آیا واقعا این مودم کاربرد داره و سرعت آن قابل توجه هست؟و مبلغ شارژ به چه صورت هست روی قبض موبایلی میاد که از سیم کارتش استفاده میشه یا جداگانه است؟
آیا واقعا این مودم کاربرد داره و سرعت آن قابل توجه هست؟و مبلغ شارژ به چه صورت هست روی قبض موبایلی میاد که از سیم کارتش استفاده میشه یا جداگانه است؟
بله کاربرد داره،البته بیشتر در شهرهای بزرگ بهتر کار می کنه تا در شهرهای کوچک.سرعت نامی اش 256 کیلو بایته که معمولا هیچوقت به این مقدار نمی رسه. فکر کنم فعلا فقط ایرانسل این سرویسو فعال کرده،اگه سیم کارتت دایمی باشه میره رو قبضت ولی اگه اعتباری باشه یه شارژه 10 هزار تومانی واسه یه ماهت کافییه
بستگی به اون دکلی داره که شما بهش کانکت میشی
اگه اون دکل edge باشه که سرعتی در حی adsl 128 ارائه میده ولی اگه gprs باشه در حی 7 8 کیلو ارائه میده
ضمنا به فاصله و آب و هوا هم بستگی داره
دوستان عزیز سلام:
میخواستم بدونم از کجا مشخص میشه که دکل EDGE داریم یا نه؟؟
و آیا برند های مختلف که توی بازار هست در سرعت اینترنت تاثیری داره؟
یعنی مثلا الان توی نت یه سری مودم های EDGE هستش قیمتی حدود 60 تا 80 تومن دارن اما یه سری از مودم های با برند D-LINK هستش که از 75 تومن تا 100 هزار تومن و حتی برند زیمنس رو دیدم 150 تومن میخوام بدونم اگه همشون یه نوع سرویس میدن چرا قیمت هاشون فرق میکنه؟؟
و در نهایت اگه فرقی نمیکنه یعنی برند تاثیری نداره از همین معمولی ها بخریم.
ممنون از راهنماییتون.
من كه خودم از طريق بلوتوث گوشي به كامپيوتر وصل ميشم. راضي هستم شما با اين قيمت حتي پايين تر از اين قيمت ميتونيد يه گوشي بخريد كه edge داشته باشه
جدی میگین؟
حالا مثلا چی بخرم؟ یعنی چه مدلی و چه مارک گوشی بخرم؟
الان در حال حاضر گوشی lg gu230 دارم از کجا بدونم که edge داره یا نه؟
برو تو اين سايت ببين داره يا نه
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
دوستان من یه لپتاپ دل دلرم که ورودی سیم کارت داره میشه بگین چه جوری باید فعالش کنم که ازش استفاده کنم
1525
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)