تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

نمايش نتايج 1 به 8 از 8

نام تاپيک: بهترين wierless مال كدام شركت است؟

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Dec 2010

14 بهترين wierless مال كدام شركت است؟

ببخشيد دوستان خط خانه ي ما psm است و adsl جواب نميده.
    كدام شركت wierless خوبي ميدهد.
    با تشكر

کاربر فعال انجمن عکاسی sinaxex's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2008

پيش فرض

دوست عزیز شما کجا تشریف دارید؟
    اگر تهران هستید کدام منظقه تهران ؟

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Dec 2010

پيش فرض

من در همدان هستم

تاريخ عضويت
    Nov 2008

پيش فرض

شرمنده من اطلاعی از پروایدر های اینترنت اونجا ندارم اگر تهران بودید راهنمایی ایتون میکردم

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Dec 2010

پيش فرض

حالا شما بگيد همان در تهران چه شركتي خوب هست لطفا.
    احتياج دارم

تاريخ عضويت
    Nov 2008

پيش فرض

در تهران 2 الی 3 تا شرکت خوب هست که خوب بودن اشون نسبی هست به منطقه ایی که هستید
    مثلا در منطقه شمال تهران(از میرداماد تا زعفرانیه) شرکت i-net خوب هست
    در منطقه غرب(شهرک غرب و سعاد اباد) یک شرکت بود الان به یاد ندارم اما سرویس اواگستر( که منطقه شمال تهران رو هم پوشش میده بد نیست اما زیاد جالب هم نیست)
    پتیاک هم شمال تهران پوشش میده که قیمت هاش بالا هست
    همین 3 الی 4 شرکت هستند دیگه بقیه هر جا دیدید میگه وایرلس مطمئن باشید واسطه هست چون هیچ کدوم اشون اجازه ندارند و فرکانس از خودشون نیست این i-net هم که خدمت اتون عرض کردم از مشترک با فراتر هست
    اما به ترتیب اگر بخوام بهتون پیشنهاد بدم:
    1- i-net و فراتر(فراتر اندیشان ماهان)
    2-اواگستر یا همان tehran-wifi که هر دوش تقریبا یکی هستند(اواگستر پرو وایدر هست و tehran -wifi هم تقریبا همون سرورس رو بهتون میده با همان کیفیت قیمت اش هم فرقی نداره)
    3-اون شرکتی که گفتن به یاد ندارم تو منطقه غرب پوشش داره از ازادی تا پونک این طرف هم یک انتن داره سمت داراباد
    همین ها دیگه بقیه اشون سرویس هاشون افتضاح هست وشیرینگ بالا. من خودم نزدیک به 2.5 الی 3 ساله از i-net سرویس گرفتم خوب هست به چند نفر هم پیشنها دادم راضی هستند پیشتیبانی ایش 24 ساعته هست خوبی ایش اینه
    وایرلیس برخلاف adsl یک ارتباط مستقیم و بدون واسطه با isp دارید بدون هیچ مشکلی در بدترین شرایط اب و هوایی هم سرویس اتون سیف هست فقط باید شرکتی که میاد براتون تجهیزات نصب میکنه حوصله به خرج بده و بهترین دی بی رو براتون ست کنه دیگه بقیه اش بر میگرده به نوع سرویسی که شرکت میده و من این چند تا شرکتی که خدمتون معرفی کردم در این ضمنیه در تهران (شمال تهران) بهترین هستند

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Jul 2009

پيش فرض

در تهران 2 الی 3 تا شرکت خوب هست که خوب بودن اشون نسبی هست به منطقه ایی که هستید
    مثلا در منطقه شمال تهران(از میرداماد تا زعفرانیه) شرکت i-net خوب هست
    در منطقه غرب(شهرک غرب و سعاد اباد) یک شرکت بود الان به یاد ندارم اما سرویس اواگستر( که منطقه شمال تهران رو هم پوشش میده بد نیست اما زیاد جالب هم نیست)
    پتیاک هم شمال تهران پوشش میده که قیمت هاش بالا هست
    همین 3 الی 4 شرکت هستند دیگه بقیه هر جا دیدید میگه وایرلس مطمئن باشید واسطه هست چون هیچ کدوم اشون اجازه ندارند و فرکانس از خودشون نیست این i-net هم که خدمت اتون عرض کردم از مشترک با فراتر هست
    اما به ترتیب اگر بخوام بهتون پیشنهاد بدم:
    1- i-net و فراتر(فراتر اندیشان ماهان)
    2-اواگستر یا همان tehran-wifi که هر دوش تقریبا یکی هستند(اواگستر پرو وایدر هست و tehran -wifi هم تقریبا همون سرورس رو بهتون میده با همان کیفیت قیمت اش هم فرقی نداره)
    3-اون شرکتی که گفتن به یاد ندارم تو منطقه غرب پوشش داره از ازادی تا پونک این طرف هم یک انتن داره سمت داراباد
    همین ها دیگه بقیه اشون سرویس هاشون افتضاح هست وشیرینگ بالا. من خودم نزدیک به 2.5 الی 3 ساله از i-net سرویس گرفتم خوب هست به چند نفر هم پیشنها دادم راضی هستند پیشتیبانی ایش 24 ساعته هست خوبی ایش اینه
    وایرلیس برخلاف adsl یک ارتباط مستقیم و بدون واسطه با isp دارید بدون هیچ مشکلی در بدترین شرایط اب و هوایی هم سرویس اتون سیف هست فقط باید شرکتی که میاد براتون تجهیزات نصب میکنه حوصله به خرج بده و بهترین دی بی رو براتون ست کنه دیگه بقیه اش بر میگرده به نوع سرویسی که شرکت میده و من این چند تا شرکتی که خدمتون معرفی کردم در این ضمنیه در تهران (شمال تهران) بهترین هستند
    این i-net سایتش چی هست ؟ پینگش چطوری نسبت به سرور های اروپایی ؟

تاريخ عضويت
    Nov 2008

پيش فرض

i-net.ir
    بهتره بهشون زنگ بزنید سایت اش داغونه
    پینگ به کجا میخواهید بگید براتون بگیرم؟ اما در کل من پینگ کلی میگیرم رو اکثرا سرور ها time out اش بسیار کم هست نسبت به adsl که بسیار عالی هست در بستر وایلرس هم عالی هست و ارتباط کاملا خوب

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •