با سلام
من به هیچ کس اعتماد ندارم. یعنی حتی به پدر و خواهر های خودم هم اعتماد ندارم و حرف هامو بهشون نمیزنم... و همیشه شک دارم یک روز این حرف ها علیه من استفاده بشه و از این قبیل موارد...
توطئه بکنند افراد علیه من
آیا من مشکلی دارم یا طبیعی هست؟
با سلام
من به هیچ کس اعتماد ندارم. یعنی حتی به پدر و خواهر های خودم هم اعتماد ندارم و حرف هامو بهشون نمیزنم... و همیشه شک دارم یک روز این حرف ها علیه من استفاده بشه و از این قبیل موارد...
آیا من مشکلی دارم یا طبیعی هست؟
Last edited by iranch; 20-01-2011 at 18:48.
تجربه بدی داری یعنی ازت سوءاستفاده شده + تو محیط پرتنش و بد بزرگ شدی ؟
منم مشکلاتی شبیه مشکل تو دارم .
Last edited by meisam317; 23-01-2011 at 01:04.
سلام واقعیتش نمیشه همینطوری و به این سادگی روی افراد تشخیص گذاشت ولی این ویپگیها که گفتید شبیه اختلال شخصیت پارانویید هست که ویژگی اصلیش شک هست .به هر حال حتما به نزد یه روانشناسی مراجعه کنید .من خودم دانشجوی روانشناسی هستم.
با تشکر!
از كي اينجوري شدين؟موقع تماشاي تلويزيون هم فك ميكنين دارن درباره شما حرف ميزنن؟من به هیچ کس اعتماد ندارم. یعنی حتی به پدر و خواهر های خودم هم اعتماد ندارم و حرف هامو بهشون نمیزنم... و همیشه شک دارم یک روز این حرف ها علیه من استفاده بشه و از این قبیل موارد...
نه ولی غذا میخورم مثلا سس میریزم روی غذا یاد خون میافتم
جواب اصلي رو ندادين هميشه اينجوري بودين يا جديدا اينجوري شدين؟نه ولی غذا میخورم مثلا سس میریزم روی غذا یاد خون میافتم
در محیط پر تنش بزرگ شدم
---------- Post added at 01:54 AM ---------- Previous post was at 01:51 AM ----------
چند ماهی هست اما افکار مزاحم یک سالی هست که دارم و دکتر روانپزشک بهم کلرودیازپکساید و تری فلوئوپرازین داد و قرار شده دوباره برم پیشش افکار مزاحم زیاد تو سرم میاد و به سرم میزنه
همش فکر میکنم توطئه ای برای من صورت خواهد گرفت و من نباید مدرک و سندی از خودم به جا بزارم تا مردم ازم سو استفاده در آینده نکنن...
ببخشين من سوال خصوصي ميپرسم اما واقعا دوست دارم كمكتون كنم چون خودمم يه زماني اينجوري بودم و البته العان هستمچند ماهی هست اما افکار مزاحم یک سالی هست که دارم و دکتر روانپزشک بهم کلرودیازپکساید و تری فلوئوپرازین داد و قرار شده دوباره برم پیشش افکار مزاحم زیاد تو سرم میاد و به سرم میزنه
همش فکر میکنم توطئه ای برای من صورت خواهد گرفت و من نباید مدرک و سندی از خودم به جا بزارم تا مردم ازم سو استفاده در آینده نکنن...
تا العان موادي مثل حشيش-شيشه يا اكستازي مصرف كردين؟
خیر در عوض سختی در چند سال اخیر زیاد کشیدم
ميشه بيشتر توضيح بدين البته اگه مايل هستينخیر در عوض سختی در چند سال اخیر زیاد کشیدم
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)