تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

نمايش نتايج 1 به 2 از 2

نام تاپيک: نشناختن درایو mp4 player در ویندوز 7

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jan 2009

پيش فرض نشناختن درایو mp4 player در ویندوز 7

به تازگی ویندوز سون من یه مشکل پیدا کرده وقتی که ام پی فورم رو بهش وصل میکنم نمیشناستش و دیگه درایو اون رو نشون نمیده فقط در قسمت divices and printers هارد اون رو میشناسه ولی درایو اون رو در مای کامپیوتر نمیشناسه ! ( منظورم از درایو همون محلیه که هنگام تاصال به یو اس بی پوشه ها توشن اصلن اون رو نمیشناسه ) در صورتیکه قبلا باز میشد و اونو میشناخت مدل ام پی فورم hitech 562 است و ویندوزم هم سون هست از سی دی درایور خود ام پی فورم هم استفاده کردم بازم نشناخت از ویندوزم بک اپ و سیستم ریستور نگرفتم و همچنین در قسمت دیسک مننجمنت من درایو را مشاهده میکنم و حتی حجم ام پی فورم هم درست است اما وقتی چنج درایو لتر را انتخاب میکنم پیغام the system can not find the file specified را میدهد و نمیتوانم انرا عوض کنم و وقتی روی فرمت کلیک میکنم پیغام windows cannot formatthe volum because the volum is offline . please try to online the volum by assigning a driver letter or path to the volum first را میدهد در ضمن در زیر ستون volum نیز هیچ چیزی نوشته نشده و در قسمتی که مشخصات را توضیح داده انرا به عنوان disk1 اسم گذاشته و سایز انرا نوشته و online را نوشته و همچنین healthy (primary partion) را نوشته اما چیز عجیبی که وجود داره اینه که سایز انرا نوشته 476 و قسمت free انرا هم نوشته 476 و 100 درصد در صورتی که من توش اطلاعات دارم و حجم ان باید کمتر از 100 باشه و البته وقتی از کامپیوتر جداش میکنم در خود ام پی فور هم میتونه اطلاعاتم را بخونه ، البته روی خود ام پی فور من دکمه برای ریست کلی وجود داره اما من نمیخواستم اطلاعات توی ام پی فورم پاک بشه اخه اطلاعات مهمی توش دارم ، ، ممنون میشم توضیح بدهید باید چه کار کنم

حـــــرفـه ای ebicross's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2007
    محل سكونت
    مـشـهـد

پيش فرض

توی سیستم دیگه هم تست مکینید مشکل رو دارید یا فقط همین سیستمه؟

در CMD بنویسید DISKPART و سپس LIST DISK و سپس حافظه ی دستگاه MP4 رو پیدا کنید و بنویسید SELECT DISK X که X همون شماره ی حافظه هستش و بعد بنویسید ONLINE DISK و بعدش تست کنید.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •