تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]




نمايش نتايج 1 به 4 از 4

نام تاپيک: درخواست کمک برای فرمت هارد اکسترنال

  1. #1
    در آغاز فعالیت roshantar's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2006
    پست ها
    8

    پيش فرض درخواست کمک برای فرمت هارد اکسترنال

    با درود.
    دوستان گرامی من قبلا یک هارد یک ترابایت وسترن دیجیتال(اکسترنال) داشتم که پس از تبدیل اون به FAT32 باهاش از ----- رکورد میکردم.تا اینکه دوست من اونو از من گرفت و ازم خواهش کرد تا یکی دیگه برای خودم بگیرم.من الان یکی دیگه گرفتم ولی در فرمت کردن اون به مشکلی برخوردم.این هارد هم دقیقا همونی هست که قبلا داشتم.
    قبلی رو با نرم افزار EASEUS Partition Master به FAT32 تبدیل کرده بودم.به این شکل که وقتی هارد اکسترنال رو به کامپیوتر وصل میکردم دوتا وسیله رو شناسایی میکرد.یعنی با کانکت کردن هارد به سیستم غیر از اینکه در قسمت Hard Disk Drives فضای اصلی هارد رو به حجم 931 گیگا بایت شناسایی میکرد، در قسمت Devices with Removable Storage هم یک درایو رو شناسایی میکرد که فکر کنم مربوط میشد به نرم افزار داخلی هارد که حجمش 700 مگابایت بود.حالا هر کاری میکنم نمیتونم اون درایو پایینی رو مثل قبل جدا کنم تا هنگام اتصال هارد به سیستم اون 700 مگابایتی رو هم جداگانه در قسمت Devices with Removable Storage مای کامپیوتر شناسایی کنه.یعنی دقیقا یادم نیست که دفعه قبل چیکار کردم که این دوقسمت از هم جدا شدن.ضمنا تا اون 700 مگاباتیه از هارد جدا نشه ----- هارد رو شناسایی نمیکنه.(در عکس هم به موضوع اشاره کردم)
    اگه لازم هست هارد قبلی رو از دوستم بگیرم و عکس اون قسمت پایین رو هم براتون بفرستم که ببینید که این چی هست که میشناسه و دفعه قبل چیکار کردم که الان نکردم.
    پیشاپیش از همه شما گرامیان بابت کمک و راهنماییتون یک دنیا سپاسگزارم.
    بدرود.


  2. #2
    مدیر انجمن های هارد دیسک ata.royalfalcon's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2006
    محل سكونت
    تهران
    پست ها
    10,600

    پيش فرض

    سلام
    شما مدل دقیق هارد رو ذکر بفرمایید
    شاید اون مدل هاردی که خریدین تک پارتیشن باشه و پارتیشنی برای اون نرم افزار نداشته باشه

  3. #3
    در آغاز فعالیت roshantar's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2006
    پست ها
    8

    پيش فرض

    سلام
    شما مدل دقیق هارد رو ذکر بفرمایید
    شاید اون مدل هاردی که خریدین تک پارتیشن باشه و پارتیشنی برای اون نرم افزار نداشته باشه

    با درود به شما دوست گرامی.
    ضمن سپاس از توجه شما،همانطور که عرض کردم هر دو هارد یک مدل هستند.هر دو، هارد یک ترابایتی 2.5 اینچی وسترن دیجتال ساخت کشور تایلند هستند.مشکل من اینه که یادم نیست دفعه پیش چیکار کردم که نرم افزار داخلی خود وسترن دیجیتال که مربوط به بک آپ گرفتن و پشتیبانی از هارد هست از قسمت اصلیه هارد جدا شد؟تا این دوقسمت از هم جدا نشن ----- هارد رو شناسایی نمیکنه.یادم میاد اینکارو از طریق Disk Management ویندوز کردم ولی الان یادم نمیاد چیکار کردم.
    با سپاس فراوان.

  4. #4
    در آغاز فعالیت roshantar's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2006
    پست ها
    8

    پيش فرض

    از دوستان و مدیران محترم بخش استدعا میکنم منو راهنمایی بفرمایند.
    با سپاس.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

  • شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •