قصد خرید لب تاپ دارم که برای وصال کردن به LCD سونی EX700 46 که از خروجی HDMI استفاده کنم که کیفیت 1080P داشته باشه و کیفیت خوبی داشته باشه ممنون میشم راهنمائی کنید
قصد خرید لب تاپ دارم که برای وصال کردن به LCD سونی EX700 46 که از خروجی HDMI استفاده کنم که کیفیت 1080P داشته باشه و کیفیت خوبی داشته باشه ممنون میشم راهنمائی کنید
اگر برای لپ تاپ خروجی HDMI گذاشته باشن پس مطمئنن میتونه 1080 رو ساپورت کنه.
تمام لپ تاپ های جدید این پورت رو دارند ....
موفق باشید
1میشه مدلش میگید قیمت بین 600 تا 1 میلیون صدای دیجتال هم با تصویر بیرون میده دو سه مدل خوب و زیبا معرفی کنید
2 هر کابل HDMI بهش میخوره یا مخصوصه
3 چه نسخه ای از HDMI ساپورت میکنه
4 وقتی که وصال میکنی به LCD خودش به صورت خودکار وصال میشه یا تنظیمات خاصی داره
Last edited by pouyan33; 24-01-2011 at 11:24.
hp pavilion dv6-3140us : 11میشه مدلش میگید قیمت بین 600 تا 1 میلیون صدای دیجتال هم با تصویر بیرون میده دو سه مدل خوب و زیبا معرفی کنید
acer 5742g : 700
آره همشون میخوره2 هر کابل HDMI بهش میخوره یا مخصوصه
نمیدونم والا3 چه نسخه ای از HDMI ساپورت میکنه
عموما در پنل گرافیک یه تنظیمات ساده داره ....4 وقتی که وصال میکنی به LCD خودش به صورت خودکار وصال میشه یا تنظیمات خاصی داره
موفق باشی
از برند دل و ایسویس میشه مثال بزنید قابلیت چند رسانیشه کافی برای پخش فیلم و عکس
Last edited by pouyan33; 25-01-2011 at 13:11.
Blu-Ray داشته باشه قیمت 600 تومانی چیزی وجود داره تو برند دل
سلام،
معمولا اين طوريه كه وقتي شما لپ تاپ رو با كابل به LCD وصل مي كنين، نياز به تنظيم خاصي ندارين؛
(يعني اگه از كنترل پنل برين تو devices and printers، اون جا مي تونين ببينين كه LCD رو شناخته.)
تنها كاري كه مي كنين اينه كه كانال HDMI رو تو تلويزيونتون انتخاب مي كنين و خلاص...
(معمولا LCD هاي Sony چند تا كانال HDMI هم دارند...)
با 600 تومن DVD-RW رو به زور میدن چه برسه به Blu-ray ....Blu-Ray داشته باشه قیمت 600 تومانی چیزی وجود داره تو برند دل
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)