تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]




صفحه 1 از 2 12 آخرآخر
نمايش نتايج 1 به 10 از 16

نام تاپيک: آدرس‌هاي اينترنتي در IPv4 تمام شد

  1. #1
    آخر فروم باز mahdishata's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007
    محل سكونت
    آخر الزمان
    پست ها
    2,646

    پيش فرض دو قدم مانده به وداع با اینترنت پروتکل 4/ چالشی برای خانواده جهانی وب

    موضوع تکمیل ظرفیت آدرسهای اینترنت پروتکل نسخه چهار نخستین بار از سوی وینتون سرف یکی از پدران اینترنت مطرح شد. موضوع چالش برانگیزی که موجب شد جامعه جهانی به فکر ایجاد یک پروتکل جدید باشد.

    به گزارش خبرگزاری مهر، 20 سپتامبر 2011 تاریخی است که برای وداع با دامنه های اینترنتی برپایه اینترنت پروتکلی که امروز مورد استفاده قرار می گیرد پیش بینی شده است. در اینجا این سئوال مطرح می شود که پس از پایان دوره Ipv4 (اینترنت پروتکل نسخه 4) چه رخ خواهد داد؟ از سالهای قبل درباره استاندارد جدیدی از اینترنت پروتکلها به نام Ipv6 (اینترنت پروتکل نسخه 6) صحبت شده است و گفته می شود که اگر این استاندارد جدید عرضه نشود بازار به جنون کشیده خواهد شد و همه باید برای پیدا کردن یک دامنه آزاد در اینترنت پروتکل قدیمی کفش آهنی بپوشند.

    در حال حاضر در حدود 150 میلیون هاست و بیش از 500 میلیون دامنه در اینترنت موجود است.

    زمانی که اولین آدرسهای IP در سال 1981 ایجاد شدند هر کسی در هر نقطه زمین می توانست به هر تعداد آدرس که نیاز داشت دست یابد. به طوری که از نظر تئوری هر کاربر می توانست 4 میلیارد و 295 میلیون و 967 هزار و 296 آدرس داشته باشد.

    در حقیقت در آن زمان تنها در حدود 500 رایانه به شبکه اتصال داشت و سازندگان این شبکه هرگز تصور نمی کردند که کمتر از 30 سال بعد، گنجایش آن به اتمام برسد.

    حدود سه سال قبل مخترع اینترنت ضمن هشدار در خصوص سرنوشت شبکه اظهار داشت که تا سال 2010 آدرسهای عددی اینترنتی که روی IPv4 عرضه می شوند تمام خواهند شد.

    وینتون سرف که در کنار "باب کان" اینترنت را اختراع و ایده پروتکل های TCP/IP ارائه کرد در سال 2007 هشدار داد که ظرف سه سال آینده تمام ترکیبات عددی که برای اختصاص آدرس های اینترنتی عرضه می شوند، تمام خواهند شد و دیگر هیچ آدرسی را نمی توان روی شبکه ثبت کرد.

    به گفته وینتون سرف، بدون شرح یک پروتکل عددی جدید، خطر پایان آدرسهای اینترنتی میلیون ها نفر از کاربران وب را تهدید می کند.

    مخترع اینترنت در این خصوص توضیح داد: "اگر آدرسهای IPv4 تمام شوند، کار اینترنت پایان می یابد. این درحالی است که مردم یک آدرس IPv4 می خواهند اما نمی توانند آن را داشته باشند."

    یکسال قبل نیز تیم برنرز- لی مخترع WWW اظهار داشت: "وب آینده یا وب 3.0 بدون مانع و در دسترس تر برای همه خواهد بود و می تواند از طریق تمام دستگاهها از تلفن ساده تا کتابهای الکترونیکی امکان اتصال کاربر را فراهم کند."

    سخنان برنرز- لی در شرایطی بیان شد که بسیاری از کارشناسان نسبت به ترافیک سنگین وب هشدار داده اند. روزنامه "لیبراسیون" چند روز قبل از این سخنان برنرز- لی در هجدهمین دوره کنفرانس پهنای جهانی وب در مادرید اسپانیا ضمن تاکید به هشدارهای مشابه روزنامه نیویورک تایمز در این باره نوشت: "شبکه محدودیتهایی دارد."

    همچنین "جان مارکاف" استاد و محقق دانشگاه استانفورد و روزنامه نگار نیویورک تایمز در فوریه 2009 اظهار داشت: "آیا ما به یک اینترنت جدید نیاز داریم؟"

    یکی از بیشترین توجیهاتی که برای نیاز به Ipv6 اظهار می شود تمام شدن آدرسهای اینترنت پروتکل 4 است به طوری که در سالهای اخیر کشورهای چین و هند بیشترین آدرسهای این نسل از اینترنت پروتکل را به نام خود ثبت کرده اند.

    با گسترش اینترنت و افزایش شبکه های خانگی و کسب و کار، امروزه دیگر تعداد آدرسهای IP دردسترس کافی به نظر نمی رسد و این یکی از مهمترین دلایل برای توسعه Ipv6 است که می تواند فضای بزرگتری را برای آدرسها و دامنه ها در اختیار کاربران قرار دارد.

    بحران و فرسودگی دامنه های برپایه استاندارد Ipv4 از سالها قبل اعلام شده است. در کل این بدین معنا است که ترکیبات ریاضی مختلفی که اجازه ثبت یک دامنه را می دهند فرسوده شده اند.

    از نظر فنی، کد یک دامنه برپایه Ipv4 به صورت 23 بیت بوده (از 4 عدد تشکیل شده است) که هر یک از این اعداد با یک نقطه 8 بینی از هم جدا می شوند. به این ترتیب حداکثر ارزش این کدها می تواند به 256 برسد.

    این درحالی است که استاندارد جدید Ipv6 برابر با 128 بیت است و این بدین معناست که این اینترنت پروتکل می تواند دو صد و بیست و هشتم توان آدرسهای جدید را بسازد.

    بنابراین Ipv6 می تواند 666 هزار میلیارد میلیارد سایت را در هر متر مربع سطح زمین جای دهد. این فضا برای هر تعداد درخواست آدرس از طرف کاربران حقیقی و حقوقی کافی خواهد بود.

    در اینجا در مورد مسئله مهاجرت از یک استاندارد به یک استاندارد جدید یک مسئله باقی می ماند: آیا سیستم عاملهای ویندوز، یونیکس، لینوکس و مک می توانند ظرف چند سال آینده از Ipv6 حمایت کنند و مرورگرهایی که درحال حاضر پنجره های وب را می گشایند می توانند سایتهایی را که برپایه این استاندارد جدید قرار گرفته اند تشخیص دهند؟

  2. 4 کاربر از mahdishata بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند


  3. #2
    آخر فروم باز mahdishata's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007
    محل سكونت
    آخر الزمان
    پست ها
    2,646

    پيش فرض آدرسهای اینترنتی رو به اتمام است

    رئیس شرکت ICANN شرکتی که آدرسهای اینترنتی را به متقاضیان تخصیص می دهد اعلام کرد: با افزوده شدن تعداد سیستمهای رایانه ای که به اینترنت اتصال پیدا می کنند به زودی تمامی آدرسهای اینترنت در جهان به پایان خواهند رسید.

    به گزارش خبرگزاری مهر، راد بکستورم مدیر شرکت ICANN اعلام کرد تنها 8 تا 9 درصد از آدرسهای پروتکل نسخه چهار اینترنت باقی مانده اند و شرکتها باید هرچه زودتر خود را با نسخه چدید پروتکل اینترنت یعنی نسخه 6 انطباق دهند.

    وی می گوید: "ما در حال نزدیک شدن به انتها هستیم و باید هرچه سریعتر انتقال از پروتکل 4 به 6 انجام بگیرد زیرا این منبع به سرعت رو به اتمام گذاشته است."

    آدرسهای اینترنتی پروتکل نسخه چهار از زمانی که اینترنت در دهه 1980 در دسترس عموم قرار گرفت تا به حال مورد استفاده قرار گرفته و تنها با گنجایش چند بیلیون آدرس به وجود آمده در حالی که پروتکل نسخه 6 از گنجایش تریلیونی برخوردار است.

    تعداد زیادی از تجهیزات از قبیل دوربینها، سیستمهای پخش موسیقی و کنسولهای بازیهای ویدئویی در اتصال به شبکه اینترنت با رایانه ها و تلفنهای همراه شده اند و هر یک از آنها نیز نیازمند آدرس اینترنتی ویژه خود هستند.

    "هانس وستبرگ" مدیر شرکت اریکسون در اوایل سال جاری پیش بینی کرده بود که تا سال 2020 تعداد تجهیزات متصل به اینترنت به 50 بیلیون خواهد رسید.

    بکستورم این سخنان را زمانی اعلام کرد که برای تحویل دادن اولین دامنه بین المللی روسی به مسکو سفر کرده بود. با استفاده از این نام دامنه سازمانهای روسی از این پس می توانند به جای دامنه انگلیسی ru. از جایگزین روسی آن استفاده کنند. ICANN بین المللی کردن نام دامنه های اینترنتی را سال گذشته به تایید رساند که بر اساس آن کشورهای مختلف می توانند از دامنه هایی که با حروف الفبایی ویژه کشورشان نگاشته می شود به عنوان جایگزینی برای دامنه هایی که با حروف انگلیسی نوشته می شود استفاده کنند. ICANN تا به حال 21 درخواست را برای بین المللی سازی دامنه های اینترنتی از کشورهای مختلف دریافت کرده است.

    بر اساس گزارش رویترز، بکستورم می گوید یافتن راهی برای وارد کردن زبانهای دیگر به دامنه های اینترنتی هدفی که برای دسترسی آسان همه کاربران اینترنت به این شبکه بین المللی به واقعیت تبدیل شده 11 سال کار تخصصی را در پی داشته است.

  4. #3
    آخر فروم باز C0OPeR's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2009
    پست ها
    3,826

    پيش فرض


    از نظر فنی، کد یک دامنه برپایه Ipv4 به صورت 23 بیت بوده (از 4 عدد تشکیل شده است) که هر یک از این اعداد با یک نقطه 8 بینی از هم جدا می شوند. به این ترتیب حداکثر ارزش این کدها می تواند به 256 برسد.
    32 بیت هستش ! فکر کنم اشتباه تایپی بوده


    در اینجا در مورد مسئله مهاجرت از یک استاندارد به یک استاندارد جدید یک مسئله باقی می ماند: آیا سیستم عاملهای ویندوز، یونیکس، لینوکس و مک می توانند ظرف چند سال آینده از Ipv6 حمایت کنند و مرورگرهایی که درحال حاضر پنجره های وب را می گشایند می توانند سایتهایی را که برپایه این استاندارد جدید قرار گرفته اند تشخیص دهند؟
    خیلی وقته این اتفاق افتاده

  5. این کاربر از C0OPeR بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است


  6. #4
    آخر فروم باز mahdishata's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007
    محل سكونت
    آخر الزمان
    پست ها
    2,646

    پيش فرض حباب اینترنت به زودی می ترکد!

    ایتنا - برآورد کارشناسان حاکی از آن است که به دلیل محدودیت در تعداد IP addressهای اینترنتی، در 18 ماه آینده تعداد دستگاه‌ها و تجهیزات نوینی که قادر است به اینترنت متصل شود، روند نزولی خواهد داشت.

    «اینترنتی که ما می شناسیم، به زودی با بن‌بست مواجه خواهد شد.»
    Daniel Karrenberg از کارشناسان ارشد سازمان RIPE NCC می‌گوید: «اینترنتی که ما می‌شناسیم، بیش از این امکان رشد نخواهد داشت.»
    وی تاکید کرد البته این بدان معنا نیست که اینترنت از کار خواهد افتاد، بلکه این هشدار به مفهوم محدودیت در ورود تجهیزات جدید به آن قلمداد می‌گردد.

    RIPE NCC سازمانی است که در زمینه اختصاص IP address در اروپا فعالیت می‌کند.
    بنا به گزارش CNN برخی پیش‌بینی‌ها حاکی از آن است که در سپتامبر سال 2011 بزرگ‌ترین بسته آدرس‌های اینترنتی ارائه خواهد شد، که این بدان معناست که چند ماه پس از آن تاریخ، هیچ IP address جدیدی وجود نخواهد داشت.

    در ادامه این گزارش آمده است که با همه این تفاصیل، اگر همگی با سرعت کافی وارد میدان شویم، برای این مشکل راه حلی خواهیم یافت.

    در حال حاضر اینترنت از پروتکل آی‌پی نسخهٔ ۴ (IPv4) استفاده می‌کند که 4 میلیارد آدرس اینترنتی منحصر به فرد را تحت پوشش خود دارد و این روند به سرعت در حال رشد است.

    به طور قطع در دهه 1970 رقم چهار میلیارد آمار بسیار بالایی بود، اما اکنون مشخص شده است که IPv4 دارای محدودیت است و نمی‌تواند پاسخگوی میلیاردها آدرسی باشد که بعدها مورد نیاز خواهد بود.

    با این حال نباید ناامید شد. IPv6 جایگزین مناسبی برای IPv4 است.

    قطعاً IPv6 یکی از بزرگ‌ترین و فراگیرترین تغییراتی است که بر روی ساختارهای پایه‌ای اینترنت اعمال شد.
    این پروتکل از یک سو دارای ظرفیت ارائه تريليون‌ها آدرس اینترنتی منحصر به فرد بوده و از سوی دیگر اکنون آماده بهره‌برداری است.

    ولی اینجا مشکل دیگري رخ می‌نماید، و آن اینکه بسیاری از شرکت‌ها و صاحبان صنایع، در تطبیق خود با این پروتکل، آهسته عمل می‌کنند.

    به نظر می‌رسد شرکت‌ها و سازمان‌ها، عمق این مشکل را جدی نگرفته اند و به جای اینکه با جدیت دست به کار شوند، بیشتر مشغول تماشا هستند.

    Daniel Karrenberg می‌گوید: گمان من آن است که بسیاری از آنها وقتی IPv4 را ترک می‌گویند که بسیار دیر شده است.

    وی خاطرنشان کرد: مردم می‌دانند که (چنین) مشکلی وجود دارد ولی تبدیل این دانش به گام‌های عملی و راهکارهای تجاری از اهمیت بسیار بالایی برخوردار است.

  7. 3 کاربر از mahdishata بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند


  8. #5
    آخر فروم باز joe_satriani's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2009
    محل سكونت
    مشهــــد
    پست ها
    6,467

    پيش فرض آخر الزمان آدرس هاي اينترنتي

    در تقويم ماياها پيش‌بيني شده که سال 2012 نقطه پايان دنياست. عده ‌اي تصور مي‌ کنند که در اين تاريخ يک تغيير کلي در ساختار عالم اتفاق مي ‌افتد و دنيا دگرگون مي ‌شود.

    اين در حالي است که کارشناسان به تازگي پيش‌ بيني کرده‌ اند آخرين آدرس‌ هاي اينترنتي در 9 سپتامبر سال 2011 منتشر خواهد ‌شد و يک سال بعد از اين تاريخ يعني در سال 2012 تمام ظرفيت آدرس‌ هاي موجود در اينترنت تمام مي ‌شود.
    آخرين آدرس‌ هاي اينترنتي در 9 سپتامبر سال 2011 منتشر خواهد ‌شد

    به گفته کارشناسان، کمتر از 18 ماه ديگر آدرس‌ هاي اينترنتي با محدوديت بزرگي مواجه خواهد شد، البته تا آن زمان طرح ‌هاي جديدتري براي آدرس‌ دهي در اينترنت تصويب مي‌ شود، اما بسياري از شرکت‌ ها و کشورها خيلي دير با آن سازگار شده و به ساختار جديد روي مي‌ آورند.

    مي ‌دانيم كه هر ابزاري براي اتصال به اينترنت به يک آدرس IP نياز دارد، زيرا تنها در اين صورت است که مي ‌توان مطمئن بود هر ايميل يا پيامي به شخص مورد نظرمان ارسال مي‌ شود.

    مخزني کوچک

    ساختار اينترنت تنها بر پايه چهارمين نسخه طرح نشاني ‌دهي پروتکل (IPv4) مبتني است که اين پروتکل ظرفيت چهار ميليارد آدرس را دارد. البته ظرفيت نسخه ششم آن (IPv6) ظرفيت چند تريليون آدرس اينترنتي را خواهد داشت.
    به هر حال بايد گفت که رشد اينترنت با توجه به محدوديت آدرس‌ دهي که به مخزني کوچک تشبيه شده، به زودي با چالش بزرگي مواجه خواهد شد. در دهه 1970 چهار ميليارد آدرس اينترنتي با توجه به تعداد کاربران آن موقع، رقم مناسبي بوده،‌ اما با رشد سريع وب در گستره جهاني، اين نشاني ‌هاي آنلاين گويي ته کشيده‌ اند.
    رشد وب به حدي بوده که تنها هفت درصد يعني 300 ميليون نشاني از چهار ميليارد نشاني دست نخورده باقي مانده و به پيش ‌بيني کارشناسان، اين مخزن تا آوريل سال 2012 تهي از نشاني خواهد شد. اين در حالي است که مرجع واگذاري اعداد اينترنتي (IANA)، که سرپرستي فضاي نشاني ‌هاي اينترنتي را بر عهده دارد اوايل ماه مه، دو بخش اعظم اين نشاني ‌‌ها را واگذار کرد. واگذاري اين 17 ميليون نشاني از مخزن جهاني يعني که عملا نشاني ‌هاي زيادي در اينترنت باقي نمانده است.

    چين، مهم ‌‌ترين دليل براي انتقال به IPv6

    رشد انفجاري تعداد کاربران اينترنت در چين را مي ‌توان مهم‌ ترين عامل ضرورت انتقال به پروتکل نسخه ششم اينترنت دانست.

    آلکس پاوليک (Alex Pawlick)، مدير ارشد Ripe NCC، سازمان توزيع آدرس ‌هاي IP در اروپا مي ‌گويد: عمده پيش‌ بيني ‌ها بيانگر تهي شدن مخزن نشاني‌ هاي اينترنتي است. وي مي ‌افزايد: ده سال پيش بر اين باور بوديم که ته کشيدن اين نشاني ‌ها در آينده‌ اي بسيار دور اتفاق مي‌ افتد. در حالي که آخرالزمان نشاني‌ هاي اينترنتي 18 ماه آينده پيش‌ بيني شده، برخي از اين هراس دارند که مبادا سرعت اختصاص اين نشاني‌ ها با گذر زمان بيشتر شود.
    در اين مورد بايد گفت سازمان واگذاري اعداد اينترنتي در سال 2009 حدود هشت بخش بزرگ از آدرس‌ هاي مبتني بر پروتکل IPv4 را اختصاص داد، در حالي که ميزان تخصيص اين نشاني ‌ها در صد روز اول سال 2010 حدود شش بخش بوده است.

    برنامه‌ هاي اوليه

    تريفور ديويس، مدير ارشد فناوري شرکت ISP Timico مي ‌گويد: اولين راهکاري که در برابر اين چالش مي ‌توان اتخاذ کرد، جيره‌ بندي آدرس‌ هاي اينترنتي مبتني بر پروتکل IPv4 است.
    وي مي ‌افزايد: به اين معني که ديگر شرکت ‌ها و کاربران نمي ‌توانند آدرس‌ هاي بيشتري درخواست کنند، مگر اينکه ثابت کنند شديدا به آنها نياز دارند. وي عنوان مي ‌کند: درست است که IPv4 و IPv6 مي ‌توانند به موازات هم زندگي کنند، اما شواهد نشان مي ‌دهد که اين حوزه چندان هم عاري از چالش نيست.
    به نظر مي ‌رسد که فرآيند انتقال هر آدرس به فرمت ديگر زمان بسيار زيادي صرف خواهد کرد.
    به گفته ديويس، مگر اينکه بيشتر ISPها (ارايه‌ دهندگان اينترنت) از حالا براي سازگار شدن با IPv6 اقدام کنند.


    تبیان

  9. 3 کاربر از joe_satriani بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند


  10. #6
    پروفشنال c30tehran's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    پست ها
    791

    پيش فرض

    چه جالب اصلا فکر نمی کردن به زودی ipv4 تموم بشه یک اختلال واقعی حتما رخ می ده
    مخصوصا که xp از ipv4 استفاده می کنه

  11. #7
    داره خودمونی میشه ashoor's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2008
    پست ها
    153

    پيش فرض

    اين در حالي است که کارشناسان به تازگي پيش‌ بيني کرده‌ اند آخرين آدرس‌ هاي اينترنتي در 9 سپتامبر سال 2011 منتشر خواهد ‌شد و يک سال بعد از اين تاريخ يعني در سال 2012 تمام ظرفيت آدرس‌ هاي موجود در اينترنت تمام مي ‌شود.
    احتمالا خیلی پیچیده تر از این حرف ها باشه مثلا ناسا پیش بینی کرده که در سال 2013 یه طوفان خورشیدی ایجاد میشه که منجر به قطع برق بسیاری از نقاط دنیا میشه
    منبع :
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

  12. #8
    آخر فروم باز mahdishata's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007
    محل سكونت
    آخر الزمان
    پست ها
    2,646

    پيش فرض

    بالاخره یه جور باید سرگرمی درست بشه
    یه بار سال دوهزار و از کار افتادن همه سیستمها وصفر شدن تاریخ کامپیوترهاو...
    حالا هم این

  13. #9
    کاربر فعال تالار .Net senaps's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2008
    محل سكونت
    خونمون
    پست ها
    4,547

    پيش فرض

    وقتی کارای مایا ها و نوستراداموس رو میزاری کنار هم،و وقتی که میبینم دیروز در ابتدای تابستون،توی ایلام یه دفعه وضعیت هوات تغییر میکنه و بارون میباره!!!!
    وقتی این همه بد بختی رو میبینم،فک می کنم که قراره که تموم بشه!!!!
    ولی اعتمادی و اعتباری بهش نیست! و مسلما 2012 اخرش نیست!

  14. #10
    پروفشنال Andaron's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2008
    پست ها
    542

    پيش فرض

    می خواید جوا یوالات رو پیدا کنید برید سراغ نشانه آخر الرمان

صفحه 1 از 2 12 آخرآخر

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

  • شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •