با سلام خدمت دوستان
خواستم خبر رسمی همایش رو به همگی بدم. این همایش در دانشگاه پیام نور ورامین سالن آمفی تئاتر برگزار می شه. من چند تا از دوستای خودم هم که سری تو بازی سازی دارند دعوت کردم. که چند نمونه کار توپ قرار شده بیارن که از دیدنشون کف می کنیم. هدف این همایش نشان سطح بازی سازی و پتانسیل های بازی سازی خصوصا بازی سازی مستقل هست. با شرکتی هم صحبت کردم که تو این همایش شرکت می کنه و احتمال دارد حمایت کامل از بازی سازی مستقل رو بر عهده بگیره. که اگه اینطور بشه خیلی عالی می شه.
در جریان همایش من بازیهای مهم دومین مجموعه رو معرفی می کنم و روی پرده نشون می دم که اگه سازنده هاشون هم اونجا باشند و بتونند توضیحی کوچکی در مورد ساخت بازیشون بدهند خیلی عالی می شه. به احتمال زیاد چند تا از مجله های بازی سازی هم دعوت می کنیم که احتمال اومدنشون زیاده.
کلا موقعیت خیلی خوب و عالی برای بازی سازی مستقل هست و من کلی تلاش کردم تا بتونم این موقعیت رو برای شما فراهم کنم. پس سعی کنید این فرصت رو از دست ندید و هر طور شده هر کسی می تونه خودش رو به این همایش برسونه.
تاریخ احتمالیش یکی از روزهای بین 12 تا 15 اسفند هست. اگه نمونه کار یا دموی از بازی جدیدی در دست دارید هم به من اطلاع بدهید که اونو تو لیست بازیهایی که رو پرده نشون داده می شوند بزارم.
موفق باشید.