تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 1 از 2 12 آخرآخر
نمايش نتايج 1 به 10 از 17

نام تاپيک: فرق نسخه های ویندوز 7 چیه ؟

پروفشنال kaivanika's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2007
    محل سكونت
    اتاقم

پيش فرض فرق نسخه های ویندوز 7 چیه ؟

تو انواع سایت ها انواع ویندوز 7 رو گذاشتن
    Microsoft Windows 7 Enterprise
    مثل این نمونه که تو همین پی سی ورد گذشاتن واسه خرید
    میشه یکی از دوستان بگه که فرق این پسوندی که رنگش رو قرمز کردم چیه ؟
    Microsoft Windows 7 Ultimate Retail
    و .....
    انواع دیگری هم هست و دقیق میخوام فرقشون رو بدونم .
    کدوم یکی از همه بهتره ؟؟؟؟

حـــــرفـه ای ebicross's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2007
    محل سكونت
    مـشـهـد

پيش فرض

نسخه ی Ultimate تمام قابلیت ها رو داره. یعنی هرچی قابلیت توی این ویندوز هست.
    نسخه ی Professional تمام قابلیتها رو داره به غیر از bitlocker و Language Pack.
    نسخه ی Home Premium تمام قابلیت های Professional رو داره به غیر از Xp Mode و Domain Join و Backup and Recovery.
    نسخه ی Home Basic قابلیتهایی کمتر از Home Premium دارد و بعضی قابلیتها (بیشتر در شبکه و اشتراک گذاری) رو پشتیبانی نمیکنه. این یک نسخه ی قابل فروش نیست و نسخه ای ارزون قیمت برای آپگرید هستش.
    نسخه ی Starter قابلیتهایی کمتر از نسخه ی Home Basic داره و بسیار هم سبکه و همچنین مقدار کمی RAM پشتیبانی میکنه. برای سیستمهای بسیار ضعیف و Notebookهای ضعیف نصب میشه. این نسخه هم فروش رسمی نداره.

حالا عباراتی داریم که نسخه نیستند؛ بلکه توضیحی برای هر نسخه هستند. مثلا همون Ultimate Retail که گفتید.

Retail یعنی نسخه هایی که خرده فروشی میشه برای مردم. یعنی فروش عمده و تجاری نداشته برای شرکت خاصی.
    Enterprise نسخه ی تجاری هستش که قابلیتهایی داره برای اون شرکت خاص که عرضه شده. توجه کنید این قابلیتها به درد کاربران خانگی نمیخوره و در 99درصد موارد شما متوجه اون قابلیتها نمیشین یا بشین هم باز ازش چیزی سر در نمیارید. یعنی این قابلیتها چیزی نیست که به خاطرش حتما تاکید کنید Enterprise داشته باشید؛ امکانات نسخه به درد شرکتهای نرم افزاری و IT Professional ها میخوره. یعنی کاربران بسیار حرفه ای که با شبکه های پیچیده و تولید نرم افزارهای تجاری سر و کار دارند.
    OEM مخفف Original Equipment Manufacturer هستش. یعنی این ویندوز خریداری شده ولی به اسم خاصی خریده نشده. برای محصولات آینده خریده شده. در زمان خرید توسط شرکت خریداری شده، هدف گذاری نشده که قراره روی چه سیستمهایی نصب شه. برای همین پشیبانی نمیشه و فقط روی یک کامپیوتر نصب میشه. یعنی فقط برای یک سیستم (با مشخصات ثابت) رجیستر میشه. این نسخه ها بسیار ارزان قیمت هستند.
    RTM مخفف Release To Manufacture به معنی عرضه برای صنایع یا مراکز تولیدی هست. به این صورت که یک نسخه از آخرین ورژن ویندوز در اختیار شرکتها (Gigabyte - Amd - nVidia - Intel و ...) قرار میگیره تا برای قطعاتشون درایور بدن و خودشون رو هماهنگ کنند. توجه کنید ویندوز RTM با نسخه ی پایانی تفاوتی نداره و کاربرها هم میتونند نصب کنند.
    N نسخه ی اروپایی ویندوز هستش. همونطور که شاید بدونید اروپا قوانین خودش رو داره. دادگاه ضد تراست مایکروسافت رو محکوم کرده که حق رقابت رو گرفته. برای همین نسخه های N ویندوز برنامه های Media Player و Internet Explorer رو ندارند تا جا برای رقابت باشه.
    Last edited by ebicross; 22-01-2011 at 09:28.

3. 12 کاربر از ebicross بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای
    تاريخ عضويت
    Dec 2009

پيش فرض

کاملترین نسخه ویندوز Microsoft Windows 7 Enterprise هستش. البته همونطور که گفته شد خیلی تفاوتی برای یوزر خانگی نداره

Windows 7 Enterprise: Meeting your business and IT needs

Windows 7 Enterprise is the most advanced Windows operating system for business PCs, designed to meet the evolving needs of the users and IT professionals in your organization—both in and out of the office. With exclusive features and benefits, Windows 7 Enterprise drives lower total cost of ownership by enhancing productivity, increasing security, and streamlining PC management.
    Last edited by Arash4484; 21-01-2011 at 21:35.

5. این کاربر از Arash4484 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Mar 2007
    محل سكونت
    اتاقم

پيش فرض

نسخه ی Ultimate تمام قابلیت ها رو داره. یعنی هرچی قابلیت توی این ویندوز هست.
    سلام دوست عزیز
    فکر کنم نسخه ی که شما عرض کردید . کاملترین نسخه برای کاربر خانگیه ، درسته ؟
    میشه لینک دانلود یا خرید آخرین نسخه این ویندوز Ultimate با آخرین آپدیت ها تا سال 2011 رو معرفی کنید

این ویندوز منه که هرچی کرک میکنم

خطای 30 روزه میده
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

داره خودمونی میشه TeachMe's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2010
    محل سكونت
    ایران

پيش فرض

سلام .ویندوز من home basic هست ؟ آیا عوضش کنم؟؟ به home premium ? قابلیت آپدیت داره اما بعضی امکانات رو نداره . اگه عوضش کنم چه امکانات دیگه ای در اختیارم هست توی نسخه های دیگه ؟ studio 1557 هست سیستمم

تاريخ عضويت
    Oct 2007
    محل سكونت
    مـشـهـد

پيش فرض

سلام دوست عزیز
    فکر کنم نسخه ی که شما عرض کردید . کاملترین نسخه برای کاربر خانگیه ، درسته ؟
    میشه لینک دانلود یا خرید آخرین نسخه این ویندوز Ultimate با آخرین آپدیت ها تا سال 2011 رو معرفی کنید

این ویندوز منه که هرچی کرک میکنم
    نه کلا کاملترین نسخه هستش. حتی در برابر Enterprise چیزی کم نداره. قابلیتهای Enterprise خیلی ویژه و عموما غیرقابل دیدن هستند. مثلا امکانات خاص شبکه و غیره که گفتم فقط به درد شرکتهای نرم افزاری و IT Professional ها میخوره.

لینک دانلود Windows 7 Ultimate Integrate Jan2011 x86
    کد:
    لینک دانلود Windows 7 Ultimate Integrate Jan2011 x64
    کد:
    سلام .ویندوز من home basic هست ؟ آیا عوضش کنم؟؟ به home premium ? قابلیت آپدیت داره اما بعضی امکانات رو نداره . اگه عوضش کنم چه امکانات دیگه ای در اختیارم هست توی نسخه های دیگه ؟ studio 1557 هست سیستمم
    Windows 7 Home Basic یک ویندوز ویژه هستش که فکر میکنم حتی برای فروش در سایت قرار نگرفته و به صورت آپگرید در دسترس گذاشته شده.
    این نسخه در واقع همان نسخه ی Starter ویندوز هستش به علاوه ی امکانات زیر:

Concurrent Applications Unlimited
    32-bit and 64-bit mode support
    Home Group Join Only
    Windows Internet Explorer 8
    Windows Media Player 12
    Desktop Window Manager
    Windows Mobility Center
    Windows Aero Partial

مشخصات لپتابتون رو بدین. اگر همون لپتابیه که پردازنده ی Core i7 داره در صورتیکه ویندوزتون اورجینال نیست پیشنهاد میکنم Ultimate رو نصب کنید. البته اگر به قابلیتهاش نیاز دارید.

9. 3 کاربر از ebicross بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Mar 2007
    محل سكونت
    اتاقم

پيش فرض

نه کلا کاملترین نسخه هستش. حتی در برابر Enterprise چیزی کم نداره. قابلیتهای Enterprise خیلی ویژه و عموما غیرقابل دیدن هستند. مثلا امکانات خاص شبکه و غیره که گفتم فقط به درد شرکتهای نرم افزاری و IT Professional ها میخوره.

لینک دانلود Windows 7 Ultimate Integrate Jan2011 x86
    کد:
    لینک دانلود Windows 7 Ultimate Integrate Jan2011 x64
    کد:
    Windows 7 Home Basic یک ویندوز ویژه هستش که فکر میکنم حتی برای فروش در سایت قرار نگرفته و به صورت آپگرید در دسترس گذاشته شده.
    این نسخه در واقع همان نسخه ی Starter ویندوز هستش به علاوه ی امکانات زیر:

Concurrent Applications Unlimited
    32-bit and 64-bit mode support
    Home Group Join Only
    Windows Internet Explorer 8
    Windows Media Player 12
    Desktop Window Manager
    Windows Mobility Center
    Windows Aero Partial

مشخصات لپتابتون رو بدین. اگر همون لپتابیه که پردازنده ی Core i7 داره در صورتیکه ویندوزتون اورجینال نیست پیشنهاد میکنم Ultimate رو نصب کنید. البته اگر به قابلیتهاش نیاز دارید.
    مرسی میشه راهنمایی کنید از کجا میشه این نسخه رو خریداری کرد ؟

تاريخ عضويت
    Oct 2007
    محل سكونت
    مـشـهـد

پيش فرض

مرسی میشه راهنمایی کنید از کجا میشه این نسخه رو خریداری کرد ؟
    خریداری؟؟
    فکر نمیکنم ارزش خریدن داشته باشه (در ایران) با وجود کرک های خیلی عالی. قیمتش بیشتر از 300 هزارتومان هستش.

کسب اطلاعات بیشتر در لینک زیر:
    کد:
    البته توجه کنید شما نمیتونید از سایت مایکروسافت خریداری کنید و اگر هم بکنید براتون ارسال نخواهد شد.
    ویندوزهای شرکتی در ایران هم قابل اعتماد نیستند. میتونید از دوستانتون در خارج از کشور بخواین براتون ویندوز بخرند.

البته به نظرم خریدن ویندوز 1500 تومانی و یک کرک عالی و خرج 300 هزار تومان برای سیستم گزینه ی بهتری هستش.

12. این کاربر از ebicross بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Mar 2007
    محل سكونت
    اتاقم

پيش فرض

من که نمیخوام از مایکروسافت خرید کنم
    سایتهای ایانی هستن که ویندوز آپدیت شده رو میفروشن
    خود پی سی ورد داره . اما آپدیت هاش قدیمی هستن
    من نسخه Windows 7 Ultimate هم 64 بیتی هم 32 بیتی رو میخوام با آپدیت های تا آخر 2010

تاريخ عضويت
    Oct 2007
    محل سكونت
    مـشـهـد

پيش فرض

من که نمیخوام از مایکروسافت خرید کنم
    سایتهای ایانی هستن که ویندوز آپدیت شده رو میفروشن
    خود پی سی ورد داره . اما آپدیت هاش قدیمی هستن
    من نسخه Windows 7 Ultimate هم 64 بیتی هم 32 بیتی رو میخوام با آپدیت های تا آخر 2010
    شما گفتی خرید من فکر کردم میخوای اورجینال بخری.

بیا دوست من؛ از هینجا بخر، چرا راه دور میری. آخرین آپدیتها تا آخر 2010 یعنی دسامبر 2010.
    ویندوز 100درصد Geniune شده وکرک معتبر با تمام آپدیتها؛ فقط 5 هزار تومان:
    کد:

15. 2 کاربر از ebicross بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

صفحه 1 از 2 12 آخرآخر

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •