سلام
من تو تنظیمات دیدم که هارد خاموش میشه ولی من میخوام یکی از دو هاردم خاموش بشه تو 7 ترفند یا برنامه ای برای این کار ندارید
هاردی که ویندوز توش نیست می خوام خواموش کنم بعد دوباره موقع کار کردن اگه نیاز شد هر موقع خواستم روشن کنم.![]()
سلام
من تو تنظیمات دیدم که هارد خاموش میشه ولی من میخوام یکی از دو هاردم خاموش بشه تو 7 ترفند یا برنامه ای برای این کار ندارید
هاردی که ویندوز توش نیست می خوام خواموش کنم بعد دوباره موقع کار کردن اگه نیاز شد هر موقع خواستم روشن کنم.![]()
شما میتونید در تنظیمات Power Option این گزینه که هارد دیسک بعد از مدتی خاموش بشه رو فعال کنید.
اینطوری به صورت خودکار هارددییسکی که ویندوز داره تا وقتی که حرکت ماوس و کیبرد و کلا Read و Write دارید روشنه ولی اون هارد دیگه خاموش میشه. وقتی درایوش رو باز کنید روشن میشه. حتی اگر ماوس هم تکون بخوره بازم اون هارد تا وقتی Read\Write نداشته باشه خاموشه.
البته وقتی وارد اون درایو بشین مدتی در حدود 2 ثانیه تا استارت هارد طول میکشه.
همین که on کنمش کافیه تنظیم دیگه نمی خواد
موقع دانلود شبانه فعال باشه فقط اون هاردی که استفاده نمیشه خواموشه دیگه .
هارد ی که ویندوز نصبه که یکدفعه خاموش نمیشه؟ چون ویندوز توشه دیگه ؟!
Last edited by ahivid; 29-01-2011 at 01:18.
ببینید اگر زمان Sleep و یا هرچیزی که سیستم رو خاموش کنه ندین بهش و فقط زمان خاموش کردن هارد بدین در صورتی که هارد چرخش نداشته باشه بعد از مدت مشخص خاموش میشه.
موقع دانلود شبانه چون دائم در حال دریافت هست؛ اون هاردی که فعالیت داره روشن میمونه و بقیه خاموش میشن.
راستی یه سوال این خاموش روشن شدنا به هارد ضربه نزنه ........... هاردم نسوزه ..............
چون مال من گفتم هر 5 دقیقه کار نکرد خاموش بشه .
wait............
راستی یه سوال این خاموش روشن شدنا به هارد ضربه نزنه ........... هاردم نسوزه ..............
چون مال من گفتم هر 5 دقیقه کار نکرد خاموش بشه .
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)