تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: آیا الان زمان مناسبی برای خرید گوشی های آندرویدی است؟

راي دهنده
25. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • بلی

19 76.00%
  • خیر

6 24.00%
صفحه 1 از 3 123 آخرآخر
نمايش نتايج 1 به 10 از 23

نام تاپيک: نظرسنجی و مشاوره: الان زمان مناسبی برای خرید گوشی های آندرویدی هست یا نه؟

اگه نباشه جاش خالی می مونه sunrise07's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2007
    محل سكونت
    یزد

پيش فرض نظرسنجی و مشاوره: الان زمان مناسبی برای خرید گوشی های آندرویدی هست یا نه؟

سلام دوستان ، هدفم از ایجاد این بحث کمک گرفتن از دوستان برای یافتن پاسخ این سواله که خرید گوشی های دارای سیستم عامل آندروید تو این برهه زمانی مناسبه یا اگه صبر کنیم شرایط بهتری بوجود می آید . بعضی موضوعات باعث شده که برای خرید گوشی اندرویدی تو این زمان دچار تردید بشم . که اونا رو میگم .

1. الان موجی ایجاد شده برای ورود گوشی های آندروییدی رده متوسط به بازار مثل الجی اپتیموس وان ، ، سامسونگ گالاکسی آیس و ... مسئله اینجاست که تازه ما در آغاز این جریان هستیم و اکثر این گوشی ها هم نقطه ضعف هایی دارن که نمیشه به سادگی از کنارشون گذشت. البته گوشی موتورولا دیفای هم که به تازگی با قیمت بسیار مناسبی عرضه شده با وجود اینکه امکانات بسیارخوبی داره هنوز ناشناخته است.

2. الان به نظرم برای اینکه یک گوشی آندروییدی بخریم که به ساپورت نرم افزاریش تو آینده امیدوار باشیم باید دنبال گوشی هایی بود که پردازنده قوی بالای 800 مگاهرتز و 512 مگابایت رم داشته باشند . که الان تو گوشی های اندروییدی رده متوسط این موارد کم یافت میشه

3. الان گوشی های خوبی مثل اچ تی سی دیزایر هستن که قیمت حدود 450 تومن دارند که میتونن با گوشی های متوسطی مثل موتورلا دفی رقابت کنند

4. دو سه ماه دیگه گوشی های دارای پرازنده دو هسته ای به بازار میان که خوب قیمتشون امکان خریدشون رو به امثال من نمیده ولی حتما باعث کاهش قیمت مدل های خوبی مثل گالاکسی اس و دیزایر اچ دی میشن

5. گوشی های خوبی احتمالا بعد از عید معرفی میشن مثل سونی اریکسون نئو که رم 512 و پردازنده یک گیگاهرتز داره و میتونه یک انتخاب مناسب باشه

حالا با در نظر گرفتن این شرایط به نظرتون الان وقت مناسبی هستش که گوشی های اندروییدی بخریم یا یکی دو ماه بعد از عید انتخاب های بهتری وجود داره؟
    Last edited by sunrise07; 06-02-2011 at 18:08.

2. 2 کاربر از sunrise07 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال کلوپ گوشی ها fire159's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2009
    محل سكونت
    متاسفانه ایران

پيش فرض

دوست عزیز اشتباه شما اینه که موتورولا دیفای رو با گوشیهای متوسطی که نام بردین مقایسه میکنید

4. این کاربر از fire159 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Mar 2007
    محل سكونت
    یزد

پيش فرض

دوست عزیز اشتباه شما اینه که موتورولا دیفای رو با گوشیهای متوسطی که نام بردین مقایسه میکنید
    ببین درسته که دیفای با توجه به امکاناتش با قیمت مناسبی وارد بازار شده ولی در نظر بگیرید که هنوز دوستان خیلی با این گوشی کار نکردن هنوز مشخص نیست که چه نقاط قوت و ضعفی داره . کیفیت دوربینش چجوریه و این جور چیزا

بهرحال الان تمام گوشی های high-end بازار فیلمبرداری 720p دارند اما دیفای؟

منکر امکانات فوق العاده و بعضا اختصاصی دیفای نیستم اما تا کاملا شناخته نشده من نمیتونم بهش اعتماد کنم.

کـاربـر بـاسـابـقـه MOHAMMAD2010's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2006

پيش فرض

منکر امکانات فوق العاده و بعضا اختصاصی دیفای نیستم اما تا کاملا شناخته نشده من نمیتونم بهش اعتماد کنم.
    پس تا کامل نشناختینش ، نگین متوسط !

تاريخ عضويت
    Mar 2007
    محل سكونت
    یزد

پيش فرض

پس تا کامل نشناختینش ، نگین متوسط !
    باشه چشم !! اصلاحش کردم !!!

داره خودمونی میشه مهدي31's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

سلام
    به نظرمن برای کارهای معمولی همین گوشی ها خوبه برای کسی خوب نیست که به دنبال بازیهای خیلی گرافیک بالا باشه

آخر فروم باز گرافيكار's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009

پيش فرض

هم بله هم خير
    كلا به نظر من هر وقت يه گوشي آندرويد بگيرين به موقع خريدين

10. این کاربر از گرافيكار بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه AKBAR132's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2006
    محل سكونت
    اصفهان

پيش فرض

به نظر من هرچي هم كه صبر كني چون آندرويد داره به سرعت پيشرفت ميكنه باز هم سر دو راهي خواهي موند ......... اما اگه ميتوني صبر كني .... صبر كردن بهتره

12. این کاربر از AKBAR132 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    May 2010
    محل سكونت
    زندان

پيش فرض

دوستان من یه سوال داشتم
    گوشی هائی که سیستم اندروید دارن بهترن یا اونائی که ویندوز موبایل دارن درکل کدومشون سرترن وچرا؟

آخر فروم باز shahramcat's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2005
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

دوستان من یه سوال داشتم
    گوشی هائی که سیستم اندروید دارن بهترن یا اونائی که ویندوز موبایل دارن درکل کدومشون سرترن وچرا؟
    بهترین سیستم عامل الان برای اکثر گوشیها آندروید هستش و بعدش iOS 4 برای آیفون .......

سیمبین و ویندوز از لحاظ کارایی و کیفیت و تنوع حداقل 2 پله پایینتر از اون 2 تا قرار دارن .

15. این کاربر از shahramcat بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

صفحه 1 از 3 123 آخرآخر

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •