تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]




نمايش نتايج 1 به 8 از 8

نام تاپيک: آنالما ، پدیده ای که تنها 20 عکس از آن موجود است!

  1. #1
    آخر فروم باز sajadhoosein's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2010
    محل سكونت
    iran
    پست ها
    1,893

    پيش فرض آنالما ، پدیده ای که تنها 20 عکس از آن موجود است!

    آنالما ، پدیده ای که تنها 20 عکس از آن موجود است!


    آنالما، پدیده‌ای بصری است که بیضوی بودن مدار و انحراف محور دوران زمین را به وضوح نشان می‌دهد؛ اما برای دیدن آن باید 1 سال صبر کرد و به همین دلیل تاکنون فقط 20 عکس درست از این پدیده ثبت شده است.

    به گزارش نشنال‌جئوگرافی، تصاویر آنالما با عکس‌برداری از خورشید از مکانی ثابت و در یک ساعت خاص از روز به دست می‌آید. این تصاویر هر یک یا دو هفته یک‌بار تهیه می‌شوند و در مجموع، 30 تا 50 عکس گرفته می‌شود تا این شکل زیبا ثبت شود. به گفته بابک امین تفرشی، بنیان‌گذار وب‌سایت آسمان شب و پروژه جهانی TWAN، تهیه آنالما به دلیل زمان و دقت مورد نیاز بسیار دشوار است و تاکنون تنها 20 نفر در دنیا توانسته‌اند تصاویر صحیحی از آنالما تهیه کنند.
    در پدیده آنالما، هم ارتفاع خورشید در طول سال تغییر می‌کند و هم موقعیت آن در ساعت‌های یکسان تغییر می‌کند. تغییر ارتفاع خورشید به دلیل انحراف 23.5 درجه‌ای محور دوران وضعی زمین نسبت به صفحه منظومه شمسی است که موجب می‌شود در تابستان، خورشید به بیشترین ارتفاع در آسمان برسد و در زمستان، به کمترین ارتفاع خود برسد. در حالی‌که یکی از نیمکره‌های زمین شیب بیشتری نسبت به خورشید دارد، کمان مسیر روزانه خورشید از مکانی پایین‌تر از افق دیده می‌شود. وقتی که این شیب معکوس می‌شود، کمان خورشید در آسمان بالاتر می‌رود. بالاترین نقطه خورشید در آسمان هنگام انقلاب تابستانی رخ می‌دهد، در حالی‌که پایین‌ترین نقطه قرارگیری آن مربوط به انقلاب زمستانی است.این همان دلیلی است که موجب پیدایش فصول مختلف در سیاره زمین می‌شود.
    جلوتر یا عقب‌تر قرار گرفتن خورشید راس یک ساعت مشخص در روزهای مختلف نیز شبیه به جابجا شدن زمان اذان ظهر در طول سال است که به دلیل انحراف مدار زمین و بیضوی بودن مدار زمین اتفاق می‌افتد. شبانه‌روز قراردادی 24 ساعته با حرکت واقعی خورشید در آسمان متفاوت است و به همین دلیل، خورشید در بعضی روزهای سال سریع‌ر از زمان قراردادی حرکت می‌کند و بعضی وقت‌ها کندتر از آن.

    مسیر خورشید در سال 2010
    این تصویر که در شهر وسپرم لهستان تهیه شده، 36 عکس خورشید را که در ساعت 10 صبح به وقت محلی گرفته شده است، با هم ترکیب کرده است.
    مسیر خورشید در سال ۲۰۱۰
    آنالما با عکس‌برداری از خورشید، از یک مکان ثابت و در یک ساعت خاص از روز به دست می‌آید. این تصاویر یک یا دو بار در هفته تهیه، و در مجموع 30 تا 50 عکس گرفته می‌شود. این تصویر که در شهر وسپرم لهستان تهیه شده است، 36 عکس خورشید را که در ساعت 10 صبح به وقت محلی گرفته شده است، با هم ترکیب کرده است.

  2. 4 کاربر از sajadhoosein بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند


  3. #2
    آخر فروم باز sajadhoosein's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2010
    محل سكونت
    iran
    پست ها
    1,893

    پيش فرض

    یک سال در معبد دلفی
    در یک آنالما که در سال 2001 در یونان تهیه شده است، به نظر می‌رسد که خورشید از پشت تپه‌های نزدیک تولوس، بنای سنگی دایره‌ای در منطقه باستانی دلفی طلوع می‌کند.
    در روش سنتی، تمام آنالماها بر روی یک فریم فیلم، و با استفاده از نوردهی چندگانه و قرار دادن دوربین روی یک پایه ثابت تهیه می‌شود. آنالماهای جدید عموما با قرار دادن دوربین‌های دیجیتال بر روی همان پایه ثابت، گرفتن یک تصویر در هر بار و ترکیب تمام فریم‌ها در آخر کار تهیه می‌شود.
    امکان تهیه یک آنالمای کلاسیک در یک فریم، که شامل تصاویر خورشید و یک پس‌زمینه زیبا باشد وجود دارد، اما این کار بسیار پرخطر است. به همین دلیل معمولا تصویر پس‌زمینه در طی کار و هنگامی‌که خورشید در چارچوب تصویر قرار ندارد تهیه شده، و سپس به آنالما اضافه می‌شود.
    در یک آنالما که در سال 2001 در یونان تهیه شده است، به نظر می‌رسد که خورشید از پشت تپه‌های نزدیک تولوس، بنای سنگی دایره‌ای در منطقه باستانی دلفی طلوع می‌کند.

  4. 2 کاربر از sajadhoosein بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند


  5. #3
    آخر فروم باز sajadhoosein's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2010
    محل سكونت
    iran
    پست ها
    1,893

    پيش فرض

    سال خورشیدگرفتگی
    در این آنالما که یک کسوف کامل را به تصویر کشیده است، یکی از قرص‌های خورشید شبیه یک آویز در این گردن‌بند سماوی می‌درخشد. این تصویر ترکیبی شامل یک نوردهی مربوط به خورشیدگرفتگی سال 2006 در آنتالیای ترکیه است. بقیه نوردهی‌ها مسیر خورشید را در شهر بورسا در 500 کیلومتری شمال این شهر، بین ماه‌های جولای 2005 تا جولای 2006 / تیرماه 1384 تا تیر 1385 به تصویر کشیده است. خورشید گرفته در این آنالما روشن‌تر دیده می‌شود، زیرا عکس آن بدون فیلتر خورشیدی گرفته شده و مدت زمان نوردهی آن طولانی‌تر است.
    در این آنالما که یک کسوف کامل را به تصویر کشیده است، یکی از قرص‌های خورشید شبیه یک آویز در این گردن‌بند سماوی می‌درخشد. این تصویر ترکیبی شامل یک نوردهی مربوط به خورشیدگرفتگی سال 2006 در آنتالیای ترکیه است.

  6. 2 کاربر از sajadhoosein بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند


  7. #4
    آخر فروم باز sajadhoosein's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2010
    محل سكونت
    iran
    پست ها
    1,893

    پيش فرض

    حلقه‌ای بر فراز صخره‌ها
    این آنالما حرکت خورشید را بر فراز گیورنا اسپانیا، از مارس 2003 تا مارس 2004 / اسفند 1381 تا اسفند 1382 به تصویر کشیده است. اگرچه آنالما به طور سنتی مسیر خورشید را به تصویر می‌کشد، می‌توان آنالما ماه را نیز به تصویر کشید. به دلیل مدار کج و بیضوی ماه اطراف زمین، به نظر می‌رسد که ماه هر روز پس از 51 دقیقه به جای قبلی خود در آسمان باز‌می‌گردد. این بدان معنی است که عکس‌برداری 51 دقیقه دیرتر در هر روز به مدت یک ماه قمری، شکل مشابهی را در آسمان ایجاد می‌کند.
    این آنالما حرکت خورشید را بر فراز گیورنا اسپانیا، از مارس 2003 تا مارس 2004 / اسفند 1381 تا اسفند 1382 به تصویر کشیده است.

  8. 2 کاربر از sajadhoosein بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند


  9. #5
    آخر فروم باز sajadhoosein's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2010
    محل سكونت
    iran
    پست ها
    1,893

    پيش فرض

    اولین تصویر آنالما
    نخستین تصویر آنالما در دنیا در نیوانگلند آمریکا بین سال‌های 1978 و 1979 خلق شد. این تصویر یکی از اندک تصاویر آنالما در دنیا است که پس‌زمینه آن جداگانه تهیه نشده است. این عکس شامل 44 نوردهی خورشید و تصویری از یک خانه است که همگی بر روی یک فریم از فیلم عکاسی ثبت شده است.
    دنیس دی‌سیسکو که این آنالما را تهیه کرده است، طی انقلاب زمستانی و تابستانی، و در طی یکی از اعتدال‌های بهاری یا پاییزی، نوردهی طولانی‌تری را با استفاده از یک فیلتر خورشیدی اعمال کرده است. نوردهی عکس در این روزها از طلوع خورشید آغاز شده و تا ساعت 8:30 صبح ادامه داشته است. نتیجه کار بخشی از کمان خورشید را در این سه روز نشان می‌دهد. دی‌سیسکو در وب‌سایت آسمان شب نوشته است: «بسیاری از مردم عقیده دارند که شما باید دیوانه باشید که یک سال تمام را صرف نوردهی خورشید بکنید. البته آنهایی هم که موفق شده‌اند احتمالا با این نظر موافق هستند!»


    اولین تصویر آنالما
    نخستین تصویر آنالما در دنیا در نیوانگلند آمریکا بین سال‌های 1978 و 1979 خلق شد. این تصویر یکی از اندک تصاویر آنالما در دنیا است که پس‌زمینه آن جداگانه تهیه نشده است. این عکس شامل 44 نوردهی خورشید و تصویری از یک خانه است که همگی بر روی یک فریم از فیلم عکاسی ثبت شده است.

  10. 2 کاربر از sajadhoosein بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند


  11. #6
    اگه نباشه جاش خالی می مونه mntkal's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2011
    محل سكونت
    عجیبه!
    پست ها
    211

    پيش فرض

    جالب بود ولی من نفهمیدم در عرض یک تا دو هفته بدست میاد یا یک سال؟!
    حالا لون خوط نوری ماه خورشیدن!یا ماله یه پرنده یا از زمین؟

  12. این کاربر از mntkal بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است


  13. #7
    کـاربـر بـاسـابـقـه zahedy2006's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2007
    محل سكونت
    صفحه 8140 کتاب زندگی ...
    پست ها
    1,056

    پيش فرض

    جالب بود ولی من نفهمیدم در عرض یک تا دو هفته بدست میاد یا یک سال؟!
    های
    هر هفته یک عکس و در مجموع سال 52 عکس

  14. 2 کاربر از zahedy2006 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند


  15. #8
    حـــــرفـه ای Babak's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2004
    پست ها
    9,154

    پيش فرض

    حالا لون خوط نوری ماه خورشیدن!یا ماله یه پرنده یا از زمین؟
    منظور عکس آخره ؟
    برای جالب تر شدن این عکس ها میان و انقلابین و اعتدالین رو به جای یه عکس سریع, طولانی مدت عکس میگیرن تا خطی که خورشید از زمان طلوع تا رسیدن به نقطه مد نظر طی میکنه دیده بشه. نقطه اعتدال بهاری و پاییزی چون یکسانه یک خط دیده میشه. ( اونجایی که وسط انالما فقط یک خورشید هست نوروز و اول پاییزه.

  16. 3 کاربر از Babak بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند


Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

  • شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •