سلام
من سینما خانگی Sony DAV-FXG9K رو بدون پلیرش دارم
می خوام این باند ها رو به کامپیوتر وصل کنم
چجوری ؟ چی میخواد؟
اینم عکس:
![]()
سلام
من سینما خانگی Sony DAV-FXG9K رو بدون پلیرش دارم
می خوام این باند ها رو به کامپیوتر وصل کنم
چجوری ؟ چی میخواد؟
اینم عکس:
![]()
از طریق خروجی اوپتبکال (S/PDIF) کارت صدای پی سی میتونید وصلش کنید.
راستی این سیستم رو بدون پلیر چند و از کجا خریدید؟ چون مثل اینکه سینما رو بدون پلیرش نمیفروشن!
با پلیر خریدم ولی الان خرابه
این باندها و ساب فقط چند تا سیم دارند فیش ابتیکال که ندارند
میتونید از ورودیهای پشت امپلی فایر یه عکس بذارید؟
شما باید یه آمپلی فایر تهیه کنید و باندهاتون رو به آمپلی فایر وصل کنید و pc رو نیز به آمپلی فایر.
اگر بگردید می تونید با حدود 100 تومن به آمپلی فایر دسته دوم پیدا کنید تا کارتون رو راه بندازه.فقط توجه کنید با توجه به اینکه ساب ووفرتون اکتیو نیست بایستی آمپلی فابری تهیه کنید تا قابلیت اتصال ساب ووفر passive رو داشته باشه.
ممنون از شما
میشه باند و ساب رو به دی وی دی پلیر وصل کرد
نمی دونم امپلی داره یا نه
مدلش اینه سامسونک 69000
دوست عزيز دي وي دي پليرها 90 درصدشون امپليفاير ندارند. اگر باندها رو بهش مستقيم وصل كني داحتمال داره داغ بكنه. چون قدرت خروجي دي وي دي پليرها خيلي كمه و حتما بايد توسط يك امپلي فاير تقويت بشه بعد ميشه وصلش كرد به بلندگوها.
ضمنا دقت كنيد به پشت بلندگوها. بايد اهمش رو نوشته باشه. خروجي امپليفايري كه تهيه ميكنيد بايد مخصوص همون اهم باشه. اگر اهم (مقاومت) بلندگوهاي شما از اهم در نظر گرفته شده براي خروجي امپليفاير كمتر باشه به شدت براي امپلي فاير خطر ناك هست.
منم یه سینما خانگی دارم ! مدل سامسونگ HT-D455K
البته فقط 2 تا از باند ها رو می خوام به pc وصل کنم (باقی باند ها و player و ساب به تلویزیون وصل هست)
همین 2 تا از باند ها رو می خواستم بدونم با چه روشی وصل کنم! pc هم خروجی صداش از این فیشا 3.5 میلیمتری هاست.
بدون آمپلی فایر امکانش نیست.
خوب حالا چه آمپلی فایری و چطور و با چه قیمتی باید واسش تهیه کنم.ظاهرش واسم مهم نیست فقط با این 2 تا باند ست بشه و رو PC جواب بده! همین
سپاس از شما ( ;
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)