سلام دو تا سوال داشتم
اول اینکه چطوری در سی شارپ میشه کاری کرد که کاربر وقتی مقادیر رو در فیلدها وارد میکنه با اینتر به فیلد بعد بره ؟
دوم اینکه در یک فیلد متنی چند خطه چطوری میشه خطوطی رو که می خواهیم جدا از هم باشند اینتر بزنیم ؟
با تشکر
سلام دو تا سوال داشتم
اول اینکه چطوری در سی شارپ میشه کاری کرد که کاربر وقتی مقادیر رو در فیلدها وارد میکنه با اینتر به فیلد بعد بره ؟
دوم اینکه در یک فیلد متنی چند خطه چطوری میشه خطوطی رو که می خواهیم جدا از هم باشند اینتر بزنیم ؟
با تشکر
سلام دوست عزیز اینا خودش در خونش هست شما نیازی نیست بنویسید.
از DataGridView استفاده کنید.
موفق باشید.
سلام
اگر منظورتون از فیلدهای متنی همون TextBox هست شما باید در Event KeyPress تکست باکس مورد نظر کد زیر را بنویسید.
برای ایجاد فاصله بین خطوط TextBox ی که MultiLine هست میتونید از "r\n\" استفاده کنید.کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
ممنون از شما
درست شد نکته که در مورد حرکت در فیلدها بهش برخودم وقتی که اینتر زده میشه و به فیلد بعد میره صدای بیپ از سیستم میاد نمیشه اینو یه کاریش کرد
بعد چطوری میشه به طور دستی اشاره گر رو به یه فیلد متنی که مورد نظر ماست هدایت کنیم ؟
ممنون
Last edited by hadi_en; 22-01-2011 at 23:37.
کد قبلی رو به صورت زیر تغییر بدید, ببینید درست میشه نتیجه اش رو بگید.
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدبه طور مثال اگر بخواهید Focus رو به صورت دستی روی textbox1 قرار دهید, باید بنویسید:
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
نشد دوست من روی OnKeyPass پیغام خطا میده :
با برداشتن قسمت else هم تغییری تو برنامه ایجاد نشدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
یه راه حل دیگه هم از توی نت پیدا کردم
به جای همه اونها شما فقط کد زیر رو کپی کنید در کلاس فرم مورد نظر. (کدهای روش قبل را پاک کنید)
بینهایت سپاسگزارم
درست شد تو این روش دیگه با رفتم به فیلد بعدی صدای بیپ از اسپیکر نمیاد فقط یه موردی اینجا پیش اومده که تو روش قبلی نبود وقتی با اینتر روی عناصر در حال حرکت هست وقتی روی یه دکمه میاد با اینتر به عنصر بعدی میره در صورتی که باید با اینتر روی دکمه ، برنامه اجرا بشه تا اونجا که برداشت کردم باید یه شرط بزاریم توی تابع که اگه دکمه ای با فلان نام بود کلا کد داخل تابع اجرا نشه چطوری باید نام عنصر فعلی رو دریافت و چک کنم یا یه راهی که این قضیه رو بشه کنترل کرد
ممنون
Last edited by hadi_en; 27-01-2011 at 11:26.
بهتر است نوع کنترل جاری رو چک کنید تا نام اون
شرطی که اضافه میکنیم اینه که اگر نوع کنترل جاری از جنس Button بود دستورات داخل if اجرا نشه
برای دسترسی به کنترل جاری از دستور this.ActiveControl استفاده میکنیم.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)