سلام. كسي مي دونه كه چطوري ميشه سينماي خانگي رو به تلويزيون وصل كرد تا بشه صدا هاي تلويزيون رو هم با سينما بشنويم؟؟![]()
سلام. كسي مي دونه كه چطوري ميشه سينماي خانگي رو به تلويزيون وصل كرد تا بشه صدا هاي تلويزيون رو هم با سينما بشنويم؟؟![]()
سلام...منم همین مشکل و داشتم...اول باید ببینی پشت هر دو دستگاهت ورودی اپتیکال داره یا نه؟!!! اگه داره که راحتی و فقط باید بری یه کابل اپتیکال بگیری و وصلش کنی....
راستی دوست عزیز جواب سوال من رو میدونی؟ چند تا پست پایینتره...در مورد پخش movie از دستگاه دی وی دی پلیر
خروجی Audio Out تلوزیون رو به Line IN پلیر وصل کن و اگر CEC رو ساپورت کنه که بهتر
پلیر رو روی AUX بزار و .........
سلام. بچه ها فقط اپیتیکال نوری و HDMI داره و بقیه ورودی هستن تو تلویزیون. یه کامپوننت داره و یه صدا ورودی.حالا چطور میشه صدا ال ای دی رو زد به سینما خانگی؟
تلویزیون باید خروجی صدا داشته باشه وگرنه نمیشه.
سلام
سونی 37 اینچ خروجی صدا داره؟؟؟
خودم جواب خودمو میدم: اره داره![]()
خود تلویزیون و اسپیکرها به تنهایی میشه به هم وصل بشوند؟ منظور اسپیکرهای 5 تکه است . آخه تلویزیون یه خروجی صوتی داره و ساب سه تا ورودی
Last edited by rouzbeh_ziafati; 12-05-2014 at 06:30.
اه تیوی شما خروجی کابلاپتیکال داره یه کابل 6 تمانی بگیر و به سینما خاتنگیت ول کن بهمین راحی
سلام میشه جواب این دوستمونم بدید منم همین مشکل دارم اتصال اسپیکرهای 5 تیکه به تلویزیون ال ای دی که خروجی اپتیکال و هدفون داره که الان فقط با سیم یک به یک از هدفون کشدیم زدم به اسپیکر که فط یکیشون میخونه ؟!
نقل قول : خود تلویزیون و اسپیکرها به تنهایی میشه به هم وصل بشوند؟ منظور اسپیکرهای 5 تکه است . آخه تلویزیون یه خروجی صوتی داره و ساب سه تا ورودی
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)