سلام دوستان.
من این تاپیک رو باز کردم تا دوستانی که لپتاپ HP سری G62 دارند بیان اینجا مطرح کنن.
مثلا ایا مشکل خرابی چیپ یا درایو.
تا دوستان رو در خرید این نوع نوت بوک راهنمایی کنین تا انتخاب خوبی داشته باشن.
دوستان لطفا مدل دقیق هم بگین![]()
سلام دوستان.
من این تاپیک رو باز کردم تا دوستانی که لپتاپ HP سری G62 دارند بیان اینجا مطرح کنن.
مثلا ایا مشکل خرابی چیپ یا درایو.
تا دوستان رو در خرید این نوع نوت بوک راهنمایی کنین تا انتخاب خوبی داشته باشن.
دوستان لطفا مدل دقیق هم بگین![]()
من تازه میخام این مدل رو بخرم
یا a10 با a20 این مدل
منم می خوام از سری جی62 یکی بگیرم البته من گرافیک انبرد میگیرم اخه اهله بازی نیسم انبردم فکر کنم در حد فوتبال راه میاد دیگه.موندم حالا
سلام
من امروز قیمت گرفتم یکی میگفت که G62 که دیگران ارزون میدن ..... repair هست منظورش تقلبی بود فکر کنم
یه جای دیگه میگفت هنوز ریپیر .... این مدل نیومده و تازهع کارتنهاش با هم فرق دارن و ....
کدوم راست میگن ؟؟
بنده 3 ماه پيش از اين سري يكي براي يكي از دوستان خريدم ولي كيفيت صفحه نمايشش نا اميدم كرد![]()
من چند ماه پیش برای یکی از آشناها گرفتم و ازش راضیه ولی از ظاهرش اصلا خوشم نمیاد.
عزیزان چند گرفین؟ظاهرش بد نیست ساده هست.اما به نظر من ظاهرش از دل بهتره.دوستانی که این مدل رو دارن بیان از معایب و + بگن تا دیگران در خرید این نوع لپتاپ کمک کنن.
نمیدونم سری تقلبی چیه!!! مگه سری تقلبی هم دارن؟!!! داساتید بیان راهنمایی کنن.
اما خدایی نسبت به کانفینگش قیمت خوبی داره البته ابنم بگم چون ویندوز روش نیست احتمال قیمت کمش به خاطر این هست.
---------- Post added at 02:13 PM ---------- Previous post was at 02:11 PM ----------
دوستان میشه دی وی دی ریکاوری برای این مدل پیدا کرد.مثل دل یا مدل هایی که ویندوز روشون هست.تا راحت یک ریکاوری ویندوز اریجنال داشته باشیم با درایو هاش
---------- Post added at 02:15 PM ---------- Previous post was at 02:13 PM ----------
عزیز چند قیمت گرفتی؟مخصوصا سری G62 - a11 چند گفتن؟
یعنی انقدر افتضاحه؟؟ اخه ال ای دی هست باید بهتر از ال سی دی باشه که.
در مقایسه با دا سری5010 هم بدتره؟
در رنج قیمت های پایین خیلی خوبه ....
a10 رو 560 تومن مشکی رتگ بدون گارانتی
حالا نمیدونم با گارانتی بگیرم یا ؟
یکی میگفت HP بستگی داره برای کجا بزنه یه همیچین چیزی میگفت بستگی به واردکنندش داره همون مدل دقیقا ممکنه خوب باشه ممکنه بد باشه
Last edited by oveisi2005; 05-02-2011 at 15:06.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)