تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 1 از 2 12 آخرآخر
نمايش نتايج 1 به 10 از 13

نام تاپيک: samsung galaxy 551 یا nokia c6

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Jun 2009

پيش فرض samsung galaxy 551 یا nokia c6

فکر کنم چند ماهی طول بکشه تا قیمت گلکسی 551 بیاد پایین. c6 هم الان 250 تومانه. فکر کنم وقتی گلکسی بیاد زیر 250 تومان c6 اومده زیر 200 تومان

دوربین و رزولوشن صفحه نمایش c6 بهتره در مقابل گلکسی سی پی یو پر سرعت تر و سیتسم عامل بهتری داره
    نوع سیستم عامل برای من زیاد مهم نیست فقط win mobile نباشه. باهاش راحت نبودم. سی پی یو 434 مگاهرتزی مشکلی بوجود نمیاره؟

ال سی دی مقاومتی ..... در مقابل خازنی
    رزولوشن 640*360 .....در مقابل 400*240
    حافظه داخلی 240 مگ ..... در مقابل 160 مگ
    اج و جی پی آر اس کلاس 32 ..... در مقابل کلاس 10
    Wi-Fi 802.11 b/g .... در مقابل Wi-Fi 802.11 b/g/n, DLNA
    دوربین 5MP, autofocus, LED flash .... در مقابل 3.15MP, , autofocus
    فیلمبرداری Yes, VGA@30fps .... در مقابل QVGA
    سیستم عامل Symbian OS v9.4... در مقابل Android OS, v2.2
    سی پی یو ARM 11 434 MHz .... در مقابل 667MHz
    خروجی tv

2. این کاربر از tiyam 01 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه مهدي31's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

سلام
    من هم بین این دو گوشی مونده بودم ولی گلکسی را انتخاب کردم به دلایل سی پی یوی قویتر .تاچ خازنی . سیستم آندرویید ولی هنوز نخریدمش منتظرم قیمتش بیاد پایین تر با این قیمت نمی صرفه
    ولی یکم از برند سامسونگ میترسم که کیفیت ساختش پایین باشه
    من از تاچ خازنی خیلی خوشم میاد ولی تا نگیری دستت فرقشو با مقاومتی نمی فهمی چیه
    سیستم آندرویید یک سیستم جدیده که پشتیبانی قول بزرگ گوگل پشت سرشه
    در مورد پایین آمدن قیمت این را بگم که قیمت گوشی تا یه حدی میاد پایین ودر همون قیمت تثبیت میشه تا تولیدش قطع بشه
    فکر نکنم که سی 6 به 200 تومن برسه چون 5800 قیمتش 233 تومنه وخیلی وقت بود که 240 تومن تثبیت شده بود که سی 6 امد
    در کل اگر یک گوشی می خوای که نر افزار قوی داشته باشه گلکسی را انتخاب کن واگر یک گوشی برای عکس برداری و همچنین یک گوشی میخوای که چند سالی برات بمونه سی 6 را انتخاب کن چون کیفیت ساخت نوکیا بهتر از سامسونگه
    یک سوال از دارندگان این گوشی آیا این گوشی مولتی تاچ داره یا نه ؟؟؟

4. 2 کاربر از مهدي31 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Jun 2009

پيش فرض

سلام
    من هم بین این دو گوشی مونده بودم ولی گلکسی را انتخاب کردم به دلایل سی پی یوی قویتر .تاچ خازنی . سیستم آندرویید ولی هنوز نخریدمش منتظرم قیمتش بیاد پایین تر با این قیمت نمی صرفه
    ولی یکم از برند سامسونگ میترسم که کیفیت ساختش پایین باشه
    من از تاچ خازنی خیلی خوشم میاد ولی تا نگیری دستت فرقشو با مقاومتی نمی فهمی چیه
    سیستم آندرویید یک سیستم جدیده که پشتیبانی قول بزرگ گوگل پشت سرشه
    در مورد پایین آمدن قیمت این را بگم که قیمت گوشی تا یه حدی میاد پایین ودر همون قیمت تثبیت میشه تا تولیدش قطع بشه
    فکر نکنم که سی 6 به 200 تومن برسه چون 5800 قیمتش 233 تومنه وخیلی وقت بود که 240 تومن تثبیت شده بود که سی 6 امد
    در کل اگر یک گوشی می خوای که نر افزار قوی داشته باشه گلکسی را انتخاب کن واگر یک گوشی برای عکس برداری و همچنین یک گوشی میخوای که چند سالی برات بمونه سی 6 را انتخاب کن چون کیفیت ساخت نوکیا بهتر از سامسونگه
    یک سوال از دارندگان این گوشی آیا این گوشی مولتی تاچ داره یا نه ؟؟؟
    زیاد با تاچ خازنی کار نکردم. تاچ n8 خوب بود. کوربی به نظرم به درد نخور
    تاچ مقاومتی n97 مینی هم به نظرم خوب بود

سیتسم عامل سیمبین هم اون چیزایی که میخوام رو داره. فقط مثل اینکه تو اجرای بعضی از برنامه های جاوا به مشکل بر می خورم

c6 بیاد حدود 230 تومان باز خوبه.

گلکسی 551 هم مثل اینکه مالتی تاچ داره. نوعش رو اما نمیدونم . تو یه ریویو دیدم. اما ج اس ام آرنا چیزی ننوشته

داره خودمونی میشه مهدي31's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

یک نکته دیگه اضافه کنم که سیمبین سیستم جدید سیمبین 3 روزده وکم کم سیمبین سری 60 ازرده خارج میشه
    البته خود نوکیا میگه به این زودی ها دست از سیمبین سری 60 برنمی داره ولی به این گفته نمیشه زیاد اتکاد کرد چون برنامه نویسان دیگه برنامه براش نمی نویسن چون چرا برای آندرویید ننویسن که گوشی هاش فروش میلیونی داره
    تنها چیزی که درمورد سامسونگ من را آزار میده این رزولیشنشه که خیلی متداول نیست ولی یک جا خوندم که آندرویید مشکل رزولیشن نداره ولی خودم نمی دونم که حقیقت داره یا نه

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Jun 2009

پيش فرض

منم از رزولوشن صفحه و دوربین گلکسی 551 خوشم نیومد

کـاربـر بـاسـابـقـه EHSANRF's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2006

پيش فرض

من هم بین این دو تا موندم و گالکسی رو انتخاب کردم. شنبه سفارش میدم.

کاربر فعال کلوپ گوشی ها P I R A N H A's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2009
    محل سكونت
    zabol

پيش فرض

تاچ کوربی حرف نداره من دارم به نظرمن گالکسی بهتره آیندشم ازسیمبیان بهترهl

پروفشنال Atropates's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2008

پيش فرض

تا چه مدت می خواید گوشی رو نیگه دارید ؟

اگه برا پنج شیش ماه می خواید Nokia C6

آگه نه , مدت زیادتری گوشی رو نیگه خواهید داشت (مثلا دو سال) اونوقت باید تصمیم بگیرید نرم افزار و بازی براتون اهمیت بیشتری داره یا دوربین , اگه نرم افزار و بازی : Galaxy 551 , اگه دوربین : Nokia C6

این برا حالتیه که شما تاچ مقاومتی و تاچ خازنی رو در یه سطح بدونید هااا , چون اینجوری برداشت کردم از حرفتون که زیاد فرقی بینشون نمیدونید , ولی من اینطور نیستم و تاچ همون کربی رو به تاچ C6 ترجیح میدم (با هردو هم کار کردم) در ضمن فرق کار کردن با تاچ مقاومتی و خازنی رو هم آدم با یک روز کار کردن نمیتونه بگه یه مدت که تاچ مقاومتی داشته باشید میبینید تاچ خازنی کجاها نیاز بهش احساس میشه .
    Last edited by Atropates; 20-01-2011 at 05:01.

11. 2 کاربر از Atropates بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Jun 2009

پيش فرض

تا چه مدت می خواید گوشی رو نیگه دارید ؟

اگه برا پنج شیش ماه می خواید Nokia C6

آگه نه , مدت زیادتری گوشی رو نیگه خواهید داشت (مثلا دو سال) اونوقت باید تصمیم بگیرید نرم افزار و بازی براتون اهمیت بیشتری داره یا دوربین , اگه نرم افزار و بازی : Galaxy 551 , اگه دوربین : Nokia C6

این برا حالتیه که شما تاچ مقاومتی و تاچ خازنی رو در یه سطح بدونید هااا , چون اینجوری برداشت کردم از حرفتون که زیاد فرقی بینشون نمیدونید , ولی من اینطور نیستم و تاچ همون کربی رو به تاچ C6 ترجیح میدم (با هردو هم کار کردم) در ضمن فرق کار کردن با تاچ مقاومتی و خازنی رو هم آدم با یک روز کار کردن نمیتونه بگه یه مدت که تاچ مقاومتی داشته باشید میبینید تاچ خازنی کجاها نیاز بهش احساس میشه .
    گلکسی هم فوفش تا 5-6 ماه خوب باشه با اومدن گوشی های دو هسته ای اینم یه گوشی ضعیف محسوب میشه

در مورد فرق تاچ خازنی و مقاومتی و تاچ خازنی هم درسته زیاد با ناچ خازنی کار نکردم. شاید یه روز. باید بهش عادت میکردم

بیخیال دوربین میشم شاید بعداً یه دوربین دیجیتال گرفتم.حالا c6 فقط تو رزولوشن برتری داره. رزولوشن گلکسی فکر کنم طوریه که فونتها رو ناهموار نشون بده و پیکسلها هم معلوم باشن

داره خودمونی میشه roxh58's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2010

پيش فرض

به نظر من قیاس بین این دو گوشی اشتباهه
    هر دو گوشی برای یه کلاس متفاوته

من باشم جای شما گالکسی رو انتخاب میکنم.
    سیمبین دیگه با تاریخ پیوست برادر

صفحه 1 از 2 12 آخرآخر

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •