ســــلام دوستانِ عزیز !!
سرعت شروع دانلود من معمولا بالای 500 kb/s هست ! اما بعد از چند ثانیه میاد روی سرعت معمولی و ثابت میشه ...
1. برای چی سرعت شروع دانلود انقدر بالا هست ؟
2. میشه با روشی سرعت شروع دانلود رو برای چندین دقیقه نگه داشت ؟
ســــلام دوستانِ عزیز !!
سرعت شروع دانلود من معمولا بالای 500 kb/s هست ! اما بعد از چند ثانیه میاد روی سرعت معمولی و ثابت میشه ...
1. برای چی سرعت شروع دانلود انقدر بالا هست ؟
2. میشه با روشی سرعت شروع دانلود رو برای چندین دقیقه نگه داشت ؟
Last edited by Gam3r; 26-01-2011 at 18:08.
سلام اون سرعت کاذب هست که در ابتدای دانلود در دانلود منجر ها نشون میده
سرعت اصلی پس از چند ثانیه مشخص میشه
.
یعنی با اون سرعت هیچ چیزی دانلود نمیشه ؟
مثلا هی قطع و وصل کنم تاثیری نداره ؟
adsl داری؟
من شاتل دارم . منم اگه روی لینک دانلود کلیک کنم و چند دقیقه صبر کنم و روی start download کلیک نکنم و بعد از چند دقیقه کلیک کنم میبینم که در اون مدت اون داشته برای خودش دانلود میکرده . فکر کنم به خاطر کش سرور باشه
بله ADSL دارم ( آن هم از اون 512 ! )
اونکه شما میگی فرق میکنه ، اون از تنظیمات IDM میشه تنظیم کرد که وقتی اون پنجره اومد شروع به دانلود کنه یا نه ...
از این مسیر برو :
Option > Downloads > Start Downloading immediately while displaying " Download File Info " dialog
اگه تیکش رو برداری ، دیگه دانلود نمیکنه برات !
نه این سرعت کاذبه
.
خب ، میشه دلیل این افزایش سرعت رو بدونم ؟
چرا سرعت در اول انقدر بالا هست ؟
با سلام
البته همچين هم كاذب نيست
چون واسه من زماني كه وصل ميشه و شروع به دانلود ميكنه مثلا از يه فايل 10 مگي،نزديك به 2 مگش توي چند ثانيه دانلود ميشه
اون فكر ميكنم زماني كه ميخواد به سرور وصل بشه سرعت خيلي زياده و يهويي توسط سيستم هاي شركتها كه گذاشتن سرعت دانلود مهار ميشه و به يه حد نرمال ميرسه
موفق باشيد.
اما من فکر نکنم ربطی به وصل شدن به سرور داشته باشه ها !
چون مثلا من با IDM هی سرعت رو روی 50 kb/s محدود میکنم برای چند دقیقه ، بعد محدودیت سرعت رو غیر فعال میکنم و میبینم چند ثانیه بالای 500 هست !
این از چیه ؟!
با سلام
خوب اين تنظيمات يه چيزايي هست كه نرم افزار قوي اي مثه IDM ميتونه خودش و با پروتوكل سازگار كنه و محدوديت رو حفظ كنه
موفق باشيد.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)