تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 1 از 3 123 آخرآخر
نمايش نتايج 1 به 10 از 30

نام تاپيک: مهم: مشکل با خروجی دوگانه کارت صوتی در ویندوز 7

Banned
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    بی خانمان

پيش فرض مهم: مشکل با خروجی دوگانه کارت صوتی در ویندوز 7

خروجی مادربردی البته خروجی انالوگش 6 تا جک داره (همون نارنجی و سبز و آبی و خاکستری و ...)
    رابط فرانت همون جک هدفون و میکروفون جلوی کیس رو وصل نکردیم چون کیس امکانش رو نداشت.
    یه بلندگوشی دوکانال با یه جک که به سبز رنگ وصل کردیم + یه هدفون که اونم فکر کنم به مشکیه وصل کردیم. تو ویندوز ایکس پی از هردوتاش صدا خیلی خوب پخش میشه و با مدیا پلیر و این جور حرفا هیچ مشکلی نیست. یعنی صدا همزمان هم از هدفون و هم از بلندگو پخش میشه . (واسه وقتیه که میخواهیم بلندگو رو خاموش کنیم و از هدفون صدا پخش بشه)
    حالا تو ویندوز 7 بدبختانه در حالت quadraphonic بخش تست در کنترل پانسل قسمت audio صدا درمیاد و تست انجام میشه ولی موقع پخش صدا فقط از بلندگو درمیاد
    جک ها رو عوض کردم هر کاری که بگی نشد. حتی درایور جدید کارت صوتی رو که نیازی بهش نیست دانلود کردم و تنظیمات رو تو realtek hd audio manager (آیکونش کنار ساعت هستش و این نرم افزار مال کارت صوتی و همراه درایوره) تغییر دادم افاقه نکرد!
    قضیه چیه آخه؟!

Banned
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    بی خانمان

پيش فرض

اینم افاقه نکرد

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

Banned
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    بی خانمان

پيش فرض

میدونید کجای کار سخته؟ اینکه خودت مشکلات دیگرون رو تا حد توان حل کنی ولی تو مشکل خودت بمونی!

حـــــرفـه ای ebicross's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2007
    محل سكونت
    مـشـهـد

پيش فرض

شما صدا رو بزارید روی Stereo و بعدش از همون Realtek جک آبی رو برای HeadPhone در نظر بگیرید.
    اینطوری مشکلی پیش نمیاد و من استفاده میکنم. فقط حتما گزینه ی هدفون رو روی جک تیک بزنید.

Banned
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    بی خانمان

پيش فرض

آخه اخوی شدنی نیست!
    اولا که وقتی رو آبی میزنم تو 7 و قسمت تنظیمات آبی رو انتخاب می کنم اصلا گزینه ای برا تغییر مثلا لاین این یه هدفون وجود نداره
    ثانیا در حالت استریو فقط دوبلندگو در قسمت تست میاد
    کلا تست کردم هم صدایی در نیومد

تاريخ عضويت
    Oct 2007
    محل سكونت
    مـشـهـد

پيش فرض

یعنی از تنظیمات نرم افزار درایور شما نمیتونید این جک رو هدفون کنید؟

اینکه شما خروجی صدا رو چند کاناله کنید جواب نمیده و بهترین کار همینه که خروجی مستقیم به نام HeadPhone بگیرید و این خروجی یک کانال مستقل حساب نمیشه و نوع خروجی هم روی همون Stereo باقی میمونه.

Banned
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    بی خانمان

پيش فرض

دوست عزیز همین موردی که فرمودی که coneccting retasking نام داره فقط برای جک های front panel من موجوده که با راست کلیک کردن بر روی دو جک موجود همون قرمز و سبز قابل تغییره ولی من اصلا از جلو چیزی وصل نکردم چون این قسمت رو از کیس جدا کردیم وکلا بیخیالیم. این تنظیمات برای back panel مجود نداره و با راست کلیلک کردن نمیاد مشکل من اینهههههههههههههههههههههه هههههههههههههههههه

تاريخ عضويت
    Oct 2007
    محل سكونت
    مـشـهـد

پيش فرض

روی اون علامت پوشه که کلیک میکنی گزینه ی Disable Front Jack Detection رو بزن.
    اون پینهای پشت رو هم از روی مادربرد حتی وقتی استفاده نمیکنی باید بوسیلهی جامپر وصل باشه چون 2 جفتش بهم متصله.
    اون دو جفت رو در حالت High Defention بهم متصل کن حتی اگر نمیخوای کانکتورش رو متصل کنی.

Banned
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    بی خانمان

پيش فرض

من نگرفتم مورد دوم و سومی که اشاره کردی یعنی چی!
    اون تیک رو زدم فکر کنم یبار قبلا داشت یبار هم برداشتم و دوباره گذاشتم فرقی به حالم نمیکنه

باید بگم بلندگوی من فقط یه فیش سبز رنگ داره یعنی دوکاناله
    مضاف اینکه هدفونمم یه فیش سبز رنگ دیگه داره دیگه کانکتور دیگه ای ندارم من نمیفهمم چی می فرماید.
    -----------
    من این مشکلات رو تو ایکس پی ندارم

---------- Post added at 11:08 PM ---------- Previous post was at 11:04 PM ----------

در ضمن اون دو کانکتور رو ندارم که کانکت کنم به قسمت فرانت پانل روی مادربرد!!!!
    آخه چه نیازی هست ؟! من ندارم. اگه نیاز بود آخه باید تو ایکس پی هم نیاز می بود
    در ضمن من اصلا کاری به فرانت پانل دارم درد من بک پانله و بس

تاريخ عضويت
    Oct 2007
    محل سكونت
    مـشـهـد

پيش فرض

بله متوجه هستم ولی ویندوز XP کاملا در این مورد متفاوته.
    البته این شاید دلیل مشکل نباشه ولی راه حله دیگه. شاید جواب داد.

روی مادربرد شما 10 پین برای پنل جلویی وجود داره که در حالت High Defenetion که Auto Detect داره هیچکدوم بهم متصل نیستند ولی در حالت AC97 فرض اینکه پین 7 اون پین تکی باشه و بالاییش که هیچ پینی نداره اگر 8 باشه پس باید 9 رو به 10 و 6 رو به 5 متصل کنید.

در هر صورت اگر سیستم فیشهای Front panel رو داره متصل کنید؛ حتی اگر استفاده نمیکنید.

البته ممکنه مشکل شما کاملا نرم افزاری باشه و به احتمال زیاد هم همینطوره.
    ولی من خودم با همون روش خودم عمل کردم که شما میگی اصلا اون پنجره برات نمایش پیدا نمیکنه.
    دلیلش هم میتونه این باشه که صداتون AC97 باشه. البته شاید.

صفحه 1 از 3 123 آخرآخر

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •