تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 1 از 4 1234 آخرآخر
نمايش نتايج 1 به 10 از 34

نام تاپيک: بدن ضعیف یا ویروس های قوی؟ چگونه از خودم محافظت کنم؟

آخر فروم باز قله بلند's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2008

9 بدن ضعیف یا ویروس های قوی؟ چگونه از خودم محافظت کنم؟

سلام
    از 6-7 ماه پیش که حدوداً 11 ساعت رو در شرایط خستگی و گرسنگی و استرس سپری کردم و در محیط آلوده درمانگاه های یک بیمارستان بزرگ بودم دیگه نمی تونم در محیط های دربسته، سالم بمونم.

چند روز پیش برای گرفتن دارو و رفتن نزد یک پزشک، دوباره مجبور شدم در همون هوای آلوده قرار بگیرم. اما این بار 5 ساعت ولی 24 ساعت از اون روز نگذشته بود که دچار سرماخوردگی شدم و الان هم 3 روزه که با تب، بی حالی و بی قراری دارم حال می کنم.

وقتی با اتوبوس و مترو هم سفر می کنم، یا گرفتار همین سرماخوردگی می شم یا اینکه صورتم جوش می زنه. برای همین سعی می کنم از مترو فقط در زمان های اضطراری استفاده کنم.

1-آیا بدنم حساس شده یا ویروس ها، چموش شدند؟
    2-چگونه از خودم در برابر این مورد، محافظت کنم چون قرار گرفتن در چنین محیط هایی، اجتناب ناپذیره و با مریض شدن پی در پی اون هم با اوضاع تنگی نفس من، من رو از زندگی می ندازه.
    ممنون
    Last edited by قله بلند; 29-01-2011 at 18:35.

2. این کاربر از قله بلند بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه siamakdadashi's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2009
    محل سكونت
    تبریز

پيش فرض

دوست عزیز چه مشکلی داشتی 11ساعت رو در اون شرایط موندی؟

Banned
    تاريخ عضويت
    Dec 2010
    محل سكونت
    مقر گشتاپو

پيش فرض

از 6-7 ماه پیش که حدوداً 11 ساعت رو در شرایط خستگی و گرسنگی و استرس سپری کردم و در محیط آلوده درمانگاه های یک بیمارستان بزرگ بودم دیگه نمی تونم در محیط های دربسته، سالم بمونم.

چند روز پیش برای گرفتن دارو و رفتن نزد یک پزشک، دوباره مجبور شدم در همون هوای آلوده قرار بگیرم. اما این بار 5 ساعت ولی 24 ساعت از اون روز نگذشته بود که دچار سرماخوردگی شدم و الان هم 3 روزه که با تب، بی حالی و بی قراری دارم حال می کنم.

وقتی با اتوبوس و مترو هم سفر می کنم، یا گرفتار همین سرماخوردگی می شم یا اینکه صورتم جوش می زنه. برای همین سعی می کنم از مترو فقط در زمان های اضطراری استفاده کنم.

1-آیا بدنم حساس شده یا ویروس ها، چموش شدند؟
    2-چگونه از خودم در برابر این مورد، محافظت کنم چون قرار گرفتن در چنین محیط هایی، اجتناب ناپذیره و با مریض شدن پی در پی اون هم با اوضاع تنگی نفس من، من رو از زندگی می ندازه.
    شما ورزش ميكنين؟تغذيتون بيشتر چيه؟

تاريخ عضويت
    Mar 2008

پيش فرض

سلام دوستان.
    دوست عزیز چه مشکلی داشتی 11ساعت رو در اون شرایط موندی؟

برای دکتر رفتن بود که مجبور شدم این زمان طولانی رو در اون محیط باشم. البته 3 ساعت از این 11 ساعت برای رفت و برگشت صرف شد ولی به هر حال من رو بیچاره کرد.
    شما ورزش ميكنين؟تغذيتون بيشتر چيه؟

منظور شما رو از نحوه خورد و خوراکم متوجه نشدم.
    در مورد ورزش هم باید بگم که من نمی تونم ورزش های سنگین بکنم چون هم تیروئید پرکار دارم و هم تنگی نفس ولی اگه جاش باشه حتی 3 ایستگاه اتوبوس رو هم پیاده می یام یعنی پیاده روی می کنم.

به نظر شما استفاده از ماسک خوبه یا نه؟ شنیدم که بیشتر از 2 ساعت نباید از ماسک استفاده کرد چون خودش باعث قارچ تنفسی می شه. یک بار از ماسک استفاده کردم ولی احساس کردم دودها بیشتر به مشامم وارد می شن.
    راستی از دستکش هم برای گرفتن میله های اتوبوس و مترو استفاده می کنم و سعی می کن که دستم به این اجسام آلوده اصابت نکنه ولی نمی دونم چرا باز هم زود به زود مریض می شم.
    خوب، حالا راه های دیگری سراغ دارید؟

6. این کاربر از قله بلند بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Mar 2008

پيش فرض

سلام
    الان یک هفته ای هست که خانواده ام درگیر یک نوع میکروب سخت سرماخوردگی شدند. من که حدوداً یک هفته ای طول کشید که خوب شدم ولی این نوع از میکروب نبود در واقع ویروس بود.
    این میکروب باعث حالت تهوع، سرفه زیاد، بی حسی و تب می شه.
    دکتر به خواهرم گفته بود که ویروسی هست ولی امروز که همراه مامانم که به همین میکروب سرماخوردگی دچار شده رفتند پیش یه متخصص عفونی، معلوم شد که عفونی است و قرص های سفیکسیم 400 برای خواهرم که سرفه های زیادی هم می کنه و آزیترومایسین و شربت تئوفیلین جی برای مامانم تجویز کردند.

حالا این ویرویسه یا عفونته یا هردوشه؟ چه کار کنم که من مبتلا نشم چون با این وضعیت تنگی نفسی که دارم اگر بخوام به این وضع بیافتم که واقعاً فاجعه است؟

8. این کاربر از قله بلند بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Banned
    تاريخ عضويت
    Dec 2010
    محل سكونت
    مقر گشتاپو

پيش فرض

الان یک هفته ای هست که خانواده ام درگیر یک نوع میکروب سخت سرماخوردگی شدند. من که حدوداً یک هفته ای طول کشید که خوب شدم ولی این نوع از میکروب نبود در واقع ویروس بود.
    دکتر به خواهرم گفته بود که ویروسی هست ولی امروز که همراه مامانم که به همین میکروب سرماخوردگی دچار شده رفتند پیش یه متخصص عفونی، معلوم شد که عفونی است و قرص های سفیکسیم 400 برای خواهرم که سرفه های زیادی هم می کنه و آزیترومایسین و شربت تئوفیلین جی برای مامانم تجویز کردند.

حالا این ویرویسه یا عفونته یا هردوشه؟ چه کار کنم که من مبتلا نشم چون با این وضعیت تنگی نفسی که دارم اگر بخوام به این وضع بیافتم که واقعاً فاجعه است؟
    اين مريض شدن هاي پي در پي شما غير عاديه چرا يه چكاپ كامل نميدين؟

پزشک انجمن morsadr's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2009
    محل سكونت
    tehran

پيش فرض

سلام

این حالات معمولا ویروسی و خود محدود می باشند ولی دوره آن ممکن است طولانی باشد و حتی تا 2 الی 3 هفته هم طول بکشد .
    البته بعد از سپری شدن دوره حاد بیماری ممکن است عفونتهای میکروبی به فرد حمله کنند که در این صورت است که تجویز آنتی بیوتیک کمک کننده می باشد .

11. 2 کاربر از morsadr بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Mar 2008

پيش فرض

سلام

اين مريض شدن هاي پي در پي شما غير عاديه چرا يه چكاپ كامل نميدين؟
    والا حدوداً 8-9 ماه پیش چک آپ دادم و سالم بودم
    در بهار هم چند بار آزمایش CBC و مشتقاتش رو دادم که سالم بود

آقای دکتر morsadr، حالا من چه کنم که دوباره مبتلا نشم چون امروز یه حسی در حنجره ام احساس می کنم
    دکتر عفونی، یک بسته قرص جوشان دادن و گفتند که همه خانواده بخورن و توصیه به گذاشتن بخور هم کردند. این کارها رو هم انجام دادیم. خدا کنه دیگه مبتلا نشم چون بد جوری سرفه داره.
    Last edited by قله بلند; 09-02-2011 at 17:45.

13. این کاربر از قله بلند بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Banned
    تاريخ عضويت
    Dec 2010
    محل سكونت
    مقر گشتاپو

پيش فرض

والا حدوداً 8-9 ماه پیش چک آپ دادم و سالم بودم
    در بهار هم چند بار آزمایش CBC و مشتقاتش رو دادم که سالم بود
    رنج گلبول هاي سفيدتون چند بود؟

ناظر انجمن توسعه و ساخت بازی Reza Azimy_RW's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2008
    محل سكونت
    بی سرزمین تر از باد

پيش فرض

پست اشتباهی - حذف شود
    Last edited by Reza Azimy_RW; 09-02-2011 at 19:19.

صفحه 1 از 4 1234 آخرآخر

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •