تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

نمايش نتايج 1 به 7 از 7

نام تاپيک: آموزشکده فنی و حرفه ای سمای تهران

آخر فروم باز kourosh_sos's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2006
    محل سكونت
    کنار یه عالمه 01001

پيش فرض آموزشکده فنی و حرفه ای سمای تهران

با سلام خدمت دوستان عزیز میخواستم یکسری اطلاعات کامل و جامع در مورد این دانشکده بدید که چطوری هستش مثلا فرقش با پیام نور یا علمی کاربردی تو چیه آیا واقعا بدونه کنکوره تا چه مقطعی متونیم درش تحصیل کنیم و اینکه مدرکش به چه صورتی هستش آیا با موارد بالا قابل قیاس هست یا بهتره واحدهای تهرانش کجاهاست شهریه هر ترمش به چه صورتیه و یکسری اطلاعات دیگه که باید راجع به این دانشکده دونس مطرح کنید ممنون میشم منو از بلاتکلیفی دربیارید.

تاريخ عضويت
    Nov 2006
    محل سكونت
    کنار یه عالمه 01001

پيش فرض

از دوستان کسی نیست منو راهنمایی کنه!

کـاربـر بـاسـابـقـه mohsen_gh1991's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2008
    محل سكونت
    در جای خشک و خنک، دور از دسترس اطفال

پيش فرض

این وابسته به دانشگاه ازاد هست و در واقع تمام رشته های کاردانی آزاد به سما واگذار شدن

تاريخ عضويت
    Nov 2006
    محل سكونت
    کنار یه عالمه 01001

پيش فرض

دوست عزیز ممنون که جواب دادید میشه یکم در موردش توضیح بدید همون سوال هایی که تو پست اول پرسیدم ممنون میشم.

اگه نباشه جاش خالی می مونه DJ_EBI's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2006

پيش فرض

با سلام خدمت دوستان عزیز میخواستم یکسری اطلاعات کامل و جامع در مورد این دانشکده بدید که چطوری هستش مثلا فرقش با پیام نور یا علمی کاربردی تو چیه آیا واقعا بدونه کنکوره تا چه مقطعی متونیم درش تحصیل کنیم و اینکه مدرکش به چه صورتی هستش آیا با موارد بالا قابل قیاس هست یا بهتره واحدهای تهرانش کجاهاست شهریه هر ترمش به چه صورتیه و یکسری اطلاعات دیگه که باید راجع به این دانشکده دونس مطرح کنید ممنون میشم منو از بلاتکلیفی دربیارید.
    سلام
    اکثرا دانشکده های سما فرقی با هم ندارند در مورد این دانشکده زیاد اطلاعی ندارم ولی بعید می دونم بدون کنکور بگیره البته دانشکده های سما یا واحد های دانشگاه آزادی هستن که به صورت بدون کنکور دانشجو کاردانی پیوسته می گیرن مثل هشتگرد و رباط کریم و شهر ری و ...... فرقش با علمی کاربردی اول شهریش هست که علمی کاربری تو مقطع کاردانی حدا اکثر 300 تا 350 (بستگی به رشته) و دانشگاه آزاد (سما) شهریه ثابتش فقط 223 تومانه فرق دومش ام تو علمی کاربری مخطلت هست ولی آموزشکده های سما جداست . تا مقطعع کاردانی می تونی توش تحصیل کنی
    مدرکشم همون مدرک دانشگاه آزاده
    سوال دیگه ای بود در خدمتیم

تاريخ عضويت
    Nov 2006
    محل سكونت
    کنار یه عالمه 01001

پيش فرض

سلام دوست عزیز ممنون از راهنماییتون من اصلا از علمی کاربردی خوشم نمیاد میخوام فرقاشو با پیام نور بدونم که کدوم بهتره بعد یک سوال دیگه اون واحدهایی که بالا نام بردید مثل هشتگرد و شهر ری میخوام بدونم بدون کنکورش یعنی چی یعنی امتحان ورودی هم نداره اخه من هنوز متوجه نشدم که میگن بدون کنکور بدون کنکور واقعا چه جوری هستش مثلا پیام نور هم بدون کنکوره ولی باید آزمون بدی این که بدون کنکور نمیشه اگه میشه یکم بیشتر توضیح بدید که بتونم تصمیم درستی بگیرم ممنون.

اگه نباشه جاش خالی می مونه DJ_EBI's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2006

پيش فرض

سلام دوست عزیز ممنون از راهنماییتون من اصلا از علمی کاربردی خوشم نمیاد میخوام فرقاشو با پیام نور بدونم که کدوم بهتره بعد یک سوال دیگه اون واحدهایی که بالا نام بردید مثل هشتگرد و شهر ری میخوام بدونم بدون کنکورش یعنی چی یعنی امتحان ورودی هم نداره اخه من هنوز متوجه نشدم که میگن بدون کنکور بدون کنکور واقعا چه جوری هستش مثلا پیام نور هم بدون کنکوره ولی باید آزمون بدی این که بدون کنکور نمیشه اگه میشه یکم بیشتر توضیح بدید که بتونم تصمیم درستی بگیرم ممنون.
    خواهش می کنم دوست من

دوست عزیز علمی کاربردی همچین بد نیستش یکی از خوبیهاش اینه که تو هر رشته ای که دلت بخاد می تونی شرکت کنی (حتی ابونتیک هواپیما هم داره ) که این دانشگاه اگه اشتباه نکنم 3 بار تو سال تو مقطع کاردانی پذیرش داره که دوبارش پودمانی (بدون کنکور) می گیره که حتما برای آقایون پایان خدمت می خواد یک بارم جامع که کنکور داره

اما پیام نور اگه اشتباه نکنم تو مقطع کاردانی پیوسته دانشجو نمی گیره فقط به شرطی شما می تونی شرکت کنی که تو یکی ار دروس رشته های نظری پیش دانشگاهی بگیری

اون واحد ها هم همون جور که گفتم هیچ گونه آزمون ورودی نداره فقط کافیه مدارک و ببری دانشگاه و والسلام نمونش رفیق خودم امسال به همین ترتیب تو دانشگاه هشتگرد ثبت نام کرد

امیدوارم موفق باشی

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •