برای چت تصویری به ویژه وقتی سرعت اینترنت بالا نیست مثلا128، از بین skype،یاهو مسنجر و گوگل چت کدوم را ترجیح می دهید؟
برای چت تصویری به ویژه وقتی سرعت اینترنت بالا نیست مثلا128، از بین skype،یاهو مسنجر و گوگل چت کدوم را ترجیح می دهید؟
با سلام
من اسكايپ رو انتخاب ميكنم
موفق باشيد.
اسکایپ شدیدا حجم می بره، هر یک دقیقه بیشتر از 10 مگ،البته صوتی تصویری اش.
Video Chat : SKYPE
Voice Chat ((TELL)) : jaustvioip
Full Chat : YAHOO
هیچکدوم معقولترین رو باتوجه به گزینههای این دوستمون ارایه نکردند!
دوست عزیز توصیه بنده از بین 3 گزینهای که فرمودین، گزینه Google Talk هست.
بدلیل اینکه مصرف پهنای باندی بمراتب خیلی کمتر از همه برنامههای دیگه داره.
دوست عزیزی که SKype رو توصیه کردن میشه بفرمایید که با سرعت ارسال 8-10 کیلوبایت و دریافت حداکثر 16-18 کیلوبایت شما چطور میخوای صدا و تصویرشو بصورت Real Time داشته باشی؟
جناب پوریا یاهو مسنجر بنظرتون برای دنیای امروز ساخته شده؟ من مدتهاست که کنفرانس یاهو رو برای گفتگوهام استفاده نمیکنم بدلیل کیفیت واقعا افتضاحی که توی Voice و Video داره! یاهو مسنجر برای دایلآپ عالیه ولی برای دنیای امروزی خیر.
اگه میخواین از یک مسنجر کامل استفاده کنین که بهتون امکانات گفتگوی مناسبی هم ارایه بده، توصیه بنده Beyluxe هست و چنانچه نیاز به چتروم ندارین گزینه اول پیشنهادی مسلّما فقط و فقط Google Talk خواهد بود.
اقا Beyluxe خیلی خوبه.
اما من اصلا نتونستم 2 طرفه باهاش کار کنم.
یعنی هر کسی که کنفرانس رو میسازه و دعوت میکنه فقط صداش میاد و کسی که دعوت میشه صداش به طرف مقابل ارسال نمیشه.مشکل از چیه؟
من از اسکایپ استفاده میکنم و خوبه.البته با حجم دانلودیش کاری ندارم.ولی اکثر مواقع مخابرات میبندش.
با GOOGLE TALK هم کار نکردم.
من gtalk رو خیلی قبول دارم چون خودم باهاش چت صوتی داشتم و خیلی خوب جواب میده. چت تصویری و صوتی همزمانش چطوره؟اونم خوب جواب میده؟من شنیدم آی پی های ایران رو میبنده و ارتباط برقرار نمیشه.حقیقت داره؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)