تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 1 از 2 12 آخرآخر
نمايش نتايج 1 به 10 از 12

نام تاپيک: مشکل در نصب Windows 7 Ultimate

داره خودمونی میشه vahidami's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009

پيش فرض مشکل در نصب Windows 7 Ultimate

با سلام دوستان هنگام نصب Windows 7 Ultimate تانیمه راه رفت قسمت اول را پرکرد ولی قسمت دوم بعد نصب شدن مقداری از آن یعنی نصب ویندوز این ارور را به من داد (Eror code:0x80070)
    لطفا راهنمایی کنید قبلا هم در این کامپیوتر xp بوده اما میخواستم 7 را نصب کنم که این اتفاق افتاد چند بار خواستم نصب کنم که همین اتفاق افتاد با Windows 7 Geniune را امتحان کردم اما در همان قسمت اول نصب گفت که نمی توانم نصب کنم
    این مشخصات سیستم
    cpu: pentum R DUOL Cor E5200
    RAM:2G
    کارت گرافیک 8500GT 512MB
    HDD:250G
    فضای خالی درایو C : 40G

حـــــرفـه ای ebicross's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2007
    محل سكونت
    مـشـهـد

پيش فرض

این خطا خیلی کلیه و تقریبا نمیشه به چیز خاصی تخصیص پیدا کنه و برمیگرده به مشکل توی نصب.
    شما ویندوز رو از طریق بوت نصب میکنید؟ درایو رو فرمت میکنید؟
    فرمت تمام درایوهاتون NTFS هستش یا نه؟
    درایو C رو برای بدسکتور چک کنید.

3. 2 کاربر از ebicross بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز sayanermia's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2009
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

شما یک بار با یک نرم افزار پارتیشن بندی هارد ویندوزو clean و فرمت کنید و سپس دوباره اقدام به نصب ویندوز نمائید

اگر احیانا مادربرد شما پورت لن داره و بهش کابلی یا مودمی وصله موقع نصب ویندوز اون کابل و بکنید و نذارید اتصالی برقرار باشه

5. 2 کاربر از sayanermia بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Jul 2009

پيش فرض

این خطا خیلی کلیه و تقریبا نمیشه به چیز خاصی تخصیص پیدا کنه و برمیگرده به مشکل توی نصب.
    شما ویندوز رو از طریق بوت نصب میکنید؟ درایو رو فرمت میکنید؟
    فرمت تمام درایوهاتون NTFS هستش یا نه؟
    درایو C رو برای بدسکتور چک کنید.
    بله من از طریق بوت نصب میکنم ولی درایور را قبل از بوت ویندوز یک بار فرمت کرده ام ولی در هنگام نصب ویندوز از من نمی خواهد که درایو را فرمت کنم و این مراحل را در درایو C,D امتحان کرده ام اما با همین مشکل مواجه شده ام!!!
    من چهار تا درایو دارم که درایو C,D NTFS هستند ولی درایوهای دیگر FAT32 می باشد.
    در مورد قسمت آخر اینکه من تابه حال رفع بدسکتوری انجام نداده ام و به این کار آشنایی ندارم.

تاريخ عضويت
    Oct 2007
    محل سكونت
    مـشـهـد

پيش فرض

بله من از طریق بوت نصب میکنم ولی درایور را قبل از بوت ویندوز یک بار فرمت کرده ام ولی در هنگام نصب ویندوز از من نمی خواهد که درایو را فرمت کنم و این مراحل را در درایو C,D امتحان کرده ام اما با همین مشکل مواجه شده ام!!!
    موقع نصب در قسمتی که درایو رو انتخاب میکنید کلید Option وجود داره که با کلیک روی اون گزینه ی Format نمایش داده میشه.
    در ویندوز XP تون در RUN بزنید CMD و در CMD بزنید convert X:/fs:ntfs که X نام درایوهای FAT شما هستش.
    در مورد قسمت آخر اینکه من تابه حال رفع بدسکتوری انجام نداده ام و به این کار آشنایی ندارم.
    روی درایو راست کلیک و به Properties میرین و در سربرگ دوم Check Disk رو میزنید و دو گزینه رو روشن میکنید و استارت میزنید.
    ممکنه همونجا کار رو شروع نکنه و وقتی سیستم رو ریست کردید شروع به کار کنه (بعد از شمردن 10 ثانیه).

روش دوستمون که گفت LAN اگر به سیستم وصله رو بکشید هم موثره. غیر از اتصالات اضافی؛ دستگاههای اضافی هم اگر روی سیستم نصبه خارج کنید و اقدام به نصب کنید. من خودم به خاطر اتصال LAN به مشکل خوردم.

در ضمن از سالم بودن DVD ویندوزتون هم اطمینان پیدا کنید.

8. این کاربر از ebicross بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Jul 2009

پيش فرض

دوست عزیز از راهنمایی هاتون واقعا متشکرم اما من دیشب دوباره رفتم و کابل مودم را کشیدم (کابل LAN هم متصل نیست) و دوباره شروع به نصب ویندوز کردم در هنگام نصب هم گزینه فورمت را انتخاب کردم و ادامه دادم اما بعد از اینکه مرحله اول (copying windows files) انجام شد ولی درمرحله دوم (Expanding files) تقریبا تا 90% کار را انجام داده بود که دوباره این ارور را داد
    فکر هم نمی کنم که
    DVD ویندوز هم ایرادی داشته باشه چون بایک DVD ویندوز دیگر هم امتحان کردم ولی اون اصلا در همان قسمت اول (Install Now) که انتخاب کردم بعد چند لحظه ارور دیگری را داد(این ویندوز را در کامپیوتر دیگری نصب کرده بودم و به راحتی نصب شده بود)

تاريخ عضويت
    Oct 2007
    محل سكونت
    مـشـهـد

پيش فرض

1- رمهاتون به چه صورتی هستند. یک دو گیگابایتی و یا دو تا یک گیگابایتی؟ اگر دو رم دارید یکیش رو بیرون بیارید و دوباره نصب کنید.

2- یکی از فایلهای ویندوز حدود 2 گیگابایته و اگر موقع نصبش مشکلی پیش بیاد یعنی درایوتون نتونه اون رو بخونه به دلیل مشکل رایت یا سرعت بالا و یا ضعیف بودن درایو این مشکل پیش میاد.

3- اگر هارد به صورت Raid دارید خارج کنید.

4- ویندوز ویستا روی سیستم (درایوی غیر از دریاوهای فرمت شده) نه الان و نه قبلا نصب نبوده؟

5- روش نهایی اینه که از طریق Flash ویندوز نصب کنید.

اینها روشهای سایتهای مختلف بود برای همین شماره بندی کردم.
    موفق باشید.

تاريخ عضويت
    Jul 2009

پيش فرض

1- رمهاتون به چه صورتی هستند. یک دو گیگابایتی و یا دو تا یک گیگابایتی؟ اگر دو رم دارید یکیش رو بیرون بیارید و دوباره نصب کنید.

2- یکی از فایلهای ویندوز حدود 2 گیگابایته و اگر موقع نصبش مشکلی پیش بیاد یعنی درایوتون نتونه اون رو بخونه به دلیل مشکل رایت یا سرعت بالا و یا ضعیف بودن درایو این مشکل پیش میاد.

3- اگر هارد به صورت Raid دارید خارج کنید.

4- ویندوز ویستا روی سیستم (درایوی غیر از دریاوهای فرمت شده) نه الان و نه قبلا نصب نبوده؟

5- روش نهایی اینه که از طریق Flash ویندوز نصب کنید.

اینها روشهای سایتهای مختلف بود برای همین شماره بندی کردم.
    موفق باشید.
    1- رم من دو تا 1گیگ می باشد
    3-یک هارد دارم به صورت sata
    4-ویندوز ویستا هم تابه حال نصب نکردم
    5- اینهایی که گفتی رو میرم امشب امتحان می کنم و شنبه خبرش رو به شما میدم متشکرم

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Apr 2010

پيش فرض

ebicross عزیز فکر کنم این دوستمون مشکل تو رمش باشه.به نظر من یکبارم ویندوز xp رو امتحان کنه اگه اونم نصب نشد یعنی حتما مشکل از رم هست.
    همین مشکل رو منم داشتم که هر دو ویندوز نصب نمیشد رم عوض کردم حل شد.

13. این کاربر از barish_411 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Jul 2009

پيش فرض

تشکر دوست عزیز ولی من xp را به راحتی نصب میکنم و بدون هیچ مشکلی!!!!
    یکی از رمها رو برداشتم و ویندوز7 هم با یواس پی نصب کردم اما درست نشد

صفحه 1 از 2 12 آخرآخر

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •