظرم رو D25 Panasonic ...البته تو Led برنداي ديگه هم مدلاي خوب دارن ولي تو Plasma فقط Panasonic
بابا دوستمون میگه بیشتر از 1 تومن نمیتونم هزینه کنم بعد همتون v20 پیشنهاد میدید ؟!
من خودم تو این سه مدل x20 رو دیدم تصویرش رو بد نبود ولی خیلی با v20 فاصله داره . در مورد اون 2 تا اطلاعاتی ندارم . lg و samsung هم پلاسما سازهای بسیار خوبی هستند .
دوست عزیز اگه فقط برای تصاویر SD مثل شبکه های م ا ه و ا ر ه و تلویزیون خودمون میخواید جدا از خرید پلاسما صرف نظر کنید.
البته رو سورس های بالاتر و مثل 720 و 1080 قضیه فرق میکنه و پلاسما گزینه مناسبی هست
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)