تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

نمايش نتايج 1 به 6 از 6

نام تاپيک: چرا هنگام مرگ 21 گرم از وزن فرد مرده كم ميشود؟

Banned
    تاريخ عضويت
    Dec 2010
    محل سكونت
    مقر گشتاپو

14 چرا هنگام مرگ 21 گرم از وزن فرد مرده كم ميشود؟

در سال 1907 فیزیک‏دان آمریکایی دونالد مک‏داگال ادعا کرد که کشف کرده که 21 گرم از وزن بدن هنگام مرگ کم میشه! این آزمایش توسط مجمع‏های گسترده‏ی علمی به عنوان دارنده‏ی اشتباهات روش‏شناختی و توسط محققان مستقل بدون تایید، شناخته شد.
    در سال 1998 فیزیک‏دان آمریکایی گری نوهام نظریه‏ی تعیین وزن روح را بر پایه‏ی ترمودینامیک ایجاد کرد، که در آن که در آن، با استفاده از طیف الکترومغناطیسی تجربی تشخیص تجهیزات و مقیاس های دسته جمعی؛ فرضیه‏ای باید قادر باشد که میزان کم شدن روح یک شخص در نقطه‏ی مرگ رو بر اساس مفاهیمی از قبیل هم‏ارزی جرم و انرژی، آنتروپی توجیح کند.

2. 3 کاربر از x935 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای taia's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2005
    محل سكونت
    چو ایران نباشد تن من مباد

پيش فرض

نمی دونم این موضوع تکراری هست یا نه
    ولی به هر حال اگر مقاله ی زیر رو بخونید متوجه میشید که فرضیه ی 21 گرم بیشتر شبیه یک شوی تبلیغاتی بوده، تا یک واقعیت، چون یک نفر از 6 نفر مورد آزمایش 21 گرم وزن کم کرده است، دلیلی بر بسط این موضوع به کل بشریت نیست، ضمن اینکه کلا 6 نفر نمی تونند نماینده ی چند میلیارد نفر باشند تازه وقتی فقط 1 نفر به اون فرضیه جان میده مسئله پیچیده تر هم میشه!
    ضمن اینکه همانطور که در مقاله گفته شده، حتی با تجهیزات پیشرفته ی امروز هم ما نمی تونیم زمان دقیق مرگ رو مشخص کنیم، ایستادن قلب شاید واقعا به معنای مرگ نباشه، شاید مرگ واقعی چند دقیقه بعد از سکته ی قلبی رخ بده، یا از کار افتادن مغز به همچنین و بقیه ی مرگ ها، بنابراین وقتی در زمان حال هم امکان مشخص کردن دقیق لحظه ی واقعی مرگ نیست، نمی شه به یک آزمایش که لازمه ی اولش دانستن دقیق لحظه ی مرگ هست در سال 1907 اتکا کرد.
    ضمن اینکه دیگر در تاریخ نتایج اون آزمایش تکرار نشد!
    ضمنا البته در این مقاله نیست ولی در دیگر مقالات ذکر شده، که امروز ما می دونیم که وقتی مرگ اتفاق می افته، ماهیچه ها آزاد میشوند و به قولی ریلکس می شوند، و این باعث می شه هوای درون ریه، هوای درون روده و ... آزاد بشه، فکر نمی شه کرد 21 گرم یا هر مقدار دیگه ای برای این اتفاق باشه؟

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

4. 5 کاربر از taia بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Banned
    تاريخ عضويت
    Dec 2010
    محل سكونت
    مقر گشتاپو

پيش فرض

ضمنا البته در این مقاله نیست ولی در دیگر مقالات ذکر شده، که امروز ما می دونیم که وقتی مرگ اتفاق می افته، ماهیچه ها آزاد میشوند و به قولی ریلکس می شوند، و این باعث می شه هوای درون ریه، هوای درون روده و ... آزاد بشه، فکر نمی شه کرد 21 گرم یا هر مقدار دیگه ای برای این اتفاق باشه؟
    درسته اينم ميشه در نظر گرفت حتي تنفس هم كه قطع بشه تاثير داره همچنين ايستادن جريان خون

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Feb 2007

پيش فرض

من اما زندم الان

پروفشنال mali.sh's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2009
    محل سكونت
    واقعا نمبدونم کجام فک کنم گم شدم

پيش فرض

فکرنمیکنم پایه علمی محکمی داشته باشه......

8. این کاربر از mali.sh بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Banned
    تاريخ عضويت
    Dec 2010
    محل سكونت
    مقر گشتاپو

پيش فرض

فکرنمیکنم پایه علمی محکمی داشته باشه......
    به نظر من ارزش تحقيق رو داره ميتونه خيلي از چيزا رو روشن كنه

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •