تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 1 از 4 1234 آخرآخر
نمايش نتايج 1 به 10 از 31

نام تاپيک: hp envy 15 نخرید!!!! اگه پولتونو دوست دارید!

آخر فروم باز night lord's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2007

پيش فرض hp envy 15 نخرید!!!! اگه پولتونو دوست دارید!

سلام .
    عزیزان من یه hp envy 15 خریدم الان 5 روزه . به مشکل بزرگی برخوردم که ممکنه تمام لپتاپ های hp envy 15
    همین مشکل رو داشته باشن .
    من اینو میگم و خواهش میکنم خواهش میکنم اگه کسی این مدل رو داره این مطلب رو بخونه و تستی که پایین گفتم رو بکنه تا مطمئن بشه که لپتاپش مشکل نداره و بیاد بگه تا کسایی که میخوان این مدل رو بخرن هم بدونن مشکل چیه و روشن بشن و من هم بدونم این مشکل فقط برای لپتاپ من بوده یا نه؟

والا من وقتی این مدل رو خریدم و بایوس رو آپدیت کردم (همون مسئول گارانتی آپدیت کرد)آوردم خونه و با نرم افزار easeus partirion master پارتیشن بندی کردم . برای اینکه درایو ریکاوری و ویندوز اوریجینالش پاک نشه .
    تو پارتیشن بندی یه درایو 430 گیگ از درایو c: جدا کردم که برنامه هامو تو اون نصب کنم بعد ریستارت کردم که به شدت سرعت سیستم اومد پایین و اون درایوی که ساخته بودم رو نمیشناخت و وقتی روش کلیک میکردم هنگ میکرد سیستم .
    خلا صه بگم بعد از دو روز کلنجار رفتن باهاش با بیش از 30 نرم افزار چک و غیره از بوت , به کمک مسئول گارانتی شرکت , نتو نستیم پارتیشن رو درستش کنیم و مجبور شدیم کل هارد رو Fdisk کنیم و از dvd های بکاپ استفاده کنیم . که وقتی dvd رو میزاشتیم و میرفتیم برای ریکاوری
    تو منوی hp recovery manager که بعد از ریستارت تو بوت میاد بالا قسمت system recovery غیر فعال بود . و باز هم نشد . البته قبل از fdisk کردن بوسیله درایو ریکاوری هم تلاش کرده بودیم و باز هم نشده و اخطار میداد درایو در دسترس نیست .
    رفتیم که یه ویندوز xp یا 7 روش نصب کنیم که جفت این ویندوز ها هارد رو نمیدیدند . و خلاصه بگم بعد از پاک کردن ویندوز اوریجینال خودش , ما خودمون , نه , تونستیم روش ویندوز نصب کنیم و نه تونستیم recovery کنیم , و این یعنی لپتاپ به هیچ دردی نمیخوره و روش سیستم عامل نصب نمیشه هیچ عنوان .
    خلاصه گارانتی قبول کرد یه لپتاپ جدید به من بده .

ولی سوال من از کسایی که این مدل رو دارن اینه:

تا حالا خواستی روش ویندوز نصب کنی یا بخوای ریکاوری رو برگردونی؟؟
    و اگه خواستی تونستی هارد رو ببینی و درایو هاتو برای نصب ویندوز ببینی که بخوای فرمت کنی؟
    و یا خواستی تا حالا با dvd ریکاوری کنی؟ و اگه خواستی تو صفحه recovery manager که بعد از ریستارت ویندوز و تو بوت میاد بالا تونستی گزینه system recovery رو فعال ببینی؟

یعنی اگه یه روزی خدایی نکرده ویندوزت خراب بشه اصلا نمیتونید ویندوز نصب کنید و یا ریکاوری کنید . میشه یه تست بزنید و نتیجه رو بگید ؟

چون اگه ویندوزتون خراب بشه لپتاپو باید بندازید دور .

روش تست کردن بدون اینکه به ویندوز خودتون آسیب برسه :

به وسیله xp:
    فقط یه ویندوز x بزاری تو درایو و بزارید بره برای نصب بعد از اینکه یه صفحه آبی اومد و یه سری نوشته پایین صفحه شروع کرد کرد به اومدن و رفتم صبر کنید تا تموم بشه بعد از این مرحله باید برید تو صفحه بعدی که بسته به ورژن ویندوزتون یا صفحه انتخاب درایو ها هست یا یه صفحه دیگه میاد که باید اینتر کنید تا بعد میره تو صفحه انتخاب درایوها . اگه تونستید به این مرحله برسید و درایو هارو دیدید یعنی اینکه میتونید اونارو فرمت کنید و ویندوز نصب کنید و اگه ندیدید و بعد از اون نوشته ها یه صفحه آبی اومد که از بالا تا وسط صفحه نوشت های آبی بود و هیچ کاری نمیتونستید بکنید . یعنی سیستم شما هم مثل منه و باید تا ویندوزتون خراب نشده یه فکری بکنید .

به وسیله 7:
    ویندوز 7 رو میزارید و میرید تو نصب و بعد از اینکه یه خطی پایین صفحه دوبار پر شد تو صفحه اول زبون نصب رو انتخاب میکنید و تو صفحه بعد windows setup رو که وسط صفحه نوشته بزنید تا بره تو قسمت دیدن درایو ها اگه تونستید درایو هاتون رو ببینید و آپشنها فعال بود یعنی اینکه سیستم شما هم مثل منه و باید تا ویندوزتون خراب نشده یه فکری بکنید .

خواهش میکنم تست کنید و جواب بدید تا خیال من و خودتون و اون کسایی که میخوان بخرن راحت بشه .

تاريخ عضويت
    Mar 2007

پيش فرض

اینارو گفتم ترسیدین حالا یه چیزی دیگه درموردش بگم تا ببینید hp چیکار کرده .

این مدل رو ما مجبور شدیم بازش کنیم تا هارد رو دربیاری و وقتی بازش کردیم کاملا سیستم تهویه حرفهای رو جلوی خودم دیدم .
    برای اینکه دماش رو کنترل کنه از دوتا سیستم کولینگ مجزا استفاده کرده . شامل دوتا فن برای cpu و یه فن مجزا با هدسینکو غیره برای VGA .

آخر فروم باز pooriya_hp's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2010
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

من این مشکل رو اولین باره که می شونم .....

- شما درایو ریکاوری داشتید ؟؟
    - ویندوز رو خودتون ریختید ؟؟؟
    - قبل از ایجاد پارتیشن این مشکل وجود داشت ؟؟؟

اما در مورد فن هاش بگم که شما یه نگاه به کانفیگش بکن .... خب این کانفیگ قطعا سیستم خنک کنندگی خوب هم میخواد ....

پروفشنال amirkalak6's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2007

پيش فرض

حالا ما هي ميگيم hp اشغاله بعضيا ناراحت ميشن!!!!

تاريخ عضويت
    Apr 2010
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

شما حرفت رو بزن ... کسی اینجا ناراحت نمیشه .....

---------------------
    ضمنن شما رفتی لپ تاپ دست دوم اونم از سری DV خریدی که مشکل سوختن گرفیک داشتن ....

اگر قبل خرید در همین انجمن تاپیک مشاوره میزدی من خودم اولین کسی بودم که بهت می گفتم این مدل رو بر ندار ....

چون خودم هم 6000 دارم و هم 9000 ......

------------------------
    ضمنن سعی کنید که یه کمپانی رو نبرید زیر سوال ....
    ------------
    موفق باشید

6. 2 کاربر از pooriya_hp بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز roteal2007's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007
    محل سكونت
    اصفهون نصف جهون...

پيش فرض

وا عجبا قربون ایسر که رو لپ تاپاش ویندوز نمیزاره

تاريخ عضويت
    Mar 2007

پيش فرض

من این مشکل رو اولین باره که می شونم .....

- شما درایو ریکاوری داشتید ؟؟
    - ویندوز رو خودتون ریختید ؟؟؟
    - قبل از ایجاد پارتیشن این مشکل وجود داشت ؟؟؟

اما در مورد فن هاش بگم که شما یه نگاه به کانفیگش بکن .... خب این کانفیگ قطعا سیستم خنک کنندگی خوب هم میخواد ....
    آره عزیز درایو ریکاوری داشتم .
    میخواستم بریزم ولی اونجوری که گفتم شد .
    قبل از ایجاد پارتیشن که نمیخواستم ویندوز عوض کنم که بدونم مشکلی وجود داره یا نه .
    ولی قبل از ایجاد پارتیشن همه چی کاملا ok و عادی بود .

تاريخ عضويت
    Apr 2010
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

والا جای تعجب داره .... هارد هر چقدر هم جنس آشغال باشه دیگه با دستکاری پارتیشن نباید خراب بشه .....

تاريخ عضويت
    Mar 2007

پيش فرض

اتفاقا هاردش خیلی با کیفیت به نظر میومد باشه samsung بود .
    اما هنوز نفهمیدیم مشکل از کجاست؟

خدا کنه بپه ها یی که دارن بیان بگن این مشکل رو دارن یا نه؟

آخر فروم باز farzan311's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2009
    محل سكونت
    mostly Tehran and sometimes Isfahan

پيش فرض

من که خودم میخوام بگیرم کلی دربارش چه توی فروم های فارسی چه خارجی تحقیق کرده بودم دیگه درباره هر مشکلی یه چیزی شنیده بودم ولی این اولین باره که دیدم خیلی ها در مورد داغ کردن و مشکل گرافیک و .... حرف زده بودند غیر از این
    شما وقتی با اون نرم افزار پارتیشن بندی کردی پارتیشن ریکاوری رو سالم گذاشتی؟
    بعد از پارتیشن بندی درایو های جدید رو فرمت کردید؟

12. این کاربر از farzan311 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

صفحه 1 از 4 1234 آخرآخر

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •