تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 1 از 2 12 آخرآخر
نمايش نتايج 1 به 10 از 12

نام تاپيک: مشکل من با انتخاب واحد

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Dec 2008

14 مشکل من با انتخاب واحد

با سلام

دانشگاه من(اینجانب) برای انتخاب واحد و از این جور کارا از سیستم اموزشی سما (samasoft.net) استفاده

میکنه و حالا خوب مشکل من تازه شروع میشه

وقتی که من میخوام لوگین بشم بعد نمیتونم و همش میگه کد کاربری یا کلمه عبور را اشتباه میباشد

ولی من میدونم که همه چیزام درسته .

توی قس
    مت راهنماش نوشته بود

توجه مهم:
    چنانچه از ويندوز XPبراي اتصال به سايت استفاده ميکنيد و در فرم انتخاب واحد هيچ اطلاعاتي را ملاحظه نميکنيد براي رفع مشکل بايستي مراحل زير را طي کنيد
    1. در Internet Explorer به منوي Tools رفته و InternetOption را اجرا نمائيد.
    2. به تب Security رفته و Security level for this zone را بروي Medium-low تنظيم نمائيد.
    3. دکمه Default level را کليک نمائيد.

ولی وقتی میخوام روی
    Medium-low تنظیم کنم این خطا رو میده

نمیدونم شاید هم ربطی به مرورگر نداشته باشه

دوستان اگه واسه شما هم همچین مشکلی پیش اومده لطفا منو راهنماییم کنیم باور کنین شب و روز ندارم نه میتونم نمرات رو ببینم

نه میتونم انتخاب واحد کنم تو چند روز اینده و .... فقط کمک

پی نوشت راستش نمیدونستم این سوالو کجا طرح کنم اگه جای تاپیک اینجا نیست ببخشید

Banned
    تاريخ عضويت
    Jan 2011

پيش فرض

با یه مرورگر دیگه تست کن. مثلا با فایرفاکس

کاربر فعال انجمن عکاسی ، دوربین های دیجیتال و فیلم برداری AliSub's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2009
    محل سكونت
    Mazandaran

پيش فرض

شما مرور گر فایر فاکس نصب کن شاید از این بشه رفت!

4. این کاربر از AliSub بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Nov 2008

پيش فرض

ما هم از سيستم بسيار پيشرفته سما استفاده ميكنيم ، واقعا وقتي داريم نمرات درخشانمون رو نگاه ميكنيم در اوج گريه ، كارهاي عجيبي ميكنه كه از خنده منفجر ميشيم !
    اين سيستم هر چند وقت يه بار ، پسورد رو به حالت اول يعني همون شماره شناسنامه برميگردونه ، اگه قبلا پسوردت رو از شماره شناسنامه تغيير دادي ، الان دوباره با همون شماره شناسنامه امتحان كن !
    شايد درست بشه .

تاريخ عضويت
    Dec 2008

پيش فرض

شما مرور گر فایر فاکس نصب کن شاید از این بشه رفت!
    علی جان با هر مرورگری که بگی انجام دادم نمیشه ، دارم دیوونه میشم

---------- Post added at 09:22 PM ---------- Previous post was at 09:18 PM ----------

ما هم از سيستم بسيار پيشرفته سما استفاده ميكنيم ، واقعا وقتي داريم نمرات درخشانمون رو نگاه ميكنيم در اوج گريه ، كارهاي عجيبي ميكنه كه از خنده منفجر ميشيم !
    اين سيستم هر چند وقت يه بار ، پسورد رو به حالت اول يعني همون شماره شناسنامه برميگردونه ، اگه قبلا پسوردت رو از شماره شناسنامه تغيير دادي ، الان دوباره با همون شماره شناسنامه امتحان كن !
    شايد درست بشه .

نه عزیز با همون ش.ش میرم ولی نمیدونم چرا نمیشه؟ راستی شما با کامپیوتر شخصی میری یا کامپیوتر دانشگاه؟

---------- Post added at 09:24 PM ---------- Previous post was at 09:22 PM ----------

عزیزان اگه ممکنه از هر دوست و اشنایی سوال کنین تا کارم درست بشه و گرنه معلوم نیست عاقبتش

تاريخ عضويت
    Nov 2008

پيش فرض

من با خونه ميرم ، در حال حاضر مشكلي نداره .
    با هر دو تا مرورگرها وارد سيستم ميشه و نمرات رو نشون ميده ، ولي براي انتخاب واحد فقط بايد از internet explorer استفاده كرد و با فاير فاكس نميشه انتخاب واحد كرد .

آخر فروم باز hojjatinho's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2009
    محل سكونت
    نزدیکی های کویر

پيش فرض

علی جان با هر مرورگری که بگی انجام دادم نمیشه ، دارم دیوونه میشم

---------- Post added at 09:22 PM ---------- Previous post was at 09:18 PM ----------

نه عزیز با همون ش.ش میرم ولی نمیدونم چرا نمیشه؟ راستی شما با کامپیوتر شخصی میری یا کامپیوتر دانشگاه؟

---------- Post added at 09:24 PM ---------- Previous post was at 09:22 PM ----------

عزیزان اگه ممکنه از هر دوست و اشنایی سوال کنین تا کارم درست بشه و گرنه معلوم نیست عاقبتش
    بقیه هم کلاسی هاتون این مشکلو ندارن . چون ممکنه مشکل از دانشگاه باشه. مثل من که مهر رفتم ثبت نام از طریق اینترنت جاهای دیگه نمی تونستیم با همین سما ثبت نام کنیم و فقط از سایت دانشگاه می شد.
    می تونید از پشتیبانی فنی دانشگاهتون هم سوال بپرسید .
    در نهایت اگر مشکل از اینترنت شما باشه توی انجمن اینترنت هم می تونی سوال کنید.
    Last edited by hojjatinho; 31-01-2011 at 06:31.

تاريخ عضويت
    Dec 2008

پيش فرض

بقیه هم کلاسی هاتون این مشکلو ندارن . چون ممکنه مشکل از دانشگاه باشه. مثل من که مهر رفتم ثبت نام از طریق اینترنت جاهای دیگه نمی تونستیم با همین سما ثبت نام کنیم و فقط از سایت دانشگاه می شد.
    می تونید از پشتیبانی فنی دانشگاهتون هم سوال بپرسید .
    در نهایت اگر مشکل از اینترنت شما باشه توی انجمن اینترنت هم می تونی سوال کنید.
    بقیه بچه ها با کافی نت یا کامپیوتر خودشون هم میرن ، ولی مال من هی نمیشه نمی دونم چرا؟؟؟؟؟

داره خودمونی میشه ascension's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2008
    محل سكونت
    ?why do you want to know

پيش فرض

با مرورگر اپرا هم یه امتحان کن. معمولا رمز ورود شماره شناسنامه هست که بدون خط تیره وارد کن. و نام کاربری هم معمولا شماره دانشجویی هستا.

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Feb 2007

پيش فرض

دوستت عزیز من فقط میتونم بگم که مشکل در اطلاعات ورودیتون هستش! یعنی ش.دانشجویی و پسورد،
    آخرین بار کی وارد سیستم شدید؟ اما پیشنهاد من اینه که حضوری مراجعه کنید و مشکل رو برطرف کنید...

صفحه 1 از 2 12 آخرآخر

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •