سلام دوستان
یک سیستم هست که اکثر اوقات پیغام NTLDR is Missing رو میده و بنده مجبورم این فایل رو دوباره بریزم که ویندوز بالا بیاد.
میخوام ببینم مشکلی اصلی این قضیه از چی میتونه باشه
بایوس ؟
هارد ؟
یا ویروس ( مطمئنم ویروسی نیست)
سلام دوستان
یک سیستم هست که اکثر اوقات پیغام NTLDR is Missing رو میده و بنده مجبورم این فایل رو دوباره بریزم که ویندوز بالا بیاد.
میخوام ببینم مشکلی اصلی این قضیه از چی میتونه باشه
بایوس ؟
هارد ؟
یا ویروس ( مطمئنم ویروسی نیست)
سلام
من این مشکل رو داشتم و بنا به ضرورت مجبور شدم اطلاعاتی ازش داشته باشم و طی تحقیقاتی که خودم کردم ممکنه از هر سه گزینه ای که شما نام بردید باشه.
به هر حال اگر مطمئن هستید که ویروسی نیست میتونه به دلایل زیر باشه:
اسیب دیدن هارد
ّاسیب دیدن کابل های متصل شونده
یا بوت از سخت افزارهایی دیگه که قابل بوت نیستند
یا حتی درست نصب نشدن هارد در بایوس.
موفق باشید
سلام
منم این مشکل را داشتم که ویندوز را عوض کردم که درست شد ولی حالا مشکی برام پیشاومده که اولا چندتا فایل زیپ داشتم که پسورد نداشت که حالا وقتی میخوام باز کنم پسورد میخواد دوم ابدیت اینترنت اکسپلویر 8راداشتم که وقتی روی برنامه کلیک میکنم یه صفحه ی داس مانندی باز میشه واینترنت اکسپلویر 8نصب نمیشه سوم یه انتی ویروس نوترون در درایوم داشتم که حالا نیست وبه جاش کلی فایل ایجاد شده که فقط 1کیلو بایت حجم داره و نوشته type :fileو کلی فایلم به این شکل دراومده و چند تا پوشه دارم که می خوام حذف کنم حذف نمیشه و نوشته میشه اینفولدر خالی نیست
خدا به خودش رحم کنه!!!!!
فکر نمیکنم این مشکلات ارتباطی به حذف NTLDR داشته باشه
كسي نميدونه اين مشكل از كجا ممكنه ناشي شده باشه ؟لطفا كمك كنيد
سلام
http://forum.p30world.com/showpost.php?p=2316492&postcount=14
مشکل یا از ویروسه یا ویندوز خراب شده یا ممکنه هارد به این فایل آسیب زده با نرم افزار hiren boot cd این فایل رو fix کنید درست میشه
ويندوزرا كه تعويض كردم واين اتفاقات افتاد ديگه شايد مشكل از ويندوز نباشه
ايا در مورد ي كه گفتم بر روي فايلهاي زيپ شده ام پسورد گذاشته شده ميتونه كارويروس باشه يا مثلا هكري به سيستم نفوذ كنه و براي فايل رمز بگزاره؟ايا امكانش هست ؟
Last edited by geysar; 09-02-2011 at 19:48.
این تاپیک برای شما ،ما رفتیم
ببخشید اگه در جایی پیست دادم که بایستی نمداددم برا همین میرم مشکلم را در اورژانس سیستمهای الوده مطرح کنم
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)