درود دوستان .
ببخشید مدتی نبودم ... مشغله های شغلی بسیار زیاد شده .
دو نمونه امروز میزارم که شامل نمونه اصلی و نمونه نهایی هستش .
فقط خواهش میکنم دوستان عزیز اگر قراره کسی جایی استفاده یا نقل کنه لطفا منبعش رو هم ذکر کنه . من بنا به اعتمادی که به دوستان حاضر توی فروم دارم روی عکسها هیچ تگ یا واترمارکی اجرا نکردم و علاقه ای هم به اینکار ندارم .
مورد اول آبشارها و سازه های آبی تاریخی و چند هزار ساله شهرستان شوشتر هستش که در سه قسمت میزارم .
اول - شات اصلی و بدون ویرایش
دوم - شات میکس شده در فوتومتیکس
سوم - شات با ویرایش نهایی در فوتوشاپ

مورد دوم یک پرتره هستش - سوژه خودم هستم - که با همکاری دوست عزیزم کورش پرتو ثبت شد . در مورد نورپردازی و . . . هم سوالی باشه در خدمتم . البته فایل خروجی فوتومتیکس متاسفانه پاک شده .
اول - شات اصلی و بدون ویرایش
دوم - شات با ویرایش نهایی در فوتومتیکس و فوتوشاپ

دوستان حتما به موارد اختلاف نوری در عکسها دقت کنید . مثلا جاهایی که در شات اصلی کاملا آور یا آندر اکسپوز هستش ولی در شات نهایی نور عالی داره . مثلا روی نقاطی از یقه و لبه های کاپشن و یا سایه های حاصل از صخره ها و ساختمان ها در شات اول . رنگ ها هم که مشخص هستند .
موارد دیگه هم زیاد هستش در آرشیوم ولی قصدم معرفی این تکنیک برای موارد و مقاصد مختلف عکاسی هستش . عکس اول ( کریم خان ) که یک سوژه جمعی ایندور بودش در محیط بسته . عکس دوم ( آبشارها ) هم که یک منظره گرافی اوتدور و عکس سوم هم یک پرتره استودیویی . در زمینه های دیگه هم HDR هایی رو بزودی قرار میدم .
شاد ، پیروز و سلامت باشید .