تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

نمايش نتايج 1 به 3 از 3

نام تاپيک: بحث درمورد کارایی دوربین فیلمبرداری سونی SR68

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Jul 2009

14 بحث درمورد کارایی دوربین فیلمبرداری سونی SR68

دوستان سلام
    من به تازگی یه دوربین سونی sr68 خریدم کیفیت تصویر خوبی داره و اینکه ۸۰ گیگ هارد دیسک
    قبلا یه جی وی سی نوار خور داشتم
    من فکر میکردم این دوربین جدید هم امکاناتی مثل افکتهای دوربین قبلی رو داره ولی وقتی خریدم دیدم با اینهمه امکاناتی که داره حتی قابلیت افکت گذاری هم نداره
    کیفیت عکسش هم تعریفی نداره
    قابل ذکره که مثل دوربینهای قدیمی نمیشه وسط فیلم عکس گرفت یه جورایی پشیمونم چون از جمهوری از نمایندگی سونی پک کامل (پایه.کیف.رم ۲ گیگ . گارانتی بازرگانی) ۴۷۹۰۰۰ تومان پول دادم
    کسی هست منو راهنمایی کنه

2. این کاربر از parsianm بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز hossein_dig's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2006
    محل سكونت
    تهــــــــــــــرون

پيش فرض

دوستان سلام
    من به تازگی یه دوربین سونی sr68 خریدم کیفیت تصویر خوبی داره و اینکه ۸۰ گیگ هارد دیسک
    من فکر میکردم این دوربین جدید هم امکاناتی مثل افکتهای دوربین قبلی رو داره ولی وقتی خریدم دیدم با اینهمه امکاناتی که داره حتی قابلیت افکت گذاری هم نداره
    قابل ذکره که مثل دوربینهای قدیمی نمیشه وسط فیلم عکس گرفت یه جورایی پشیمونم چون از جمهوری از نمایندگی سونی پک کامل (پایه.کیف.رم ۲ گیگ . گارانتی بازرگانی) ۴۷۹۰۰۰ تومان پول دادم
    کسی هست منو راهنمایی کنه
    سلام
    هیچی باید سوخت و ساخت
    تجربه شما باعث میشه من نخرم

---------- Post added at 11:08 PM ---------- Previous post was at 11:07 PM ----------

دوستان سلام
    کسی هست منو راهنمایی کنه
    سلام
    هیچی باید سوخت و ساخت
    تجربه شما باعث میشه من نخرم

کاربر فعال MP3 Player sastwhc's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2006

پيش فرض

دوستان سلام
    کسی هست منو راهنمایی کنه
    درسته این مدل عکاسی خوبی نداره ولی شما نباید از دوربین فیلمبرداری انتظار عکاسی داشته باشی

---------- Post added at 10:04 AM ---------- Previous post was at 10:04 AM ----------

بیشتر سعی کن از امکانات فیلمبرداریش لذت ببری
    اصلا ناراحت نباش دوربین خوبیه

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •