تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

نمايش نتايج 1 به 9 از 9

نام تاپيک: استفاده از با کیفیت ترین کابل برای سیستمهای تصویری

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Dec 2010

پيش فرض استفاده از با کیفیت ترین کابل برای سیستمهای تصویری

با سلام از دوستان مطلع خواهشمدم راهنمایی بفرمایید که آیا از کابل کامپوننت می شود در پورتهای کامپوزیت (زرد سفید قرمز )استفاده کرد واینکه تاثیری در بالارفتن کیفیت یا احیانا افت کیفیت دارد؟
    با عرض پوزش منظورم سیستمهای تصویری بود
    Last edited by marcopolo2; 20-01-2011 at 20:17. دليل: اشتباه در استفاده از کلمه مورد نظر لطفا در موضوع عنوان هم تصحیح شود

در آغاز فعالیت amdj's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2009
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

سلام دوست گرامی. متاسفانه خیر چون اساسا با هم فرق دارند مثلا کابل کامپوننت 5 رشته و کامپوزیت 3 رشته است و غیره.
    برای شما و دیگر دوستان کیفیت پورتهای مختلف را در زیر ذکر میکنم.(منبع مجله عصر شبکه)
    1- composite =>35
    2- S-Video =>50
    3- component=>80
    4- VGA =>85
    5- Firewire =>85
    6- DVI =>88
    7- USB =>88
    8- HDMI =>92
    همانطور که میبینید کمترین کیفیت کامپوزیت و بیشترین HDMI میباشد.
    موفق باشید.

3. 2 کاربر از amdj بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Dec 2010

پيش فرض تشکر

متشکرم دوست عزیز از پاسختان
    اما جواب این پاسخم رانگرفتم که آیا اگر تاثیر ندارد استفاده از کامپوننت باعث افت کیفیت نسبت به کامپوزیت هم می شود؟
    ممنون می شوم از دوستان خوب

حـــــرفـه ای t_tanhayam's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2009
    محل سكونت
    پيش امام رضا

پيش فرض

متشکرم دوست عزیز از پاسختان
    اما جواب این پاسخم رانگرفتم که آیا اگر تاثیر ندارد استفاده از کامپوننت باعث افت کیفیت نسبت به کامپوزیت هم می شود؟
    ممنون می شوم از دوستان خوب
    -دوست عزيز خروجي كامپوننت كيفيت بهتري نسبت به خروجي هاي 3 فيش داره
    -مسلما اگر به جاي كامپوننت از خروجي 3 فيش استفاده كنيد كمي افت كيفيت رو شاهد خواهيد بود هر چند اندك
    علاوه بر اين نوع فايلي كه دارين اجرا ميكنيد هم كيفيتش ميتونه تاثير گذار باشه در خروجي

6. این کاربر از t_tanhayam بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Dec 2010

9 سوال دوباره

-دوست عزيز خروجي كامپوننت كيفيت بهتري نسبت به خروجي هاي 3 فيش داره
    -مسلما اگر به جاي كامپوننت از خروجي 3 فيش استفاده كنيد كمي افت كيفيت رو شاهد خواهيد بود هر چند اندك
    علاوه بر اين نوع فايلي كه دارين اجرا ميكنيد هم كيفيتش ميتونه تاثير گذار باشه در خروجي
    دوست عزیز ضمن تشکر فکر کنم منظورم رادرست مطرح نکردم (عضو جدید وهزار عیب..)منظورم دقیقا بر عکس این بود که اگه برای خروجی کامپوزیت(پورتهای کامپوزیت) از کابل کامپوننت استفاده کنم کیفیت نسبت به کابل کامپوزیت افت نمی کند؟
    ممنونم از همه دوستان

حـــــرفـه ای *Alucard*'s Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2009
    محل سكونت
    A Town Called Hypocrisy

پيش فرض

دوست عزیز ضمن تشکر فکر کنم منظورم رادرست مطرح نکردم (عضو جدید وهزار عیب..)منظورم دقیقا بر عکس این بود که اگه برای خروجی کامپوزیت(پورتهای کامپوزیت) از کابل کامپوننت استفاده کنم کیفیت نسبت به کابل کامپوزیت افت نمی کند؟
    ممنونم از همه دوستان
    نه دوست عزیز افت پیدا نمیکنه معمولا کابلهای کامپوننت کیفیت ساخت بهتری نسبت به کامپوزیت دارن.

9. 2 کاربر از *Alucard* بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال Ami R 940's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2006
    محل سكونت
    شهرآرا تهران

پيش فرض

کامپوزیت سینگال های تصویر رو کمپرس و از یک کانال ارسال میکنه اما کامپونت تصویر رو کمپرس نمیکنه و از چند کانال می فرسته در نتیجه شاهد کیفیت تصویر بهتر در کابل های کامپونت هستین تقریبا حول و حوش 35 40 درصد کیفیت بهتر نسبت به کامپوزیت .

کابل کامپونت هم کابلی درجه یک و با کیفیت عالی هستش که در اون از خلاء استفاده شده باشه منظور از خلاء محفظه اي كه محتوي هيچ جسم مادي حتي هوا نباشه خلاء نامیده میشه .

کابل hdmi هم کابل داریم تا کابل ! کابلی که در سطح عالی و درجه یک باشه باید از آلیاژ طلا درش استفاده شده باشه تا درصد نویز به صفر برسه اطلاعات از طریق طلا سریع تر و درصدنویز به صفر میرسه.

11. 3 کاربر از Ami R 940 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال انجمن های سخت افزار و لپ تاپ afshin b's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2009
    محل سكونت
    ساری

پيش فرض

کامپوزیت سینگال های تصویر رو کمپرس و از یک کانال ارسال میکنه اما کامپونت تصویر رو کمپرس نمیکنه و از چند کانال می فرسته در نتیجه شاهد کیفیت تصویر بهتر در کابل های کامپونت هستین تقریبا حول و حوش 35 40 درصد کیفیت بهتر نسبت به کامپوزیت .

کابل کامپونت هم کابلی درجه یک و با کیفیت عالی هستش که در اون از خلاء استفاده شده باشه منظور از خلاء محفظه اي كه محتوي هيچ جسم مادي حتي هوا نباشه خلاء نامیده میشه .

کابل hdmi هم کابل داریم تا کابل ! کابلی که در سطح عالی و درجه یک باشه باید از آلیاژ طلا درش استفاده شده باشه تا درصد نویز به صفر برسه اطلاعات از طریق طلا سریع تر و درصدنویز به صفر میرسه.
    سلام امیر جان.
    فکر کنم یکم اشتباه میکنی. تا اونجایی که من میدونم HDMI و DVI به صورت دیجیتال (کمپرس نشده) دیتا رو انتقال میدن، کامپوزیت و کامپوننت به صورت آنالوگ دیتا رو انتقال میدن یعنی کمپرس میکنن.

13. 2 کاربر از afshin b بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    May 2008

پيش فرض

دوستان یه سوال من پشت دستگاهم 3 تا خروجی کامپوننته در حالیکه پشت تلویزیون 5 تا ورودی داره ؟چطور میشه که اینجوری میشه ؟کامپوننت 3 به 5 داریم ؟کابل کامپوننت خوب هم چی داریم ؟

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •