با سلام
من با برنامه EnhanceMySe7en داشتم ویندوز رو بهینه میکردم که تو قسمت بازسازی و تعمیر متاسفانه بعضی از فونتها مثل تاهما و .. حدف شدن الان بعلت عدم ساپورت در بعضی از برنامه ها و سایتها با مشکل مواجه شدم
چطوری فونتها رو برگردونم
ممنون
با سلام
من با برنامه EnhanceMySe7en داشتم ویندوز رو بهینه میکردم که تو قسمت بازسازی و تعمیر متاسفانه بعضی از فونتها مثل تاهما و .. حدف شدن الان بعلت عدم ساپورت در بعضی از برنامه ها و سایتها با مشکل مواجه شدم
چطوری فونتها رو برگردونم
ممنون
از System Restore استفاده کنید.
در غیر اینصورت لیست فونتهای از دست رفته رو بدین تا دوستان آپلود کنند.
سلام
اگه restore جواب نداد,شما می تونید از دی وی دی ویندوز سون این فونتها رو در بیارید و تو پوشه فونت ویندوزتون کپی کنید.
برای این گار باید نرم افزار 7_zip رو نصب کنید.بعد تو دی وی دی ویندوز 7 برید تو پوشه source بعد رو فایل
install.wim کلیک راست کنید و open archive کنید.بعد اون پوشه رو باز کنید بعد بین این پوشه ها
windows رو باز کنید,بعد رو فولدر font کلیک راست کنید و به پوشه فونت ویندوز سیستمتون کپی کنید.
البته من قبلاً پوشه فونت ویندوز شون رو برای یکی از کاربرام که لازم داشتن آپلود کردم که اگه خواستید می تونید استفاده کنید
فقط یه کم حجمش زیاده!!! 138 MB
البته اگه شما فونت خاصی مورد نیازتون هست میتونید اون رو بگید که براتون بزاریم...کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
ممنون از شما
همون کار رو کردم منتهی بعضی از فونتها نصب نشد !!!
قبلا مطالب باز قابل خواندن بود الان نقل قولیرو که از شما زدم بشکل مربعهای هستش که داخلش دو تا عدد دو رقمی نوشته شده
Last edited by mous3030; 22-01-2011 at 01:24.
پس فونت tahoma اشکال داره,این فونتا رو دانلود و تو پوشه فونت جایگزین فونتای قبلی تون بکنید به احتمال زیاد مشکلتون بر طرف میشه.
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
آقا دست گلت درد نکنه ریستارت کردم درست شد منتهی یه سوال ودهنیت منفی درم نسبت به این نرم افزارهای یوتیلیتی و بهینه سازی ویندوز ایجاد شده که نکنه بزنه سایر قسمتها رو هم خراب کنه بعد گندش در بیاد مثل تعمیر رجستیری و .......
نرم افزارهای بهینه سازی حتما باید معتبر باشند و از سوی سایتهای معتبر تایید بشن.
مثلا شما هدیه ها و نشانهای TuneUp Utility رو ببینید:
و هنوز هم هست که نشون میده این نرم افزار بهینه سازی عملکرد خوبی داره و تایید میشه.
بعضی از این نرم افزارها فاکتورهایی رو در نظر نمیگیرند. مثلا بدون توجه به کاربر کوکی ها یا Internet Temporaryها رو پاک میکنند.
یا خیلی کارهای دیگه که یا نیاز نیست و یا با یک سری نرم افزارهای دیگه تداخل داره.
شما از چند نرم افزار مشهور و معروف استفاده کن.
یکیش همین TuneUp و یکی دیگه هم System Mechanic Professional و بتازگی هم Windows7 Manager داره پیشرفتهای خوبی میکنه که ولی هنوز کاربر Advanced میخواد.
مرسی دوست عزیز دقیقا همونای که شما فرمودین برام اتفاق افتاده. پس با این حساب TuneUp گزینه خوبیه رو سون هم جواب میده ؟
بله,به خوبی جواب میده
اینم لینک دانلود ورژن جدید این نرم افزار
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
سلام.من سیستمم بعد از هربار روشن شدن پیغام میده که یکی از فیلهای dllگم شده متاسفانه از یکی از سایته ای خارجی که یکی از دوستان اینجا معرفی کرده بود خواستم دانلودش کنم این فیلو نداشت من دنبال فایل kbdhook.dllهستم
خواستم بدونم اگه از سی دی ویندوز 7 از قسمت تعمیراتش استفاده کنم ممکنه این عیب رو برطرف کنه
و اگه سیستمو به ایم طریق بدم تعمیر بازم مثل حالت نصب مجدد ویندوز برنامه های نصب شده پاک میشن
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)