دوستان این یه سوال شده واسه من . واقعا کسی که استاده تو این کار بگه چه جوری میشه لکه های چسب قطره ای رو از بین برد ؟؟؟؟ ریخته رو موبایلم و احساس میکنم 50 تومنی از قیمت موبایلم هم افتاده !!!!!!!!!!!!!!! کمک کنید . ممنون![]()
دوستان این یه سوال شده واسه من . واقعا کسی که استاده تو این کار بگه چه جوری میشه لکه های چسب قطره ای رو از بین برد ؟؟؟؟ ریخته رو موبایلم و احساس میکنم 50 تومنی از قیمت موبایلم هم افتاده !!!!!!!!!!!!!!! کمک کنید . ممنون![]()
اتفاقا من هم نیاز به راهنمایی در این مورد دارم، روی وسیله ای که ریخته پلاستیکیه، و خیلی بدریخت شده، و قطعه ای از یک چیز باارزشه، دوست دارم بتونم تمیزش کنم. اینو هم میشه الکل زد؟
بستگی به جنس پلاستیک و میزان خرابی داره
این چسپ ها قوی هستن و بیشتر پلاستیک ها رو میسوزونن
یه عکس بگیر
Last edited by آرشین; 04-02-2011 at 15:54.
از مغازه های چسب فروشی سوال کنید، یه حلال دارند که برای بعضی چسبها یا رنگها جواب میده. البته یک نوع نیست و ضعیف و قوی داره. به چسب هم البته بستگی داره. کلا بعضی مواقع اگر سعی در از بین بردنش بکنید بیشتر خودشو نشون میده و کار خرابتر میشه.
---------- Post added at 03:57 PM ---------- Previous post was at 03:54 PM ----------
همیشه قبل از استفاده، یکبار روی یه گوشه از وسیلتون که توی دید نیست امتحان کنید.
سلام . همون جایی که چسب قطره ای میفروشند , ماده ای هم میفروشند که اون رو حل میکنه و پاک کردنش رو آسون میکنه .
البته اینجا قیمتش سه برابرِ چسب قطره ای هست اما خوب فروش میره چون خیلیها چسب میریزه رو دستشون یا لباسشون و مشکل ساز میشه .
نمیدونم تو ایران هست یا نه . از چسب فروشیها و ابزار فروشیها و سوپر مارکتها بپرسین .
بیشتر این چسب ها اگه جنس ماده ای که روش ریخته باشه پثل پلاستیک پارچه باشه اونا رو حل میکنه واگه بازم بتونی پاکشون کنی جاشون رو نمیتونی کاری کنی
debonder-razi
امیدوارم مشکلتونو حل کنه
الکل سفید از بین می برتش من یه جایی خوندم
ببخشید من اینو از کجا میتونم تهیه کنم؟debonder-razi
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)