تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

نمايش نتايج 1 به 2 از 2

نام تاپيک: سوال در باره Point2point در شیراز

اگه نباشه جاش خالی می مونه Masoud 206-16v's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2006

پيش فرض سوال در باره Point2point در شیراز

سلام دوستان
    یکی از دوستای من در تهران شرکتی داره(البته با مجوز و سابقه ی نزدیک به 3 سال)در زمینه ی اینترنت بی سیم.این بنده ی خدا ی پیشنهادی در مورد ایجاد نمایندگی فروش واسه شیراز به من داده و خواسته که با ی هزینه ای ی شرکت با نام شرکت خودشون در شیراز راه اندازی کنم واسه فروش اینرنت بی سیم.
    البته هزینه ی دکل و محل هم مشخص شده و اینها مشکلی نیست،آیا ارزش سرمایه گذاری داره یا نه؟
    البته قیمت سرویسی های که خودشون در تهران میدن 128 رو با 2 گیگ ماهانه 10هزارتومن هست اما راه اندازیش ی نموره بالاست.مثلا مودم از 40 تا 150 و آنتی که واسه دریافت امواج رادیویی هست 200تا 350 هست.
    آیا بنظر شما جواب گو هست،باز گشت سرمایه و سود رو داره؟
    ممون میشم دوستانی که در این زمینه اطلاعی دارن ، توضیح مختصری و همینطور راهنمایی کنن.
    با تشکر

پروفشنال mehryar1973's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2005

پيش فرض

سلام دوستان
    یکی از دوستای من در تهران شرکتی داره(البته با مجوز و سابقه ی نزدیک به 3 سال)در زمینه ی اینترنت بی سیم.این بنده ی خدا ی پیشنهادی در مورد ایجاد نمایندگی فروش واسه شیراز به من داده و خواسته که با ی هزینه ای ی شرکت با نام شرکت خودشون در شیراز راه اندازی کنم واسه فروش اینرنت بی سیم.
    البته هزینه ی دکل و محل هم مشخص شده و اینها مشکلی نیست،آیا ارزش سرمایه گذاری داره یا نه؟
    البته قیمت سرویسی های که خودشون در تهران میدن 128 رو با 2 گیگ ماهانه 10هزارتومن هست اما راه اندازیش ی نموره بالاست.مثلا مودم از 40 تا 150 و آنتی که واسه دریافت امواج رادیویی هست 200تا 350 هست.
    آیا بنظر شما جواب گو هست،باز گشت سرمایه و سود رو داره؟
    ممون میشم دوستانی که در این زمینه اطلاعی دارن ، توضیح مختصری و همینطور راهنمایی کنن.
    با تشکر
    سلام
    بنظر من ارزش نداره چون این روش کم کم داره منسوخ میشه
    (به علت هزینه اولیه بالا،شارژ های گران،کیفیت نامطلوب و ناپایداری سرویس و...) اکثرا دوستان ترجیح داده میدن
    از ADSL یا وایمکس استفاده کنن

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •