سلام به خدمت دوستان عزیز
من برای بازی قصد خرید کنسول داشتم اما پشیمون شدم و تصمیم گرفتم که سیستم بخرم حالا میتونم برای گرافیک 220 تومن خرج کنم بنظرتون چه کارت گرافیکی بخرم بهتره
( اگه میشه بادلیل بگید ممنون میشم )![]()
سلام به خدمت دوستان عزیز
من برای بازی قصد خرید کنسول داشتم اما پشیمون شدم و تصمیم گرفتم که سیستم بخرم حالا میتونم برای گرافیک 220 تومن خرج کنم بنظرتون چه کارت گرافیکی بخرم بهتره
( اگه میشه بادلیل بگید ممنون میشم )![]()
سلام ممنون از پاسخت
رقیب این کارت گرافیک در ATI چی هستش؟
---------- Post added at 02:59 AM ---------- Previous post was at 02:59 AM ----------
سلام ممنون از پاسخت
رقیب این کارت گرافیک در ATI چی هستش؟
sapphire 6850=250
از قیمتها زیاد مطمئن نیستم ولی همین حدوده
منم GTX 4601gb رو پیشنهاد میکنم...
مادربردتون چیه؟
سلام ممنون از کمکتون
من مادربردم TA770E3
سلام. من هم با توجه به بودجتون 460gtx 1gb رو پیشنهاد می کنم . ولی 25 ژانویه (یعنی فردا) کارت گرافیک gtx560 با قیمت تقریبی 279 دلار عرضه می شه (به احتمال زیاد این قیمت کم می شه ) و طبع قیمت کارت های سری رادئون 6800 و 460 کاهش پیدا می کنند .
البته تو بازار ایران این کاهش قیمت ها خیلی دیر و همچنین به میزان کمتری صورت می گیره ، پس اگه در خرید کارت گرافیک عجله دارین همین 460 (توصیه می نم یک مدل با قابلیت اورکلاک مناسب رو تهیه کنید چون این کارت پتانسیل اورکلاک بسیار بالایی داره )ولی اگه عجله ندارین و تتا اسفند می تونید صبر کنید ، مدل های جدید وارد بازار می شه و انتخاباتون گسترده تر و قیمت کارت های فعلی هم کمتر می شن ...
تایید میشه.سلام. من هم با توجه به بودجتون 460gtx 1gb رو پیشنهاد می کنم . ولی 25 ژانویه (یعنی فردا ) کارت گرافیک gtx560 با قیمت تقریبی 279 دلار عرضه می شه (به احتمال زیاد این قیمت کم می شه ) و طبع قیمت کارت های سری رادئون 6800 و 460 کاهش پیدا می کنند .
ولی فکر نکنم امسال تغییری دربازار دیده بشه بازار روبه پایین میادتاارزون شدن وازروز5فروردین90همه چی100هزارتومن گرون میشه.
به نظرتون این مادربرد من برای (TA770E3 ) برای کارت گرافیکی مثل 560 کم نمیاره یکم بیشتر راهنمایی کنید
نه مشکلی نداره.
شما فقط به پاور و تهویه فکر کن.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)