سلام دوستان
اگه میشه توضیح بدید که چطور میشه فایلهای که DivX هستند رو میشه با ویندوز میدیا پلیر تماشا کرد. اگه پلاگین نیاز داره لطفا لینکشو بدید
ممنون
سلام دوستان
اگه میشه توضیح بدید که چطور میشه فایلهای که DivX هستند رو میشه با ویندوز میدیا پلیر تماشا کرد. اگه پلاگین نیاز داره لطفا لینکشو بدید
ممنون
DivX Play 6.2
(Includes DivX Player and DivX codec)
DivX Play lets you:
* Play any DivX video -- even in your browser
* Add DivX playback support to your existing media player
* Manage your DivX videos and burn them to disc
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
دوست عزیز ممنون ولی من سافت رو امتحان کردم باهاش نمیشه فیلم رو جلو و عقب برد و یا Pause کرد.
شما به برنامه های دیگه احتیاجی ندارید. فقط کافیه این فایل رو که حاوی کدک های مورد نیاز برای Windows Media Pنوشته شده توسط Realamd
است رو دانلود کنید و اونو نصب کنید. بعد از نصب این فایل زیر هر فیلمی رو با هر فرمتی که باشه میتونید از طریق
WMP نگاه کنید.
حجم >> 6.40 مگ
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
موفق باشید.
مرسي كركي جون منم همين مشكل رو داشتم .........از برنامه ات ممنون.........
كركي جون ميشه خواهش كنم كه طريقه نصب دقيق برنامه و همچنين توضيحاتي در مورد قسمتهاي برنامه و تنظيماتش رو لطف كني .......ممنون ميشم .....![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
در حالت difualt احتیاج به تنظیمات خاصی نداره. اکثر فایلهای تصویری در اینترنت با فرمت divx فشرده شدند.برای تماشای این فایلها با ویندوز مدیا پلیر باید کد مخصوص این برنامه را نصب کرد که به طور اتومات روی wmp میشینه و براحتی می تونید بدون تنظیم خاصی فیلم مورد نظر خود را ببینید . اگه بخوای تنظیمات هم انجام بدی در قسمت try با راست کلیک روی divx می تونی انجام بدی
زندگی جان اولا که این فایلی که من گذاشتم برنامه نیست. این فایل حاوی کدک های مورد نیاز جهت پخش بعضی ازنوشته شده توسط zendegi
فایل های تصویری و صوتی است که این کدک ها رو بصورت یک فایل ستاپ EXE درست کردند و تنها کاری که شما باید
بکنی اینه که روی فایل کلیک کنی. بعد NEXT رو بزنی تا به Finish میرسی.
بعد از اون ویندوز میدیا پلایر قادر به پخش اکثر فرمت ها میشه.
كركي جون مرسي من اول درست بهش دقت نكردم فكر كردم چيز خاصيه ..........بازم ببخشيد و ممنونم.......
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)