تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 1 از 3 123 آخرآخر
نمايش نتايج 1 به 10 از 21

نام تاپيک: پل شنی بله یا نه؟

کاربر فعال انجمن لپ تاپ mg_mahyar's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2009

پيش فرض پل شنی بله یا نه؟

فکر کنم همه منتظر یک پردازنده خوب بودیم ولی .... پل شنی یه نمه گند زد.
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    اینجور که نوشته توی ساتا مشکل داره ولی
    It’s Limited to 3Gbps Ports Only

Interestingly enough the problem doesn’t affect ports 0 & 1 on the 6-series chipset. Remember that Intel has two 6Gbps ports and four 3Gbps ports on P67/H67, only the latter four are impacted by this problem.
    If you’re a current Sandy Bridge user and want to be sure you don’t have any problems until you can get replacement hardware, stick to using the 6Gbps ports on your board (which should be the first two ports).
    ظاهرا من اینو میفهمم که از 6 تا پورت ساتا 2تاش دست کم قابل استفاده هست پس کسی که تک هارد داره و یک رایتر مشکلی با این معماری نداره.
    ضمن اینکه من حس کردم مشکل از مادربرد های اینتله نه پردازنده هاش یعنی مثلا مادربرد های برند دیگه مشکلی ندارن.؟؟/
    میخوام بدونم بالاخره بخریم یا نخریم؟ نظرتون چیه؟

Super Moderator Stream's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    Wolf Trap

پيش فرض

مشکل برمی گرده به کاهش Performance چهار پورت SATA در طولانی مدت. و دو پورت اول (که SATA 6.0Gbps هستن) مشکلی ندارن.

مشکل از چیپست های اینتله یعنی همه مادربردها از همه برندها این مشکل رو دارن. با اینکه قضیه مشکل حادی نیست، ولی عاقلانه ترین کار اینه که صبر کنید تا مادربردهای جدید که مشکلشون برطرف شده وارد بازار بشن.
    اگه هم از مادربردهای فعلی تهیه کنید (با قبلا تهیه کردید) مشکلی در کوتاه مدت نیست و از همه پورت ها میشه استفاده کرد. در طولانی مدت هم میشه از اون چهار پورت استفاده نکرد و به جاش از کنترلر های PCI-E استفاده کرد. قیمتشون زیاد نیست.

3. 7 کاربر از Stream بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال انجمن لپ تاپ mg_mahyar's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2009

پيش فرض

کسی که قصد خرید فوری داره مثلا من الان چی کار کنم بهتره؟ بیام بخرم هادر رو به دو تا پورت اخر بزنم؟ با وجود اینکه این برد ها چند ماه بیشتر نیست تولید شدن مشکل طولانی مدت رو چطور فهمیدن؟
    اخه نوشته بعد از یه مدت مثلا درایو نوری رو ویندوز نمیشناسه یا از این قبیل مشکلات.
    درایو نوری رو اکسترنال میشه خرید با usb ولی هارد قیمتاش خیلی تفاوت داره راخ حلی به ذهنتون میرسه؟ که بصرفه باشه؟

حـــــرفـه ای Ultra_Black's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2009
    محل سكونت
    Bleu De Chanel

پيش فرض

کسی که قصد خرید فوری داره مثلا من الان چی کار کنم بهتره؟ بیام بخرم هادر رو به دو تا پورت اخر بزنم؟ با وجود اینکه این برد ها چند ماه بیشتر نیست تولید شدن مشکل طولانی مدت رو چطور فهمیدن؟
    اخه نوشته بعد از یه مدت مثلا درایو نوری رو ویندوز نمیشناسه یا از این قبیل مشکلات.
    درایو نوری رو اکسترنال میشه خرید با usb ولی هارد قیمتاش خیلی تفاوت داره راخ حلی به ذهنتون میرسه؟ که بصرفه باشه؟
    جای شما باشم فعلا صبر می کنم تا هم مشکل این چیپست برطرف بشه و هم پردازنده های این سری و هم مادربردهای بیشتری از برندهای مختلف بصورت عمده وارد بشن...
    اگه هم عجله دارید باید از پورت های SATA3 استفاده کنید
    در هر صورت فعلا به نظر من خرید این سری زیاد به صلاحتون نیست...

6. 2 کاربر از Ultra_Black بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال m_s_r_08's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2008
    محل سكونت
    همین دور و برا

پيش فرض

فکر کنم همه منتظر یک پردازنده خوب بودیم ولی .... پل شنی یه نمه گند زد.
    کد:
    اینجور که نوشته توی ساتا مشکل داره ولی
    It’s Limited to 3Gbps Ports Only

Interestingly enough the problem doesn’t affect ports 0 & 1 on the 6-series chipset. Remember that Intel has two 6Gbps ports and four 3Gbps ports on P67/H67, only the latter four are impacted by this problem.
    If you’re a current Sandy Bridge user and want to be sure you don’t have any problems until you can get replacement hardware, stick to using the 6Gbps ports on your board (which should be the first two ports).
    ظاهرا من اینو میفهمم که از 6 تا پورت ساتا 2تاش دست کم قابل استفاده هست پس کسی که تک هارد داره و یک رایتر مشکلی با این معماری نداره.
    ضمن اینکه من حس کردم مشکل از مادربرد های اینتله نه پردازنده هاش یعنی مثلا مادربرد های برند دیگه مشکلی ندارن.؟؟/
    میخوام بدونم بالاخره بخریم یا نخریم؟ نظرتون چیه؟
    اکثر مادربورد ها 3 سال گارانتی دارن تا اون موقع بفرست گارانتی

8. این کاربر از m_s_r_08 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

ناظر انجمن مشکلات سخت افزاری EXTREME's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2009
    محل سكونت
    Deathzone

پيش فرض

من جای شما باشم وایمستم بولدوزر بیاد همین

10. این کاربر از EXTREME بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

کاربر فعال انجمن سخت افزار mersoft's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2009
    محل سكونت
    تهران| نام: محمد

پيش فرض

کسی که قصد خرید فوری داره مثلا من الان چی کار کنم بهتره؟ بیام بخرم هادر رو به دو تا پورت اخر بزنم؟
    وقتی همه ی تولید کننده های مادربرد روی فراخانی و جایگزینی برنامه ریزی کرده اند و در دو ماه آینده این کار را عملی خاهند کرد پس خرید محصول مشکل دار و بعد در پی تعویض آن بودن کار اشتباهیست.

با وجود اینکه این برد ها چند ماه بیشتر نیست تولید شدن مشکل طولانی مدت رو چطور فهمیدن؟
    این ایراد طراحی موجب قرار گرفتن ترانزیستوری در معرض ولتاژ بالاتر از تحمل آن میشود در نتیجه اندک اندک از کارایی قسمت SATA2 کاسته میگردد، ساختار مشکل به گونه ای است که نمیتوانیم زمان و میزان دقیق برای وقوع آن ارایه کنیم در نتیجه از طریق محاسبات آماری و احتمالی باید شانس رخ داد آنرا حدس بزنیم. مثل همان شانس 5 درصد در طول مدت 3 سال که سایت anandtech ارایه کرده است.

12. این کاربر از mersoft بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Oct 2010

پيش فرض

مشکل برمی گرده به کاهش Performance چهار پورت SATA در طولانی مدت. و دو پورت اول (که SATA 6.0Gbps هستن) مشکلی ندارن.

مشکل از چیپست های اینتله یعنی همه مادربردها از همه برندها این مشکل رو دارن. با اینکه قضیه مشکل حادی نیست، ولی عاقلانه ترین کار اینه که صبر کنید تا مادربردهای جدید که مشکلشون برطرف شده وارد بازار بشن.
    اگه هم از مادربردهای فعلی تهیه کنید (با قبلا تهیه کردید) مشکلی در کوتاه مدت نیست و از همه پورت ها میشه استفاده کرد. در طولانی مدت هم میشه از اون چهار پورت استفاده نکرد و به جاش از کنترلر های PCI-E استفاده کرد. قیمتشون زیاد نیست.
    با سلام . همانطور که در عکس زیر میبینید پل شمالی در sandy bridge وجود ندارد ! پس P67 همان پل جنوبی است ؟ و نیز ایا همین پل جنوبی است که کنترلر ساتا 2 ی ان مشکل دارد ؟ با تشکر .

14. این کاربر از Namdarian بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

حـــــرفـه ای ess_1362's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    server 3 hdd 7 partition 1 unallocated(bad sector)

پيش فرض

من هم فعلا نظرم این هست که حتی اگر هم عجله دارید در خرید این پلتفرم عجله به خرج ندین
    ضمن اینکه من حدس میزنم این پلتفرم برای میانه بازار طراحی شده و اینتل قصد ارایه یک سوکت و پلتفرم جدید برای قسمت high end بازار را داره چیزی که قابلیت جایگزینی 1366 را داشته باشه
    البته این ایراد را که من حدس میزنم در 30 تا 45 روز آیند مرتفع کنه ولی باز هم نکته تعمل بر انگیر عدم پشتیبانی کامل از sata3 بوسیله چیپست هست که یک ضعم عمده به شما میاد

با توجه به شناختی که از شما دارم اصلا قصد حرکت به سمت AMD را ندارید بنابراین اصلا هم توصیه نمی کنم
    ولی توصیه من این هست که فعلا در خرید این پلتفرم عجله نکنید

16. 2 کاربر از ess_1362 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز Guts's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2009

پيش فرض

البته این مشکل در طولانی مدت اونم برای بعضیا ممکنه اتفاق بیفته، چیزی که خوده اینتل اعلام کرده بود احتمالاً بعد از 3 سال!
    و از طرف دیگه کمپانی های مینبورد سازی همه در 2-3 هفته آینده چیپ های جدید اینتل رو با استپینگ B3 رو جایگزین میکنن که دیگه مشکلی وجود نداره.
    مثلاً همین الان کمپانی مثل گیگابایت اعلام کرده همه ی مینبوردهای P67 فروخته شده (با استپینگ B2) رو هر جای دنیا که باشه و در هر حالتی بدون هیچ شرطی با یک نمونه نو B3 عوض میکنه! یا حتی می تونید پول مینبورد رو پس بگیرید (که البته اینتل مثل اینکه این هزینه رو داره میده) که قائدتاً تو ایرانم چون آواژنگ نمایندگی رسمی گیگابایت هست باید این کار رو بکنه.

کد:
    Last edited by Guts; 03-02-2011 at 19:00.

18. این کاربر از Guts بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

صفحه 1 از 3 123 آخرآخر

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •