این مانیتور مشخصات خوبی داره و طراحی منحصر به فردی هم داره ولی من که از این جور پایه ها خوشم نمی یاد. نظر شما چیه؟
![]()
این مانیتور مشخصات خوبی داره و طراحی منحصر به فردی هم داره ولی من که از این جور پایه ها خوشم نمی یاد. نظر شما چیه؟
![]()
جهت اطلاع دوستان و علاقه مندان به سامسونگ. گویا این عکس تنها یک دروغ تبلیغاتی بیشتر نیست و اصلا مانیتوری با این مشخصه وجود خارجی نداره! منم این کاتالوگ رو دارم. از نماشگاه کامپیوتر زمستانه ی امسال قرفه سامسونگ گرفتم. اما هیچ اثری از خود مانیتور نیست که نیست که نیست. میتونین خودتون هم بررسی کنین تا به حرف من مبنی بر دروغ تبلیغاتی پی ببرین! حتی سایت سامسونگ آمریکا یا کره یا ایران هم جایی به این مانیتور اشاره نکرده!!! اسمش هم اینه: BX2485 بر اساس نوشته های توی همون کاتالوگ!!
دوست عزیز من 1 ماه دنبالش بودم اینطور نیست وجود داره 26 ولیعصر بودم کاتالوگش موجوده coming soon زده بعد از عید میاد اتفاقا چیزه خوبیم هست اینکه بعضی از دوستان میگن سام سرویس دست میبره تو قطعاتش درست نیست من قبول ندارم مدلش عوض میشه مثل خیلی از lcd های سامسونگ الجی حتی سونی و ... پس لابد ال جی هم دست میبره شایدم صفحشو بر میدارن صنام میذارن؟ اینا چیزایی که من گفتم که خیالت راحت باشه چون منم مثل شما فکر میکردم نهایتا تو فروردین نیاد px23720 میگیرم 1 اینچ کوچکتره.اگرم میخوای سرچ کنی مدل جهانیش اینه bx2450
موفق باشید سال نو هم مبارک
Last edited by masoud 3; 19-03-2011 at 12:25.
دوسنداری چون سلیقه نداری دوست من. موتیتور به این باحالی با این طراحی و پایه هایی شیک که شاید کمتر جایی پیدا میشه.![]()
قابل توجه موئسس تایپیک:
از دوستان مدیرتقاضای رسیدگی دارم.کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
ممنون علی.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)