تبلیغات :
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی، صداگیر ماینر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]




صفحه 1 از 2 12 آخرآخر
نمايش نتايج 1 به 10 از 15

نام تاپيک: حذف کنکور و عواقب آن

  1. #1
    Banned
    تاريخ عضويت
    Jan 2007
    محل سكونت
    2deep4u
    پست ها
    3,728

    پيش فرض حذف کنکور و عواقب آن

    اگر کنکور حذف بشه، یک ملاک باید باشه. جدا از نمره، مسلما فعالیتهای خارج از درس ملاک خواهد بود. و ما در ایران دو فعالیت خارج از درس داریم که به گونه ای با دین مرتبطن. پس اگر قرار باشه اعضای فعال بسیج و انجمن اسلامی از امتیازی جهت ورود به دانشگاه بهره ور باشن، دانشگاهها پر میشه از افرادی که صرفا [بقیه ش رو خودتون حدس بزنید].

    متاسفانه.

  2. #2
    آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Mar 2007
    محل سكونت
    پیاده رو های حوالی میدان ولیعصر!
    پست ها
    1,461

    پيش فرض

    همین الانم به اندازه کافی دست چین شده ها وارد دانشگاه میشن...

    اون وقتم فرقی با الان نخواهد کرد از اون لحاظ.

    =====
    از لحاظ فشار به جوونای بدبخت خیلی میتونه موثر باشه که عملکرد چند سالشون ملاک ورود باشه نه خودکشیشون تو یک یا دو سال.

  3. این کاربر از hamidras بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است


  4. #3
    آخر فروم باز bahador2009's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2008
    محل سكونت
    شهر
    پست ها
    1,080

    پيش فرض

    کنکور که حذف بشه اونوثت عواقبش رو نشون میده.
    الان به هیچ وجه نمیشه درموردش نظر داد ، کاملا بستگی به سیاست بعدش داره.

  5. این کاربر از bahador2009 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است


  6. #4
    ناظر فوتبال خارجی و مسابقه و سرگرمی Reza31001's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2010
    محل سكونت
    مشهد
    پست ها
    3,760

    پيش فرض

    ایول تاپیک

    حذف کنکور از مباحث فوق العاده مهم برای دانش آموزانه که احتمالا تا چند سال دیگه عملی میشه

    اینکه کنکور یک سری معایب و یک سری محسنات داره در اون شکی نیست اما باید دید معایب اون اونقدر ایجاد مشکل میکنه که کنکور رو حذف کرد ؟ و مهمتر از اون جایگزین کنکور طرح بهتری از کنکور خواهد بود یا یه سری مشکلات جدید رو هم اضافه می کنه؟

    اول در مورد دوستمون که گفته در صورت نبود کنکور لازمه برای ورود به دانشگاه ملاکی هم برای فعالیت های غیر درسی گذاشته بشه بگم که تا اونجایی که من میدونم در طرح ارائه شده همچین مسئله ای ارائه نشده و ضمنا همون طور که دوست عزیز دیگمون گفتن در حال حاضر هم به اندازه کافی این مسائل وجود داره ( از المپیاد ها و جشنواره خوارزمی بگیرید تا سهمیه بسیج و...)
    - در حال حاضر در دانشگاه فردوسی و در رشته ای که من درس می خونم حدود 55 نفر پذیرش شدن و این درحالیه که در دفترچه انتخاب رشته سازمان سنجش برای دوره روزانه و شبانه مجموعا 40 نفر ظرفیت اعلام شده بود !!

    اما خوبی ها و بدی های کنکور : 1- مهمترین اشکالی که به کنکور گرفته میشه و الحق والانصاف هم درسته اینه که تمام تلاش های 12 ساله یه دانش آموز قراره در 4 ساعت مورد ارزیابی قرار بگیره حال شما فرض کنید یک به هر دلیلی نتونه سر جلسه حاضر بشه مثلا در راه رسیدن به جلسه تصادف کنه و صرفا برای یه نصفه روز به مشکل بر بخوره !! تنها کاری که میشه کرد اینه که بره وسال بعد بیاد!! ( و برای اقا پسرا که بدتره چون باید برن سربازی!!)

    البته اشکال دیگه ای هم به کنکور گرفته میشه و اون ایجاد جو و فضای روانی در مورد کنکور در جامعه است. ایجاد کلاس ها و موسسات و کتاب های رنگ و وارنگی که فضای آرام خانواده ها رو به هم میریزه و این وسط عده ای با سو ءاستفاده به سودهای کلانی میرسن. این موضوع به نظر من درسته که مشکل بزرگیه اما منشا اون کنکور نیست بلکه به بی کفایتی برخی آقایون (!) پایین بودن فرهنگ بعضی از خانواده ها و... است شما ببینید بعد از ارائه طرح حذف کنکور موسسات زیادی رو می بینیم که اقدام به برگزاری کلاس های افزایش معدل کردن رویه بسیاری از انتشارات کنکوری به این سمت رفته که کتاب هایی برای امتحانات تشریحی و نهایی تولید کنند بنابراین در این زمینه در صورت حذف کنور این مشکل همچنان پا برجاست و افراد و موسسات و... فقط در قالبی جدید به همون فعالیت قبلی شون ادامه میدن

    2- اما ویژگی های مثبت کنکور : همون طور که جای دیگری اشاره کرده بودم کنکور فقط سنجش علمی نیست کنکور محل آزمون هوش ، خلاقیت ، سرعت عمل ، مدیریت، ابتکار و مسائل دیگری است که هیچ وقت در آزمون های تشریحی به اون پرداخته نمیشه ( البته فقط در سیستم آموزشی کشور ما!!) به همین دلیله که هر ساله دانش آموزان بسیاری رو می بینیم که با وجود کسب معدل های بسیار خوب ( حتی بالا تر از 19/5) در کنکور موفق به کسب رتبه خوبی نمیشن دلیل این موضوع صرفا به این بر میگرده که دانش آموزان ایرانی با صرف مطالعه زیاد می تونن در امتحان تشریحی نمره 20 بگیرنن اما یک فرد موفق در جامعه صرفا کسی است که توانایی مطالعه بالا داشته باشه یا کسی که بتونه در مواقع حساس با مدیریت صحیح و خلاقیت و... بهترین تصمیم رو بگیره ( تا به حال به این موضوع فکر کردین که چرا دانش آموزانی که عمدتا لقب خرخون رو بین همکلاسی ها دارن زیاد در کلاس محبوب نیستن؟)

    یادمه در زمانی که خودم رو برای امتحانات نهایی سال سوم آماده می کردم ( خرداد 88) یکی از مسولین اعلام کرد که در امتحانات نهایی سال 87 چند هزار نفر ( دقیقا یادم نیست اما مطمئنم بیش از هزار نفر بود) معدل 20 داشتن حالا اگر فرض کنیم حداقل چند صد نفر در هر رشته معدل 20 میگرین - که مطمئنا این طور هست - به این ترتیب ما یک کنکور رو حذف کردیم و به جای اون چندین کنکور دیگه رو اضافه می کنیم! در این صورت دانش آموز ما می دونه اگر در هر کدوم از امتحاناتی که میده کوچک ترین لغزشی داشته باشه و نمره 20 رو از دست بده احتمالا دانشگاه شریف رو هم از دست میده! ( این درحالیه که خود من با اینکه معدل کتبی 18/49 داشتم می دونستم که می تونم حتی در دانشگاه شریف هم پذیرفته بشم )

    و اما مهمترین ( البته به نظر من ) ویژگی مثبتی که کنکور در مقابل ازمون تشریحی داره اینه که اولا تقلب در اون خیلی کمتره و دوما در اعلام نتایج اون کمترین اشکالی وجود نداره سازمان سنجش بارها اعلام کرده که درصد خطا در تصحیح پاسخنامه داطلبان صفر هست ( طبق اعلام این سازمان تمام پاسخنامه ها دو بار با دستگاه بررسی میشن و حتی بعضی از پاسخنامه ها به صورت اتفاقی با دست هم - بار سوم - تصحیح میشن) حالا من از شما می پرسم که آیا امتحانات نهایی سال سوم دقیق تصحیح میشه؟ نمی خوام وارد بحث های رشوه و این گونه مسائل بشم چون می دونم احتمال وجود داشتن اونا خیلی کمه و اصلا به این بحث کاری ندارم اما اگه واقه بینانه به این مسئله نگاه کنیم تصحیح دقیق - تا حدد که خطا واقعا صفر باشه - امتحانات نهایی اصلا امکان پذیر نیست مهمترین دلیلش هم اینه که انسان موجودی است جایز الخطا !
    از طرف دیگه در کلیدهایی که برای امتحانات تشریحی به مصححان داده میشه جواب دقیق سوالات طبق متن کتاب درسی درج شده و در انتها هم گفته شده که اگر دانش آموز مفهوم را رسانده نمره برای او لحاظ بشه. این موضوع واقعا حساسه چون تصحیح در این مورد سلیقه ای میشه
    ممکنه بعضی ها بگن که برای جلوگیری از وجود همچین مشکلاتی برگه ها دوبار تصحیح میشه. در جواب باید بگم دبیران خود من هم به هر حال جزو مصححان بودن و برای ما می گفتن که گاهی اوقات دو دبیر با همدیگه تبانی میکردن و ... اصلا فرض کنیم این موضوع هم صحت نداشته باشه اگر دو بار تصحیح برگه ای به یک نمره نرسه برگه به نفر سومی داده میشه و نظر اون نظر نهاییه و بحثی در اون نیست خوب همون طور که گفتم انسان جایز الخطاست یک اشتباه ( حتی اشتباه ناخواسته) در گوشه ای از کشور بر تمامیه داطلبان کنکور ( به دلیل اینکه نمرات تبدیل به تراز میشن) تاثیر میذاره ( هر چند ممکنه این تاثیر ناچیز باشه اما به هر حال این وسط حق افرادی ضایع میشه)


    در پایان نظر من اینه که اگر قراره کنکور حذف بشه و جایگزین اون امتحانات نهایی باشه که در حال حاضر در کشور ما برگزار میشه این کار اشتباه بسیار بزرگیه و نه تنها ورود به دانشگاه رو بهتر و عادلانه تر نمیکنه بلکه همون مشکلاتی رو که امروزه کنکور ایجاد کرده به نحو دیگه ای ادامه خواهد داد

  7. این کاربر از Reza31001 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است


  8. #5
    Banned
    تاريخ عضويت
    Jan 2007
    محل سكونت
    2deep4u
    پست ها
    3,728

    پيش فرض

    در پایان نظر من اینه که اگر قراره کنکور حذف بشه و جایگزین اون امتحانات نهایی باشه که در حال حاضر در کشور ما برگزار میشه این کار اشتباه بسیار بزرگیه و نه تنها ورود به دانشگاه رو بهتر و عادلانه تر نمیکنه بلکه همون مشکلاتی رو که امروزه کنکور ایجاد کرده به نحو دیگه ای ادامه خواهد داد
    و حتی بدتر خواهد شد.

    والدین فکر میکنن تنها سد راه فرزندانشون در داشتن یک زندگی موفق، همین امتحان چهارساعتی هست. این باور یک عده آدم سودجو رو (مثل مستر قلمچی) به خالی کردن جیب والدین میکشونه. کتابهای بسیار زیاد، که به سلیقه ی خود نویسنده طراحی شدن و گاهی کوچکترین ربطی به کتاب درسی ندارن (جز کتابهای انتشارات فاطمی)، کتابهای تست تالیفی که از سر و مغز یک عده تست بیخود میریزه، که گاها یکین، و میبینی یک 400 صفحه کتاب پرِ تست بیبار و احمقانه شده، تنها برای بدست آوردن لقمه ای پول جهود.
    ازونطرف یک عده خیال میکنن "یک سال درس بخونیم قبول شیم، بریم دانشگاه خوب، اونوقت خدا کریمه". منطق حکم میکنه که 4 ساعت هرچقدر پربار باشه، محک چهار تا شش سال نخواهد بود و اگر قرار باشه که کنکور یک محک خوب باشه، اونوقت شما 12 سال مداوم روزی 8 ساعت درس بخونید، کوچکترین تاثیری روی کنکور نداره و درس خوندن و شرکت در کنکورهای ازمایشی، بیشتر برای آشنایی با نوع متفاوت سوالها و کارکردن روی استقامتتون هست. وگرنه از زمان قدیم گفتن سواد واقعی در مغزه و کسی با خرخونی، "باهوش" نمیشه.

    حالا، گفتم، چهار ساعت محک چهارسال نیست. به فرض محال، شما با درس خونی بیش از حد باهوش شدی و رفتی یک دانشگاه خوب. آیا شما با رفتن به دانشگاه خوب، علامه شدید؟ میرید دم در، مدرک میگیرید برمیگردید یا مداوما دروس سخت و طاقت فرسا رو یاد میگیرید؟

    و درضمن، بعد از فارغ التحصیلی، به درجه ی خلافت نایل میشید و یک حرمسرا با حوریان بهشتی در انتظارتونه؟ کار کردن با یک عده که نمیشناسیدشون، ازدواجهای لپ لپ‌ی ایران، بچه داری، برو تا تهش.

    خلاصه، حذف کنکور این مسائل به شدت میده. عوض یک سال کلاس کنکور، 12 سال کلاس فوق برنامه میذارن و والدینی که نتونستن به اون چیزی که میخوان برسن، دیواری کوتاه تر از مدرسه نمیبینن پس تا جا داره خرج آقازاده هاشون میکنن و فی الواقع به مافیای آموزشی پایه میزنن.

    البته وقتی این چیزها به ذهن من میاد، مسلما سودای مسئولان امر هست و رخوتشون در مقابله با این امر آزاردهنده ست.

  9. #6
    پروفشنال REGISTERED-USER's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2010
    محل سكونت
    تنهایی مطلق
    پست ها
    806

    پيش فرض

    اگر کنکور حذف بشه، یک ملاک باید باشه. جدا از نمره، مسلما فعالیتهای خارج از درس ملاک خواهد بود. و ما در ایران دو فعالیت خارج از درس داریم که به گونه ای با دین مرتبطن. پس اگر قرار باشه اعضای فعال بسیج و انجمن اسلامی از امتیازی جهت ورود به دانشگاه بهره ور باشن، دانشگاهها پر میشه از افرادی که صرفا [بقیه ش رو خودتون حدس بزنید].

    متاسفانه.
    چه ربطی داره ! تو هم برو بسیجی شو و انجمن و اینا ... دانشگاه که چه عرض کنم مستقیم میری بهشت

    طرف تو دانشگاه بزغالستان هم درس بخونه میتونه موفق باشه اگه تلاش کنه

  10. #7
    ناظر انجمن آموزش عالی Alireza SM's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2010
    پست ها
    3,182

    پيش فرض

    اين رو يكي از آشنايانمون كه رئيس يكي از دانشگاه هاي مطرح هست بهم گفته كه قراره از چندسال بعد ؛ از اوايل خردادماه براي بچه هاي بسيجي اردوهاي علمي بزارن تو پايگاه ها كه برن مثل باهم 24 ساعته درس بخونن . بدبختي اينجاس كه 100% آموزش پرورش هم توافق ميكنه كه امتحاناتشون رو اونجا برگزار كنه اونوقت هم ميشه دقيقا مثل آزمون رزيدنتي پزشك ها

  11. #8
    Banned
    تاريخ عضويت
    Jan 2007
    محل سكونت
    2deep4u
    پست ها
    3,728

    پيش فرض

    اين رو يكي از آشنايانمون كه رئيس يكي از دانشگاه هاي مطرح هست بهم گفته كه قراره از چندسال بعد ؛ از اوايل خردادماه براي بچه هاي بسيجي اردوهاي علمي بزارن تو پايگاه ها كه برن مثل باهم 24 ساعته درس بخونن . بدبختي اينجاس كه 100% آموزش پرورش هم توافق ميكنه كه امتحاناتشون رو اونجا برگزار كنه اونوقت هم ميشه دقيقا مثل آزمون رزيدنتي پزشك ها
    بسیح تا جایی که میدونم نهاد بدرد بخوری هست، من خودم توی بسیج بودم زمانی و میدونم که زیاد کاری به دین و مذهب نداره بیشتر کارشون حال دادن و حال گرفتن متقابل هست.
    مشکل اصلی انجمن اسلامی هست.

  12. #9
    پروفشنال vahid-p's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2010
    محل سكونت
    دانشكده مهندسی کامپیوتر امیرکبیر-نرم افزار ( سابقا م.پز
    پست ها
    969

    پيش فرض

    به نظرم اگر مثل کنکور دقت و نظارت باشه، امتحان نهایی گزینه خوبیه و حتما باید تستی باشه چون تشریحی حق دانش آموزا ضایع می شه.
    ولی چون نمی شه مثل کنکور برگزار کرد، به نظر من این کنکور می تونه معتبر باشه.
    ولی یه عقیده دارم اونم اینکه هر کسی که لیاقتش باشه بره فلان دانشگاه میره، چی تو این نظام چه نظام دیگه ای ( منظورم نظام آموزشیه! )
    قبول دارم باید زحمت بکشه و شاید بشه این زحمت ها رو به حداقل رسوند، ولی کلا به نظر من در آخر همونایی می رن دانشگاه که با کنکور هم می تونستن برن دانشگاه.
    البته من قبول دارم استثنا وجود داره و بعضیا هستن که تست رو درک نمی کنن با اینکه درسشون خوبه. بلاخره استثناها رو نباید ملاک قرار داد. پس در یک جمع بندی:
    سیستم جدید در صورتی جوابگوست که :
    1- تستی باشد 2- مطابق مطالب و سطح کتاب درسی باشد 3- درصد تقلب در حوزه ها به صفر میل کنه مثل کنکور 4- امکان جبران نمره های بد کسب شده در نوبت های سه ماهه متوالی وجود داشته باشه.
    و یه خورده هم ظرفیت دانشگاههای سراسری روزانه و شبانه بره بالا.

  13. #10
    کاربر فعال انجمن هنر هفتم بردیا's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2007
    محل سكونت
    تهران
    پست ها
    9,715

    پيش فرض

    بسیح تا جایی که میدونم نهاد بدرد بخوری هست، من خودم توی بسیج بودم زمانی و میدونم که زیاد کاری به دین و مذهب نداره بیشتر کارشون حال دادن و حال گرفتن متقابل هست.
    مشکل اصلی انجمن اسلامی هست.
    اگه منظورت انجمن اسلامی دانشگاها هستش عملا هیچگونه قدرتی ندارن و فقط هم تو سری خور هستن و حتی آبدارچی داشکده هم به خودش اجازه میده هر وقت عشقش کشید مطالبی رو که براش زحمت کشیدن و تو بورد زدن برداره.
    مسلما بعدها هم با حذف کنکور هیچ امتیازی به اینا اضافه نمیشه چون اساسا انجمن اسلامی محل جمع شدن یه عده آدم خاص هستش که مخالف جریان gov فعلی هستن.

    حالا اگه منظورت یه انجمن اسلامی دیگه هستش من نمیدونم

  14. 3 کاربر از بردیا بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند


صفحه 1 از 2 12 آخرآخر

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

  • شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •