تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

نمايش نتايج 1 به 3 از 3

نام تاپيک: چگونه عکسی رو برای ایکون فولدر نشون بدم؟

اگه نباشه جاش خالی می مونه younes_ysf's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007

پيش فرض چگونه عکسی رو برای ایکون فولدر نشون بدم؟

سلام دوستان.
    من تو کار تعمیرات موبایلم یعنی تازه دارم واردش میشم. میخوام تو کامپیوترم برای هر گوشی فولدری بسازم و ابزار ها و فایلهای مربوط به اونو توش قرار بدم. من عکس های سایز کوچیک انواع موبایل ها را دارم حالا میخوام کاری کنم که تصویر هر فولدر و یا در واقع ایکونش تصویر خود همون گوشی باشه. البته میخوام مثلا گوشی 6630 دیده بشه نه یه فولدر که عکس 6630روش قرار داره.مثلا اینجوری باشه:

http://www.img.7setare.com/viewer.php?file=qwgdlaklmx0vrty8yi5.jpg
    حالا میخوام بدونم میشه همچین کاری کرد یا نه؟
    البته اینم بگما دوس دارم چه تو حالت Thumbnails و چه حالت Icon یا List فقط شکل موبایله نشون داده شه.

Last edited by younes_ysf; 04-02-2011 at 00:30.

داره خودمونی میشه DiR3CToR's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2011
    محل سكونت
    تهـــــران

پيش فرض

براي اون حالتي كه شما ميخوايد يكي از چندين راهها اين هست كه آيكون گوشي هاي خودتون رو پيدا كنيد كه سختم نيست و به ترتيب براي هر پوشه:
    Right Click -Properties-Customize-ChangeIcon و Browse مسير آيكون رو بهش بديد و تمام

داره خودمونی میشه zentex586's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2010
    محل سكونت
    عروس شهرها

پيش فرض

برای انجام این کار راه های مختلفی هست، مثل استفاده از فایل های dll آیکون که تو اینترنت پیدا میشه و دادن مسیر فایل dll به آیکون. اما راهی هست که خودتون میتونید هر آیکونی که بخواهید رو درست کنین، تنها کافیه به فرض عکس موبایل رو داشته باشین، بعد اون رو به شکل مربعی ریسایز کنید و بعد سایز کلی رو به فرض با برنامه فتوشاپ به اندازه یه آیکون یعنی 32 در 32 تغییر بدین و بعد اون رو به فرمت bmp سیو کرده و بعد پسوندش رو به ico (در خود محیط ویندوز) تغییر بدید. بعد از همون مسیری که در پست قبلی عنوان شد یعنی
    Right Click -Properties-Customize-ChangeIcon و Browse
    مسیر اون فایل ico رو به فولدر بدید. فقط توجه کنید که تو این روش و با ویندوز اکس پی سایز آیکون بزرگ تر از 32 در 32 نمیشه و همچنین وسط آیکون هم نمیشه فضای خالی داشت، کاری که آیکون های موجود در فایل های dll قادر به انجام اون هستن؛ و یه نکته دیگه هم وجود داره که بهتره در هنگام ساخت آیکون با این روش دور تا دور آیکون رو با پهنای یک بیت (یعنی با ابزار مداد در مثلن paint) به رنگ سیاه در آورد تا با محیط اطرافش مشکلی نداشته باشه و درست به نمایش در بیاد.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •