تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

نمايش نتايج 1 به 8 از 8

نام تاپيک: مشکل با فن tuniq tower120

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Feb 2007

پيش فرض مشکل با فن tuniq tower120

سلام من فن tuniq tower120 رو خریدم ، قصد اورکلاک نداشتم بیشتر به خاطر گرما و صدای sکولر فابریک amd 955، اما حالا کمی پشیمانم که میتونستم مدل cpucooler hp 1216 رو بخرم،! بخاطر pwm و خودکار بودن تنظیم سرعت فن، این tuniq یذره خسته کنندست ، باید همش دستمو ببرم پشت کیس سرعت بالا پایین کنم، روی دور متوسط هم speedfan دمای cpu رو 80نشون میده! آیا عادیه ؟(در محیط ویندوز!)
    بعد اینکه موقغ اجرای بازی مثل Gta-IV دمای عادی چقدر هستش؟؟ فک کنم cpu-cooler بهتر بودش، بعد اینکه آیا امکان تعویض فن tuniq با مدل pwm هستش؟
    بعدش هم اگه فن tuniq از نوع خودکار بود مثلاً موقعی که از بازی میومد توی ویندوزفن اتومات سرعتش کم میشد! وصدا کاهش داشت!

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Feb 2007

پيش فرض

مادربردم 770-t هستش آیا راهی داره که ما این رو بذاریم روی آخرین دور اما با توجه به دمای cpu کم و زیاد بشه؟

آخر فروم باز alborz_k's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2008

پيش فرض

سلام من فن tuniq tower120 رو خریدم ، قصد اورکلاک نداشتم بیشتر به خاطر گرما و صدای sکولر فابریک amd 955، اما حالا کمی پشیمانم که میتونستم مدل cpucooler hp 1216 رو بخرم،! بخاطر pwm و خودکار بودن تنظیم سرعت فن، این tuniq یذره خسته کنندست ، باید همش دستمو ببرم پشت کیس سرعت بالا پایین کنم، روی دور متوسط هم speedfan دمای cpu رو 80نشون میده! آیا عادیه ؟(در محیط ویندوز!)
    بعد اینکه موقغ اجرای بازی مثل Gta-IV دمای عادی چقدر هستش؟؟ فک کنم cpu-cooler بهتر بودش، بعد اینکه آیا امکان تعویض فن tuniq با مدل pwm هستش؟
    بعدش هم اگه فن tuniq از نوع خودکار بود مثلاً موقعی که از بازی میومد توی ویندوزفن اتومات سرعتش کم میشد! وصدا کاهش داشت!
    سلام. اختلاف دما در کمترین دور و بیشترین دور این قدر نیست که هر لحظه بخواین دور فن رو تنظیم کنید!!
    دمای 80 برای پردازنده بسیار بالاست ، احتمالأ اون نرم افزار دما رو اشتباه نشون می ده .
    دمای پردزانده در هر حالتی باید زیر 60 درجه باشه .
    امکان تنظیم فن با نوع pwm خودکار وجود داره ، فقط کافیه فن مورد نظر رو تهیه کنید و با فن استوک عوض کنید (حتی نیاز به باز کردن خنک کننده از روی برد وجود نداره)
    برای بررسی دقیق دما بهتره از نرم افزار realtemp استفاده کنید .
    نوع کیستون چی هست؟

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Feb 2007

پيش فرض

کیس من گرین MAGNU2 هستش، برنامه realtemp واسم کارنمیده ممکنه یه برنامه خوب دیگه معرفی کنید
    Last edited by maziarb; 09-02-2011 at 17:43.

اگه نباشه جاش خالی می مونه Mostafa.yey's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2007
    محل سكونت
    مازندران - آمل

پيش فرض

دماش غیرعادیه
    آخه من هم از این فن استفاده می کنم و CPU 955 و رو حالت دور کم دمای سی پی یو 40 هست. به نظر شما فنو به صورت صحیح نصب نکردید یا سیلیکون مورد استفاده شما نامرغوب است یا اگر همراه خود فن بود منقضی شده
    آخه من که فنو خریدم خمیرش منقضی شده بود و خراب بود و من یه خمیر سیلیکون دیگه خریدم.
    دمای CPu من در حداکثر فشار کاری و اورکلاک به 65-70 می رسه.

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Feb 2007

پيش فرض

واسه نصبش از روش دوم استفاده کردم که پایش رو عوض میکنم و از اون دوتایی ها (هر کدام یک طرف) استفاده کردم ، خمیرش هم بله منقضی شده بود و جدید خریدم اما ، دفعه اولم هستش فن نصب میکنم شاید کارم ایراد داشته ، باید از توی bios هم دما را نگاه کنم،
    Last edited by maziarb; 09-02-2011 at 18:11.

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Feb 2007

پيش فرض

من همچنین از توی bios تنظیم cool and quite رو غیر فعال کردم و fan controller رو هم روی voltage گذاشتم ، قبلاً روی pwm بودش،
    چکاری میتونم بکنم؟
    Last edited by maziarb; 09-02-2011 at 17:59.

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Feb 2007

پيش فرض

متاسفانه موقع بستن ، بس که عجله داشتم یکی از پیچهای فنری رو سفت نکرده بودم،! با سفت کردن اون همونطوری یکی از دوستان گفتند دما اومد تا نزدیک 40 و فکر میکنم دیگه عادی باشه ، هنوز توی بازی تست نکردم توی بازی از 60-70 نباید بالا بره نه؟
    ببخشید که اینطوری شدش، شرمنده...
    Last edited by maziarb; 09-02-2011 at 19:35.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •