دوستان هر مطلبی در این مورد که به ذهنتون میرسه بگید
![]()
دوستان هر مطلبی در این مورد که به ذهنتون میرسه بگید
![]()
سلام..خوش آمدی
اینجا مراجعه کن شاید مطلب مورد نظرت رو پیدا کنی..
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
این تاپیک زده شده برای اینکه چجوری میشه سرعت مخابراتو بالا برد
اگه دوستان راهیو میدونن بگن
![]()
دوست عزیز سرعت رو نمیشه بالا برد نه مال مخابرات نه مال شرکتهای دیگه سرعت بر روی یوزر شما تعیین میشه و کاری نمیتونی انجام بدی.
این نرم افزار ها بالابردنده سرعت هم در وری و چرت فقط کمک در باز کردن صفحاتت میکنه با مدیریت در کش سیستم
حرف شما درست ولی من با **v که وصل شدم برنامه DU meter سرعتو 28 - 29 نشون میداد ولی بدون وی ** 15 بالاتر نمیرفت.
خوب جیگر اون از تنظیمات du meter هست . در واقع سرعت شما ضرب دو شده .
یه سر به تنظیمات بزن . وقتی می خوای وی پی استفاده کنی باید تیک local network رو بزاری . اینطوری کل شبکه سرعتش نشون داده میشه . ولی وقتی وی پی استفاده کنی و رو حالت dial up / --- باشه . یه کانکشن اینترنت می گیره . یکیم وی پی با هم جمع می کنه . شرمنده زدم تو ذوقت![]()
\
منم با چیز پی ان از تورنت تست کردم بعضی وقتا سرعت دانلودم تا 60 میره در حالیکه همینجوری بیشتر از 17-18 نمیتونم دانلود کنم.
یه بار تست کنین ضرر نداره![]()
ببخشید دخالت میکنم فقط جهت افزایش اطلاعات دوستان عرض میکنم، سرع از نظر سخت افزاری به عددی در حدود 128 محدود شده (کمی کمتر یا بیشتر) شما نمیتونی بیشتر از اون مقداری که سخت افزارت اجازه میده بگیری.
با سلام.چند تا سوال داشتم.
اين اينترنت مخابرات كه ماهيانه 10 هزار تومان است داراي محدوديت حجمي است ؟ چه مقدار ؟ در ضمن سرعتش چنده ؟ 128؟
محدودیت نداره........ماهی 10 تومان......سرعت هم 128 میدن..اگه دانشجوی مجازی....ارش و دکترا باشد 512..البته پارتی داشته باشید قضیه اش فرق میکنه...بی زحمت هم اینجا سوالات خودتون رو بپرسید..........با سلام.چند تا سوال داشتم.
اين اينترنت مخابرات كه ماهيانه 10 هزار تومان است داراي محدوديت حجمي است ؟ چه مقدار ؟ در ضمن سرعتش چنده ؟ 128؟
http://forum.p30world.com/showthread.php?p=5800580#post5800580
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)