تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 1 از 2 12 آخرآخر
نمايش نتايج 1 به 10 از 12

نام تاپيک: نمونه گیرها(خون گیری) در آزمایشگاه ها و مساله دست کش های آنها

آخر فروم باز قله بلند's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2008

پيش فرض نمونه گیرها(خون گیری) در آزمایشگاه ها و مساله دست کش های آنها

سلام
    وقتی میرم آزمایشگاه برای آزمایش خون، و وقتی مسئول خون گیری رو می بینم با اون دستکشی که دستشون هست و بعضی مواقع هم آلوده به خون، دلم می لرزه و نگران می شم. با همون دستکش هم خون می گیرن. یه وقت ایدز و هپاتیت نگیریم با این وضعیت؟

چند ماه پیش رفته بودم به یکی از این بیمارستان های بزرگ برای آزمایش خون. خانمی که آزمایش می گرفت، دنبال یه چیزی در کیسه روبه روش می گشت که مربوط به همین آزمایش ها بود. چند بار دستش رو کرد درون اون کیسه. خدایش دلم یه جوری شد. می خواستم بگم که دستکشتون رو عوض کنید ولی از اونجایی که ارباب رجوع حقی برای گفتن نداره سکوت کردم ولی هر وقت می رم آزمایشگاه واقعاً می ترسم.

آیا ترس من درسته؟ اگر درست نیست پس چرا خودشون دستکش دستشون می کنن؟

2. 2 کاربر از قله بلند بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Banned
    تاريخ عضويت
    Dec 2010
    محل سكونت
    مقر گشتاپو

پيش فرض

سلام
    وقتی میرم آزمایشگاه برای آزمایش خون، و وقتی مسئول خون گیری رو می بینم با اون دستکشی که دستشون هست و بعضی مواقع هم آلوده به خون، دلم می لرزه و نگران می شم. با همون دستکش هم خون می گیرن. یه وقت ایدز و هپاتیت نگیریم با این وضعیت؟

چند ماه پیش رفته بودم به یکی از این بیمارستان های بزرگ برای آزمایش خون. خانمی که آزمایش می گرفت، دنبال یه چیزی در کیسه روبه روش می گشت که مربوط به همین آزمایش ها بود. چند بار دستش رو کرد درون اون کیسه. خدایش دلم یه جوری شد. می خواستم بگم که دستکشتون رو عوض کنید ولی از اونجایی که ارباب رجوع حقی برای گفتن نداره سکوت کردم ولی هر وقت می رم آزمایشگاه واقعاً می ترسم.

آیا ترس من درسته؟ اگر درست نیست پس چرا خودشون دستکش دستشون می کنن؟
    البته اونجوري امكانش كمتره ولي خوب بايد رعايت كنن ميتونين اعتراض كنين چون دارين پول ميدين

4. این کاربر از x935 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز faded's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007

پيش فرض

من هم دقیقا هم چین موردی رو تجربه کردم وقتی رفتم آزمایشگاه خانم مسئول دستکش رو عوض نکرد منم با اینکه ادم خجالتی و کم حرفی هستم گفتم: خانم دستکشتون رو عوض نمی کنید؟ بعدم گفتم ببخشید آخه از بس از ایذر میگن! اونم یه لبخند مسخره زد و دستکش رو در اورد و با دست هایش خون گرفت!

6. این کاربر از faded بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

حـــــرفـه ای shabe.saket's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2009
    محل سكونت
    Lost Island

پيش فرض

به نظر من نباید زیاد به ویروس ایدز حساس باشیم. اگه حساسیت از حالت عادی بگذره متاسفانه به روانپریشی هایی آدم دچار میشه که به سختی میشه درمانش کرد.
    درمان جسمی همیشه بسیار آسونتر از درمان روحی ه.
    ویروس ایدز هم نمیتونه زیاد در محیط بیرون از بدن زندگی کنه و زود میمیره. بیش از چند دقیقه طول نمیکشه.
    البته حساس بودن به مواردی که ذکر کردید واقعا لازمه، ولی باید سعی کرد ترس زیادی غیرعادی نشه.
    من به یه چیز معتقدم:
    اگه زیاد بترسی که فلان بلا سرت بیاد، حتما اون بلا سرت خواهد اومد. پس زیاد حساس نباشید.

8. این کاربر از shabe.saket بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Mar 2008

پيش فرض

سلام
    ممنونم که در بحث شرکت کردید. می دونید، بحث، بحث ایدز و هپاتیته و یه بیماری عادی نیست. اگر واقعاً این کار، خلاف قوانین و بهداشت هست باید ما بدونیم و اجازه این کار رو ندیم.

10. 2 کاربر از قله بلند بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه davood.2008's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2009
    محل سكونت
    در پناه او...

پيش فرض

سلام دوستان گل

من خودم به خاطر رشتم (علوم آزمایشگاهی ) مخصوصا الان که درمانگاه کار میکنم و اکثر اوقات پذیرش با خودم هست چندان استفاده از دستکش رو رعایت نمیکنم مثلا همین امروز من حدود 17 نفر مرد و زن با 3 تا کودک و یک نمونه سالک رو نمونه گرفتم همه رو بدون دستگش!!!!

به نظر نگرانی فرد مراجعه کننده بی مورده چون اولا قرار نوک یه نیدل استریل وا رد رگ اون بشه نه دسته نمونه گیر و تنها بین بیمار و نمونه گیر برای چند لحظه یه تماس سطحی ایجاد میشه ثانیا قبل از خون گیری سطح تماس رو با با الکل 70 درجه استریل می کنن که این خودش 99.99% میکروب ها و عوامل پاتوژن رو از بین میبره و چون انگشتان نمونه گیر هم با اون تو تماس بوده پس میشه گفت استریل هست ثالثا فرد نمونه گیر باید نگران باشه چون اگه کم دقتی کنه و نوک نیدل وارد پوستش بشه دیگه خودتون می دنوین بقیه اون رو...

من نمی خوام بگم استفاده نکردن از دستکش خوبه یا اینکه فرد دستکش رو عوض نکنه درسته اما اینکه بیشتر جاها این رو رعایت نمی کنن به خاطر بیشتر شدن سرعت کاره
    خودتون حساب کنین اگه قرار باشه برای هر بیمار یک بار دستگش عوض کنن و در هر بار دست عرق میکنه چقدر کار کند پیش میره مخصوصا اگه دستگش لاتکس باشه
    این دستگش هم که فرد نمونه گیر می زنه برای حفظ سلامتی خودشه نه بیمار

12. 2 کاربر از davood.2008 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Sep 2007

پيش فرض

حالا اگر اون سوزن نمونه گیری( اسم علمیش رو نمی دونم) عوض نشه چی میشه؟ مگر چند درصد احتمال داره که بین بیماران ایدزی یا هپاتیتی باشه؟

اگه نباشه جاش خالی می مونه davood.2008's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2009
    محل سكونت
    در پناه او...

پيش فرض

حالا اگر اون سوزن نمونه گیری( اسم علمیش رو نمی دونم) عوض نشه چی میشه؟ مگر چند درصد احتمال داره که بین بیماران ایدزی یا هپاتیتی باشه؟
    سلام عزیزم

اسم علمیش نیدله!!!
    اخه مگه میشه ؟ سرنگ یه بار مصرفه همین که از بسته در اومد باید استفاده بشه حتی اگر با بیمار تماس پیدا نکنه اوت میشه
    بعد از نمونه گیری نیدل سرنگ در یه ظف های خاصی جمع میشن که وقتی پر شد توسط دستگاه خاصی ذوب میشه و به عنوان زباله خطرناک به شکل خاصی منهدم میشه
    برای همین جای هیچ نگرانی نیست البته این نوع کنترل به فرد نمونه گیر هم داره که تا جایی که من اطلاع دارم و دیدم و کار کردم رعایت میشه

تاريخ عضويت
    Sep 2007

پيش فرض

گفتم شاید چون دستکش اهمیت نداره سوزن هم اهمیت نداشته باشه!! به هر حال من توی این مسائل با کسی تعارف ندارم ! میگم دستکششون رو عوض کنن یا اینکه مثل یکی از دوستام که میگره دوتا دستکش یه بار مصرف میکنه توی نایلون تمییز و میده با مسئول اونجا میگه اینارو بکش دستت!! البته این فقط مربوط به یک آزمایشگاه میشه توی دندانپزشکی ها, بیمارستانها, اتاق عمل ها ,ما که واقعا خبر نداریم, نمی بینیم از شما هم ممنون!
    Last edited by faded; 26-01-2011 at 22:06.

16. این کاربر از faded بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Mar 2008

پيش فرض

به به! سلام خدمت davood.2008 انشاء الله یه روز آقای دکتر صداتون کنیمخوب آقای davood.2008 ، این الکل 70 درصد، هر نوع میکروب و عفونتی رو می کشه و از بین می بره و ما دیگه خیالاتمون راحت باشه؟ حتی اگر سر انگشتان دستکش، هم با خون بیمار دیگه ای آلوده شده باشه؟ سه روز پیش که رفته بودم برای آزمایش خون، دستکش خانم نمونه گیر، کمی با خون، آلوده شده بود و پنبه الکلی رو که روی دستم گذاشتند، بالاخره با دستشون تماس می گیره.

صفحه 1 از 2 12 آخرآخر

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •