سلام
DriverPack Solution 11 R164W
Fl studio آخرین ورژن و مناسب برای ویندوز 7 64 بیتی
همراه با کرک و رایگان
قربونه دستایی که تحرک زیادی رو موس و کیبرد دارن واسه برطرف کردن نیاز کاربرا![]()
سلام
DriverPack Solution 11 R164W
Fl studio آخرین ورژن و مناسب برای ویندوز 7 64 بیتی
همراه با کرک و رایگان
قربونه دستایی که تحرک زیادی رو موس و کیبرد دارن واسه برطرف کردن نیاز کاربرا![]()
اقلا اف ال استادیو
سلام ...
منظور شما همین برنامه هستش :
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] توی پست آخر ، معمولآ دوستان جدیدترین ورژن رو معرفی میکنند ... اگه نبود ، همونجا هم میتونید درخواست برنامه رو پست بزنید ...
سلام دوباره
نرم افزاری واسه ساخت فلش بنر تبلیغاتی که رو سایت قرار میگیره با امکاناتی از قبیل تایپ فارسی و افت های زیبا و جدید رو میخواستم
مرسی
این برنامه احتمالاکارتون راه بندازه واسه فارسی نویسی داخلشم میتونید ازفارسی نویس مریم استفاده کنید
لینک دانلود+کرککد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
قربونه دستت
پس نرم افزار بعدی که زحمتشو به شما میدم اینه:
نرم افزار فارسی نویس مریم برای Aleo_Flash_Intro_and_Banner_Maker
مرسی ممنون
لینک دانلودکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
متاسفانه بی جهت حجممو هدر دارم این نرم افزار اصلا به دردم نمیخوره با اون نرم افزاره ساخت بنر اصلا سازگاری نداره
دوست عزیزاون برنامه فارسی نویس مریم واسه من کارکرد خودم تست زدم اینم یک برنامه کم حجم تر البته ازیکی قبلی ساده تر اینم تست زدم کارمیکنه 100 درصدسئوالی هم داشتین به صورت خصوصی یا همینجا میتونید مطرح کنید تا کمکتون کنم
لینک دانلود LeoMoon Persian TTT 4.52
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
دوست گلم یه نرم افزار ساخت بنر حرفه ای تر و به روز تر سراغ نداری که مثله فتوشاپ cs4 خودش فارسی بنویسه؟
آقا این پادشاه فلش فارسی مینویسه نرم افزارای ما نه:
مرسیکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)