تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

نمايش نتايج 1 به 5 از 5

نام تاپيک: اورفنوم555

پروفشنال najee's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2008
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض اورفنوم555

يه سئوال کلي راجع به اور
    رابطه سي پي يو بارم هنگام اور کردن بايد چطور باشه منظورم اينه که اگه سي پي يو رو الا ميرم مقابلش رم هم بايد افزايش فرکانس بدم يا رمو ايد کاهش پيدا کنه
    ويا اصلا ربطي بهم نداره؟اولين قدم براي اور کردن سيتم کدومه؟افزايش ولتاژياافزايش ضريب مولتي پليريا چيز ديگه اي هست و
    اين مشخصات يعني چي؟
    CPU RATIO?
    CPU/HT REFRENC CBCK(MHZ
    HT LINK SPEED 200-2600
    CPU/NB FREQUENCY 1400-6000
    ECC CONFIGURATION
    ECC MODکه چنتا گزينه داره مثل BASIC,GOOD,SUPER,MAX,USERکه يوزر تنظيم دستي
    اين چندتا گزينه هميشه براي من نامفهوم بوده که البه تو بعضي مادروردها کم وزياد ميشن.
    من بايد باCPU RATIOشروع کنم به اورنه؟بعدازاون چکاربايد کرد.
    اصلافنوم555با فرکانس کاري3.2قاعدتا بايد تا چند اور بشه با مين M4A88TD/EVO.

پروفشنال najee's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2008
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

کسی چیزی نمیگه چرا؟؟

کاربر فعال مشاوره برای خرید قطعات سخت افزاری sir payman's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2008
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

يه سئوال کلي راجع به اور
    رابطه سي پي يو بارم هنگام اور کردن بايد چطور باشه منظورم اينه که اگه سي پي يو رو الا ميرم مقابلش رم هم بايد افزايش فرکانس بدم يا رمو ايد کاهش پيدا کنه
    ويا اصلا ربطي بهم نداره؟
    شما اگر بخواید با افزایش مولتی پلایر اور کنید احتیاجی به تغییر فرکانس رمها ندارید چون اصلا به هم مربوط نمیشن ولی اگر با افزایش فرکانس پایه اور کنید به طور اتوماتیک رمها هم اور میشن و اور رمها میتونه باعث ناپایداریه سیستمتون بشه(اگر خارج از توان رمها باشه) پس باید فرکانس رم رو کم کنید.
    ظاهرا شما توی اور کم تجربه هستید پیشنهاد میکنم که با افزایش مولتی پلایر اقدام به اور کنید که خیلی ساده تر هست.
    اولين قدم براي اور کردن سيتم کدومه؟افزايش ولتاژياافزايش ضريب مولتي پليريا چيز ديگه اي هست و
    اولین قدم اینه که کمی توی نت بچرخید و کمی مطالب بیشتری بخونید تا یه اطلاعات پایه ای بدست بیارید و قدم دوم اینه که چون cpu شما black edition هست با افزایش مولتی پلایر اور کنید(چون ساده تر هست).

اين چندتا گزينه هميشه براي من نامفهوم بوده که البه تو بعضي مادروردها کم وزياد ميشن.
    اصلافنوم555با فرکانس کاري3.2قاعدتا بايد تا چند اور بشه با مين .
    اگر پاورتون مناسب باشه و کولر خوبی هم داشته باشید به سادگی تا 3.8 میتونید اور کنید.

داره خودمونی میشه arminkhodaei's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2009

10

شما اگر بخواید با افزایش مولتی پلایر اور کنید احتیاجی به تغییر فرکانس رمها ندارید چون اصلا به هم مربوط نمیشن ولی اگر با افزایش فرکانس پایه اور کنید به طور اتوماتیک رمها هم اور میشن و اور رمها میتونه باعث ناپایداریه سیستمتون بشه(اگر خارج از توان رمها باشه) پس باید فرکانس رم رو کم کنید.
    ظاهرا شما توی اور کم تجربه هستید پیشنهاد میکنم که با افزایش مولتی پلایر اقدام به اور کنید که خیلی ساده تر هست.

اولین قدم اینه که کمی توی نت بچرخید و کمی مطالب بیشتری بخونید تا یه اطلاعات پایه ای بدست بیارید و قدم دوم اینه که چون cpu شما black edition هست با افزایش مولتی پلایر اور کنید(چون ساده تر هست).

اگر پاورتون مناسب باشه و کولر خوبی هم داشته باشید به سادگی تا 3.8 میتونید اور کنید.

من همین CPU را دارم.

دیروز CPU Rate را به 20 رسوندم ( با فن اورجینال خودش )

در حالت 4 Ghz به پایداری کامل میرسه! اون هم فقط با 6 درجه سانتی گراد افزایش دما نسبت به حالت معمولی! الان در Full Load دما از 57 درجه بالاتر نمیره. 100% با خرید یک فن خوب دما روی حداگثر 51 ثابت میشه.

ناظر انجمن مشکلات سخت افزاری EXTREME's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2009
    محل سكونت
    Deathzone

پيش فرض

يه سئوال کلي راجع به اور
    ويا اصلا ربطي بهم نداره؟اولين قدم براي اور کردن سيتم کدومه؟افزايش ولتاژياافزايش ضريب مولتي پليريا چيز ديگه اي هست و
    اين مشخصات يعني چي؟
    CPU RATIO?
    CPU/HT REFRENC CBCK(MHZ
    HT LINK SPEED 200-2600
    CPU/NB FREQUENCY 1400-6000
    ECC CONFIGURATION
    ECC MODکه چنتا گزينه داره مثل BASIC,GOOD,SUPER,MAX,USERکه يوزر تنظيم دستي
    اصلافنوم555با فرکانس کاري3.2قاعدتا بايد تا چند اور بشه با مين M4A88TD/EVO.
    بعد از اور قابلیت هایی مثل turbo core و c1e و c2/c2e و cool and quite و گزینه ی spread spectrume رو غیر فعال کنید

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •