سلام به همه.... کلی از راهنماییاتون توی تاپیک های مختلف استفاده کردم ...میخواستم اگه ممکنه ایندفه یه راهنمایی اختصاصی بهم بدید :
یه سیستم چند منظوره میخوام :
یعنی همه کار بشه باهاش کرد مثل بازی(حالا نه خفن ترین بازی روز با بالاترین کیفیت) ..فیلم و موزیک با کیفیت...3d و مایا ... معمولا هم سیستمم رو هر 4 روز یه بار خاموش میکنم ...
در ضمن :
1..اگه پیشنهاد خیلی بهتری ندارید من مین گیگارو دوست دارم چون توی این 10 سال اخیر فقط مین گیگا داشتم
2...برند برام مهمه.... شاید پرفورمنسش فرقی نکنه ولی وقتی از یه برند حرفه ای استفاده میکنم حس بهتری دارم ....از لحاظ روحی روانی
3.... کار اصلیم 3d و cad هستش
4... یه پاور قوی و مقاوم در برابر نوسانات برق بهم پیشنهاد بدید چون --- دارم و یه عالمه متعلقات دیگه که با usb وصل میشه ... کم مونده یخچال و لباسشویی رو به سیستمم با usb وصل کنم ....راستی مینش پورت usb زیاد داشته باشه...
5.... من از قیافه کیسای nvidia خوشم میاد .... اگه از لحاظ فنی مشکلی نداشته باشه
6... از پاور های cooler master خاطره خوبی دارم ... اینم اگه باهاش مخالفتی ندارید از این برند پیشنهاد بدید...وکلا اگه با چیزایی که من دلم میخاد مخالفتی دارید منو با دلیل (نه خیلی فنی!!!) راهنمایی بفرمایید
7 ... یه سوال هم در مورد مانیتور دارم (البته جزو بودجه نیست )....در یک نگاه asus یا سامسونگ ؟ (تو رنج led)
و مخصوصا دوست دام ارتفاع پایش قابل تنظیم باشه
8 ...سقفش یه میلیونه ها ....حالا اگه 100 تومن هم کمتر شد ناراحت نمیشم !!!
9.. مودم نمیخوام
10... cpu رو هم ترجیحا amd و vga ترجیحا nvidia
مرسی![]()