تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 1 از 2 12 آخرآخر
نمايش نتايج 1 به 10 از 18

نام تاپيک: زخم کنار دهان !

داره خودمونی میشه Anastasia's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2007

پيش فرض زخم کنار دهان !

سلام .
    من الان تقریبا یک ماهی میشه که گوشه دهنم زخمه . اول فکر کردم تبخاله و فقط هم سمت چپ بود ولی خب تبخال که اینهمه طول نمیکشه !! و اینکه حالا سمت راست هم بهش اضافه شده !!
    یه کرم موضعی بود که وقتی برادرم هم تبخال گرفته بود دکتر بهش داد و دو روزه خوب شد . من اونو زدم ولی دیدم خوب نشد که هیچ بدتر هم شد !
    دیگه اصلا دهنم باز نمیشه . حتی نمیتونم یه لقمه غذا تو دهنم بذارم !! بعضی وقتها که که به زور میخوام دهنمو باز کنم که غذا بخورم انگار دارم دهنمو از دو طرف میشکافم !! دست هم بهش نمیزنم چون هم درد داره هم زود خون میاد !! موندم چیکار کنم ؟؟

2. این کاربر از Anastasia بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

حـــــرفـه ای eMer@lD's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2008
    محل سكونت
    پایتخت

پيش فرض

سلام
    لطفا شکل ظاهری زخم رو بفرمایید:
    گرد یا نا منظم؟
    آیا روی زخم سفیدی دیده میشه؟ یا خونی هست؟

تاريخ عضويت
    Nov 2007

پيش فرض

نامظنمه و هم روش و هم دورش همش پوست پوست شده و به خاطر همین پوستها سفیده . خون هم که میاد چون سریع پاکش میکنم لخته خون به وجود نمیاد .

حـــــرفـه ای eMer@lD's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2008
    محل سكونت
    پایتخت

پيش فرض

احتمالا دچار تب خال دهانی شدید
    نوعی ویروس باعث ایجاد تب خال میشه که باید مدت عود ان بگذره تا کاملا خوب بشه و مدت آن معمولا از 7 روز تا ده روز متغیر هست علاوه برا ینکه داروهای مسکن به کنترل تب خال کمک میکند و در حقیقت باعث رفع تب خال نمیشه

اگر در زمان تب خال دچار استرس ، ترس، قرار گرفتن در محیط سر د وسوزان ، یا آفتاب سوزان یا دوره های هورمونی ((پریود )) قرار بگیرید مدت ماندگاری این ناراحتی طولانی تر میشود.

می تونید برای درمان از مسکن های سر ماخوردگی، دهان شویه ها ،پماد آسیکلوویر استفاده نمایید.
    استفاده از کمپرس اب سرد از التهاب و درد نیز کم میکند.

البته زیر نظر پزشک متخصص میتونید از درمان های دارویی استروییدی نیز برای کاهش التهاب کمک بگیرید.

موفق باشید.

6. این کاربر از eMer@lD بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز amd>intel's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2005

پيش فرض

به دكتر مراجعه نكرديد ؟

تاريخ عضويت
    Nov 2007

پيش فرض

طولانی یعنی تا یه ماه ؟؟؟!؟ یکم زیاد نیست واسه تبخال ؟؟ من قبلا هم تبخال داشتم ولی هیچ کدوم این طوری اونم دو طرف لب و انقدر شدید نبوده . لااقل باید با گذر زمان یکم بهتر میشد مگه نه ؟؟
    دکتر هم نرفتم . تازه علاوه بر این زخم کهیر و خشکی پوست هم دارم . لبام هم خشک و ترک برداشته ولی فعلا این زخمه بیشتر از همه داره اذیت میکنه . دارو هم نمیخورم فقط سه چهار بار کرم مالیدم که حداقل بتونم دهنمو باز کنم !! چون یکم نرم تر میشه ولی بعد که تاثیر کرم رفت ( یعنی حدود 1 ساعت بعدش ) خیلی خشک تر از قبل میشم واسه همین زیاد نمیزنم .

Banned
    تاريخ عضويت
    Dec 2010
    محل سكونت
    مقر گشتاپو

پيش فرض

من الان تقریبا یک ماهی میشه که گوشه دهنم زخمه . اول فکر کردم تبخاله و فقط هم سمت چپ بود ولی خب تبخال که اینهمه طول نمیکشه !! و اینکه حالا سمت راست هم بهش اضافه شده !!
    یه کرم موضعی بود که وقتی برادرم هم تبخال گرفته بود دکتر بهش داد و دو روزه خوب شد . من اونو زدم ولی دیدم خوب نشد که هیچ بدتر هم شد !
    دیگه اصلا دهنم باز نمیشه . حتی نمیتونم یه لقمه غذا تو دهنم بذارم !! بعضی وقتها که که به زور میخوام دهنمو باز کنم که غذا بخورم انگار دارم دهنمو از دو طرف میشکافم !! دست هم بهش نمیزنم چون هم درد داره هم زود خون میاد !! موندم چیکار کنم ؟؟
    تو چند ماه آخير رفتار پر خطر داشتين؟

تاريخ عضويت
    Nov 2007

پيش فرض

نه . اصلا تو این یکی دو ماه اخیر کار متفاوتی نسبت به بقیه ماهها نکردم . واسه همین هم از ظهور ناگهانی این زخمها خیلی تعجب کردم . اصلا سابقه نداشته !!

11. این کاربر از Anastasia بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Banned
    تاريخ عضويت
    Dec 2010
    محل سكونت
    مقر گشتاپو

پيش فرض

نه . اصلا تو این یکی دو ماه اخیر کار متفاوتی نسبت به بقیه ماهها نکردم . واسه همین هم از ظهور ناگهانی این زخمها خیلی تعجب کردم . اصلا سابقه نداشته !!
    شما با توجه به طولاني بودن مدت اين زخم بهتره هر چه سريعتر به دكتر مراجعه كنين

13. این کاربر از x935 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Nov 2007

پيش فرض

یعنی ممکنه خطرناک باشه ؟ بیماری وجود داره که علایم مشابهی داشته باشه ؟

15. این کاربر از Anastasia بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

صفحه 1 از 2 12 آخرآخر

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •