با عرض سلام
دوستان لطفا یک برنامه قوی برای پارتیشن بندی هارد که روی ویندوز 7 بتونه به خوبی کارشو انجام بده معرفی کنید شنیدم پارتیشن مجیک روی سون کار نمیکنه این درسته؟
با تشکر
با عرض سلام
دوستان لطفا یک برنامه قوی برای پارتیشن بندی هارد که روی ویندوز 7 بتونه به خوبی کارشو انجام بده معرفی کنید شنیدم پارتیشن مجیک روی سون کار نمیکنه این درسته؟
با تشکر
Acronis Disk Director Suite Home 11.0.216
http://forum.p30world.com/showpost.php?p=5788350&postcount=2
بله پارتیشن مجیک روی ویندوز 7 جواب نمیده
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] )
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] )
من 5 تا درايو دارم ميخواستم بدون اينكه ديتا و ويندوزم دست بخوره درايوامو تبديل به 2 تا كنم كدوم از اين نرم افزارا ميتونن اين كارو انجام بدن؟
سلام
از EASEUS Partition Master Pro ورژن 3 به بالا استفاده کن.
حتما خوشت میاد. من که راضیم...
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)