تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

نمايش نتايج 1 به 6 از 6

نام تاپيک: دانشگاه آزاد و المپیاد!

داره خودمونی میشه deC0d3R's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2010

پيش فرض دانشگاه آزاد و المپیاد!

سلام دوستان،من دانشجوی مهندسی مکانیک آزاد هستم، آیا میشه در المپیادهای دانشجویی شرکت کنیم یا نه؟ باشگاه دانش پژوهان جوان هم تو دانشگاهمون دفتر داره ولی نرفتم بپرسم (گفتم شاید خیط بشم! نیست که به بچه های آزاد این کارا نیومده!) در ضمن تو چندتا سایت رسمی هم دیدم شرایط چیه (گفته بود چند ترم باید پاس کنید و اینا) ولی نگفته بود آزاد میتونید یا نه! در ضمن اگه مرحله اولش قبول بشین دیگه کنکور ارشد نمیدین و میرین از آزاد به دولتی!

ناظر فوتبال خارجی و مسابقه و سرگرمی Reza31001's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2010
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

سلام دوستان،من دانشجوی مهندسی مکانیک آزاد هستم، آیا میشه در المپیادهای دانشجویی شرکت کنیم یا نه؟ باشگاه دانش پژوهان جوان هم تو دانشگاهمون دفتر داره ولی نرفتم بپرسم (گفتم شاید خیط بشم! نیست که به بچه های آزاد این کارا نیومده!) در ضمن تو چندتا سایت رسمی هم دیدم شرایط چیه (گفته بود چند ترم باید پاس کنید و اینا) ولی نگفته بود آزاد میتونید یا نه! در ضمن اگه مرحله اولش قبول بشین دیگه کنکور ارشد نمیدین و میرین از آزاد به دولتی!
    منم اطلاع دقیق ندارم ولی فکر می کنم 100% (!!) میتونید شرکت کنید به چند دلیل: 1-باشگاه دانش پژوهان تو دانشگاهتون هست! (البته تنها کارش المپیاد نیست ولی همین که هست یعنی المپیادی هم وجود داره دیگه!!) 2- تو شرایط ننوشته نمی تونید شرکت کنید 3- همون طور که خودتون میگید بعد از قبولی در مرحلۀ اول می تونید از آزاد برید دولتی پس امکان شرکت هست براتون
    4- مهم ترین دلیلش اینه که این المپیاد، المپیاد دانشجویی هست و شما هم یکی از دانشجویان این مملکت پس دلیل نداره نذارن شرکت کنید

موفق باشید

تاريخ عضويت
    Aug 2010

پيش فرض

بعد از کمی جستجو سایت رسمی المپیاد دانشجویی رو یافتیدم

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

داره خودمونی میشه faraz-hacker's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2006

پيش فرض

باید حداقل 70 واحد پاس کرده باشین!

تاريخ عضويت
    Aug 2010

پيش فرض

آره کلا نمی ارزه! به فکر ارشد باشیم بهتره ، چون آزمون مرحله اول المپیاد دقیقا کنکور ارشد هستش

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •